Super makkelijk!

Alles precies zoals het werd beloofd. Geen account nodig, alles simpel en correct. Bedankt.

Mooi boeket

Bloemen die nog open moesten gaan dus mooi boeket

Goede en overzichtelijke website

Top fleurop!! Perfecte levering. Gaat zo doort =)

Altijd goed1

Ik maak er een paar keer per jaar gebruik van, en nog nooit een negatieve reactie gehad!

Prachtig boeket

Keurige snelle levering en mooi bos

• Boeket

Dit is de tweede keer dat ik een boeket bestel voor een goede -oude- vriend [97] en Arnhem veteraan. Het is een prachtig boeket geworden en hij was er heel blij mee. De volgende keer ga ik zeker weer een boeket bestellen.

Bloemen zijn niet bezorgd

Ik heb op zaterdag voor 12 uur besteld. De bloemen zouden dezelfde dag nog worden bezorgd. Helaas is dit niet gebeurden werd ik hier ook niet over ingelicht.

Goed gedaan!

Ik bedacht 's ochtends om een bloemetje te sturen; een paar uur later was het bloemetje er ook al! Super fijn en zeer goede service zo!

Gemakkelijk en snel

Makkelijke website en heel snel geregeld vanuit je luie stoel ! Supper !

Zéér tevreden

In mijn geval moest er een rouwboeket worden afgeleverd aan de andere kant van het land. Ik werd gebeld dat het niet ging lukken omdat het uitvaartcentrum gesloten was. Na het vermelden van de openingstijden werd er door Fleurop wederom contact opgenomen met de bloemist zodat het boeket alsnog afgeleverd kon worden. Tevens werd ik gebeld ter bevestiging. Na aflevering kreeg ik een email dat dit alsnog gelukt was. Zal in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van Fleurop.

• Boeket N.v.t.

Altijd een mooi boeket in huis.

Nooit problemen gehad met Fleurop. Bezorgen altijd netjes en ze hebben fantastische boeketten. Meer dan tevreden.

• Boeket

Mooi boeket, makkelijk besteld, goed afgeleverd.

Makkelijk te bestellen en betalen, mooi boeket en op de juiste dag afgeleverd.

Vriendelijk., overzichtelijk

Bloemen laten bezorgen in de Uk was prima te doen. Goede service. Het ging om een rouwkrans die bij een crematorium zou worden afgeleverd. Jammer is dat ik daar geen bevestiging van kreeg. Een foto van de krans, gemaakt door de Engelse collega bloemist zou heel prettig zijn geweest. Tot op heden weet ik niet of het bloemstuk op de juiste tijd en plaats is bezorgd en of de boodschap erbij goed is overgenomen. Ik wil dit bij de nabestaanden ook niet gaan vragen. Ik heb de bezorging en het boeket dus om die reden laag beoordeeld; ik weet het gewoon niet.

• Boeket

Die Blumen waren sehr schön.

Es hat alles gut funktioniert.

TOP service

Last minute bestelling werd nog op dezelfde dag afgeleverd. TOP!

• Boeket

Mooi verzorgd en op tijd geleverd.

Makkelijk te bestellen, goede website.

• Boeket

makkelijk, maar mis terugkoppeling aflevering

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen. zou alleen een terugkoppeling op prijs stellen dat de bloemen ook zijn afgeleverd bij onze klant. of soort track en trace.

• Boeket

Prachtig boeket op tijd geleverd!

Makkelijk bestellen, goede service.

• Boeket

Prachtige bos, heeft lang gestaan en op tijd bezorgd!

Alles is perfect gegaan, bezorging op tijd, mooie bos en de bloemen hebben (zeker voor Engelse begrippen) erg lang gestaan. Zeker aan te bevelen!

Teleurstellend

De bossen die ik besteld hebben met bezorging in het buitenland waren prijzig. Dan verwacht je in ieder geval een goede service en dat de bloemen die je besteld kloppen met de foto’s. Dat was niet het geval: Ik had twee verschillende bossen besteld voor hetzelfde adres en moest daarom twee keer voor de bezorging betalen. Uiteindelijk waren de bloemen helemaal identiek; allebei met roze en paarse tinten, terwijl ik voor de ene had gekozen voor geeltinten. Het zou niet mogen kunnen!

Ontevreden

Heb van de ontvanger begrepen dat ze na een weekend weg op zondagavond de bloemen voor de deur aantrof. Bezorg datum was vrijdag. Ik vind dit persoonlijk niet OK, zeker niet met de storm die op komst was. Vreemde gang van zaken en ik verwacht eigenlijk wel een vervolg vanuit Fleurop. Note: ik wil niet dat de ontvanger hier lastig mee gevallen wordt, maar wel de bloemist die dit gedaan heeft. Ontvang graag een terugkoppeling.

• Boeket N.v.t.

Erg goed geregeld

Prachtig boeket eenvoudig besteld snel bezorgd

• Boeket

Prachtige bloemen; prima bezorging!

Prachtig boeket; prima bezorging.

Top boeket!

Het bestellen van de kaart en boeket was snel gedaan. Al eerder bloemen bij Fleurop besteld. Ik heb gehoord van de ontvanger, dat het er heel mooi uitzag. Fleurop, een aanrader!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ