De bloemen werden mooi op tijd bezorgd, maar ik had 2 boeketten besteld voor bijna 85 euro. Nou de boeketten waren rosé van kleur, wat tulpen, 4 rozen en een paar takken die er uitstaken. Als ik zo'n boeket in de winkel zou zien staan zou er echt nooooooit 40 euro (x2) voor uitgeven. Wat een teleurstelling.
IK heb een foto van het boeket gekregen en vond het boeket echt niet de 30 euro waard.
De ervaring met fleurig zelf was prima, de bloemen die we ontvingen vond ik tegenvallen. Voor dat bedrag een redelijk schamele bos en gelijk vielen er bloemen uit.
Beste Gerda, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je bloemengroet niet aan je verwachting voldeed. Ik heb je hier een e-mail over gestuurd. Kun je me een reactie geven? Dankjewel! Fleurige groet, Team Fleurop
geen aanvulling
Gebruik al jaren, vanaf de andere kant van de wereld ia het nog steeds suoer makkelijk en altijd op tijd. Ik weet niet wat ik moest doen zonder jullie
Snel besteld en snel geleverd.
Prachtig boeket. Fantastische levering
Goede, snelle service. Goede kwaliteit.
Omdat het op maandag was en de meeste winkels dicht zijn was ik wel benieuwd hoe de bezorging en de bloemen zouden zijn . Perfect bloemen vers en snel bezorgd.
Beste Leo, Dank je wel voor je beoordeling. Fijn dat de bezorging van je bloemengroet naar wens gegaan is. Wij bezorgen 6 dagen in de week, en dus ook op de maandag ;-). We zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Groetjes team Fleurop
Ook het contact met de klantenservice verloopt heel goed.
In het boeket zaten 6 bruingerande bloemen. Dat vind ik niet kunnen. Verder was de samenstelling mooi en de manier van communiceren/ bestellen fijn.
De ontvangster was blij met de mooie bos en de mogelijkheid om een eigen foto toe te voegen als kaart.
Goed en snel te regelen
ontvanger was blij. ik was vergeten de afzender te vermelden en kreeg een allervriendelijkst telefoontje even terug te bellen naar u. prima service dus.
Still think the price of the flowers are too HIGH...specific that the flowers coming from NL!!!
De bloemist maakt er altijd een super mooie bos van, wij zijn favoriet van het veldboeket en dat is werkelijk altijd een feestje om die te mogen ontvangen.
Mooi boeket geleverd, 1 dag later dan afgesproken, maar met een hele goede reden, er is gewacht op nieuwe verse bloemen, en in ons geval was daar de ruimte voor, dus super service
Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, mooi boeket!
Makkelijk te bestellen boeketten. Van ontvangers hoor ik dat de boeketten erg mooi zijn
Iets voor 14:00 besteld, zelfde dag geleverd. Ontvanger verrukt over kwaliteit van boeket.
Via de website een rouwboeket uitgezocht (inclusief een lint met opschrift) en laten bezorgen bij het uitvaartcentrum. Twee dagen later tijdens de uitvaart het boeket teruggezien. Het zag er prachtig uit.
Ik bestel al jaren bloemen hier. Altijd mooie vissen die lang goed blijven en bezorgd zoals beloofd.
In de ochtend bloemen uitgezocht en smiddags bezorgd. Kwalitatief goede bloemen.
Een mooie bos bloemen werd netjes bezorgd op de juiste dag.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.