Prachtig boeket, zoals omschreven en keurig op tijd bezorgt. Zo kan je op een makkelijke manier iets moois laten bezorgen.
Mooi boeketje ontvangen, alleen totaal niet vergelijkbaar met het boeket op de foto. Ik had zelf gekozen voor een 'groot' boeket. En dat kwam niet in de buurt van het plaatje van een 'middel' boeket op de website van Fleurop. Voor 32 euro had ik echt een voller boeket verwacht. Daarom zal ik niet snel nog een keer voor Fleurop kiezen, want voor dat bedrag haal je bij de bloemist om de hoek een veel groter boeket. Jammer en teleurstellend.
Beste Leonie, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Ik begrijp dat er hier al contact over is geweest en ik heb je een mail gestuurd om het met je op te lossen. Fleurige groet, Team Fleurop
Ik kreeg geen e-mail terug dat de bloemen waren bezorgd.
Hoi Wenche, Dank je wel voor je beoordeling. Je mag van ons zeker een bezorgbevestiging verwachten. Sorry dat je die deze keer niet gekregen hebt. Sommige bloemisten moeten nog wennen aan het digitale tijdperk ;) We gaan ervan uit dat dit een volgende keer goed zal geen. We zien je graag weer terug. Fleurige groet, Saskia Team Fleurop
Ik bestel vaak bloemen voor anderen via andere sites en altijd naar tevredenheid. Omdat ik de lokale winkel wilde ondersteunen, deed ik dit deze keer via Fleurop. Het bestelde boeket op de site kwam absoluut niet overeen met het geleverde boeket. Het was ***lig bosje waar je in de winkel niet meer dan 15 euro voor had hoeven betalen. Uiterlijk heb ik contact gezocht met de klantenservice. Ze hebben een tegemoetkoming voorgesteld in de kosten, maar mijn doel was natuurlijk een mooie bos bloemen te bezorgen. Dit was echter niet mogelijk. Ik ga nu elders een bos bloemen bestellen en laten bezorgen.
Bloemetje werd binnen paar uur bezorgd. Echt top!
super snelle levering en mooie bos bloemen
Very fresh and beautiful flower.
Heel makkelijk om een bos bloemen te bestellen en ook fijn dat je nu zelf een kaartje kunt ontwerpen. Vond het boeket een beetje minder deze keer, had iets voller mogen zijn voor dat geld.
Ik had een boeket uitgezocht zonder lelies. Ze werden niet genoemd in de beschrijving van het boeket. Ook op de foto van het plukboeket was geen lelie te zien. Helaas zat er wel een tak lelies in het boeket. Voor het overige was alles in orde
Het was eenvoudig om iets naar mijn zin uit te zoeken. De afhandeling verliep ook prima. En ook de bezorging was top.
Nog dezelfde dag van bestellen, een prachtig boeket !!
Mooi boeket met verse bloemen en netjes op tijd geleverd.
Binnen een uur geleverd. Besteld in Nederland Bezorgd in Egypte Het boeket zag er uit zoals besteld van foto.
The company is committed to deliver to the customers and very good at communication.
Heel fijn zoals een prachtig boeket bezorgd is.
de prijzen zijn wel een beetje aan de hoge kant' maar ik zou zo weer bestellen het is zo makkelijk vooral als je mensen ver weg hebt wonen
Mooi boeket bloemen, top.
Eigenlijk wat hier boven al staat. Het ging heel gemakkelijk, in vergelijking met bv greetz, De website van Fleurop werkt heel goed. Boeket was ook prachtig!!
Er is een mooi boeket bloemen afgeleverd. Een klein minpuntje, het boeket is afgeleverd op 20 januari i.p.v. aangegeven door mij, levering op 21 januari (middag). Nu is dat in dit geval niet heel erg, maar als het echt een betekenis heeft op een bepaalde dag, dan is dat minder leuk.
Makkelijke bestelpagina, snelle service!
Prachtige bos bloemen, op tijd bezorgd
Ik bestel nooit anders dan via de Fleurop.
Het is makkelijk en goed te regelen online Wel vind ik t bezorgde boeket bloemen erg klein in verhouding met het betaalde bedrag euro 33,40.
snel antwoord op mijn vraag en accurate bezorging!
Goed geholpen op tijd bezorgd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.