Het was tot nu toe altijd maar weer afwachten hoe het bestelde boeket er in het echt uitziet maar via Fleurop was het perfect! Ook werd het boeket de volgende ochtend al bezorgd. Ik ben meer dan tevreden over Fleurop en weet door wie ik mijn boeketten in het vervolg laat bezorgen!
Makkelijk te bestellen
Bloemen niet erg vers en pas na vier dagen bezorgd
Boeket voor zieke vriend besteld super mooi afgeleverd. Ze waren er heel blij mee
Ondanks de storm Corry op tijd bezorgd bij mijn lieve ouders. De grootste waarde achter bloemen is de emotie waarmee het gegeven & ontvangen wordt.
Het boeket is bij de buren bezorgd terwijl onze dochter , voor wie het boeket was, wel thuis was? Het briefje in haar brievenbus was ergens anders neergelegd.. Maar doordat ik in de avond kon mailen/ chatten met een medewerker is het raadsel opgelost! Dankjewel daarvoor! En het boeket is prachtig! Met dank! Hannelore de Bresser
Ik had een boeket besteld om te laten bezorgen in Oostenrijk bij een hotel voor een bruidspaar. Boeket niet ontvangen en moest zelf dag erna bellen om te vragen waarom niet. Heb toen zelf twee keer gebeld om te vragen hoe en wat. Bleek dat Oostenrijk niet had doorgeven dat ze geen snijbloemen hadden. Slechte communicatie en heel jammer dat ik t bruidspaar zelf moest bellen om te vragen of ze de bloemen hadden gehad. Geannuleerd want t moment dat was al voorbij.
Beste Wendy, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend dat het zo is gelopen, sorry daarvoor. Ik heb je een e-mail gestuurd met daarin een toelichting. Met vriendelijke groet, Lindy Fleurop
Zaterdag middag order geplaatst maandag werd een mooi boeket afgeleverd, nabestaanden gaven een geweldig compliment over het boeket
Hier regelmatig gebruik van maak en het naar mijn ervaring altijd netjes geregeld word
Zondag besteld en maandag bezorgd. Degene aan wie het boeket gegeven heeft was er zeer blij mee en aan mijn "speciale " wensen ivm allergie is voldaan.
Ik heb Fleurop vele maal gebruik om te verzekeren dat mijn vrienden, familie & medewerkers speciaal voelen. Fleurop het iedere keer top dienst geleveren!
Veel keuze op de site om een boeket te kiezen voor het juiste moment. Goede afhandeling en bezorging.
Simpel, snel en een hele gelukkige ontvanger.
Netjes op tijd geleverd
Bestelling verliep soepel. Bos bloemen was prachtig maar op bezorgadres was geen bericht achtergelaten dat boeket bij de buren was afgegeven.
Betrouwbare partner die doet wat ze zegt
Snelle levering, mooi product maar niet de goedkoopste voor wat bloemen
De levering van het boeket was erg snel, dit was heel fijn. De bloemen zijn van uitstekende kwaliteit. De website is erg prettig om op te bestellen, het enige nadeel zijn de pop-ups van andere artikelen.
Ik ga hier vaker bestelling! Binnen 3 uur waren de bloemen bezorgd!
Was super snel geleverd en zag er netjes uit
Volgens mijn moeder "de mooiste bloemen die ze ooit gehad heeft". Nu zegt dat ook wel iets over haar medemens lol helemaal goed, echter twee kleine puntjes. 1. Ik vond de tekstinvoer voor het kaartje niet heel makkelijk. Kan beter. (lettertypes, uitlijnen) 2. De foto is wel wat rooiig uitgeprint, maar dat ligt misschien aan de printer bij de bloemist.
Op tijd, verse bloemen die staan nog steeds een 10 met een griffel
Beste Joyce, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn dat je zo tevreden bent met je Fleurop boeket! Fijne dag gewenst en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lindy Fleurop
Revue originale
Op tijd, verse bloemen die staan nog steeds een 10 met een griffel
mooie bloemen, op tijd bezorgd
Heb al vaker bloemen besteld en altijd was het een mooi boeket welke ook lang hield. 24 januari jl heb ik een om 13.30 een boeketje besteld en om 14.30!!! Kreeg ik al een berichtje van de ontvanger dat het geleverd was. Super snel dus
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.