matig

Afgelopen woensdag is de bos bezorgd, een plukboeket op één lengte ( naar mijn idee is een plukboeket op verschillende lengtes). Zaterdag waren er al een paar bloemen verwelkt, dit vind ik voor een bos van €29,95 exclusief bezorgkosten wel erg snel.

• Boeket

de persoon die de boeket ontving was zeer tevreden ook m.b.t.de versheid van het boeket en zeer mooi de boeket is winter boeket met een doos chocola zachte tinten

Helemaal perfect

Er was in eerste instantie onduidelijkheid of het boeket wel bezorgd was maar dat werd door de telefoniste zeer snel en duidelijk achterhaald.

Het was goed

Mooi boeket maar niet precies dezelfde foto van bestelling

• Boeket

Mijn eerste ervaring met Fleurop: een paar muisklikken en dezelfde dag was de ontvangster erg verrast met een fraai boeket!

Snel geleverd,pracht boeket,goede service

Bestelling werd snel bezorgt,prachtige bloemen en ik werd goed op de hoogte gehouden,Zal volgende keer zeker weer hier bestellen, bedankt top gedaan.

hele goede service

prettig geholpen mooi boeket.

• Boeket

Goede service en mooie bloemen

Goede communicatie

• Boeket

Je krijgt wat je besteld.

Snel geregeld

Makkelijk te bestellen en keurig afgehandeld

prima service.

Heb boeket laten bezorgen in Belgie. Ontvangster was zeer tevreden en verrast. Heb het boeket zelf niet gezien, vertrouw op haar mening.

• Boeket

Snelle levering en makkelijk besteld

Overzichtelijke website en veel keuze. De bestelling was snel gemaakt en nog dezelfde dag verzonden. De feedback die ik kreeg op de bos was erg positief. Ik ben zeer tevreden.

prima service

prima geregeld

No problems.

• Boeket

Mooie bloemen, snelle bezorging.

Ik had in de ochtend besteld en en de middag werd het al geleverd door een vriendelijke dame. De bos ziet er mooi uit, blijft goed staan. Bestellen via de site gaat heel gemakkelijk.

Prachtige bos , snel geleverd

Een werkelijk prachtige bos, gemaakt door De Duinroos, Beverwijk. ‘sMorgens besteld, ‘smiddags al bezorgd. Top!

• Boeket

Mooie bos bloemen, prima service!

Mooie bloemen gekregen voor de verjaardag van mijn vrouw. En erg makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd!

Rozen waren perfect

• Boeket

Een prachtig boeket is afgeleverd!

Super goede service

bloemen niet volgens verwachtingen

Bloemen van slechte kwaliteit en niet conform verwachtingen en ook niet conform foto's op jullie website. Er waren twee type rozen: lange en iets korter. Het loket was ook "cheap" samengesteld. De lange rozen hebben maar twee dagen geduurd, daarna waren de meestal al aan het vallen. De iets korter rozen konden we maar 5 dagen lang genieten, daarna alles weer in de prullenbak. Jammer omdat vorige jaar heb ik exact hetzelfde type boeket besteld en toen was wel uitstekend: de rozen waren van zeer goede kwaliteit en we konden genieten van die boeket bijna twee weken lang. Geen probleem om iets hoog te betalen als de kwaliteit ook wel hoog is, anders krijg ik voor dezelfde prijs een royaal boeket bij de bloemist om de hoek...

• Boeket

Hele mooie plant, zelf heb ik de plant natuurlijk niet gezien, dus vertrouw je erop dat ze een mooie gezonde plant geven en dat is ook zeker zo. Zal ik zeker vaker doen. Ik had nog vragen voor ik ging bestellen en werd via whatsapp vriendelijk te woord gestaan. Met alle info die in nodig had

• Boeket N.v.t.

aanrader!

Via de site heel makkelijk bloemen en een kaartje besteld. Vervolgens liep ook de verzending heel spoedig. De ontvanger was er ook erg blij mee. Wat wil je nog meer!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ