Een mooie volle bos bloemen die zoals beloofd op de dag zelf afgeleverd is!

Prima bos bloemen met een uitstekende kwaliteit. Bloemen staan nu al tien dagen!!

• Boeket

Iemand blij kunnen maken in donkere dagen.

Ik verwachtte dat het boeket pas de volgende dag zou worden bezorgd, maar tegen de avond kreeg ik al een telefoontje van een blije moeder. Het is ook een mooi boeket volgens haar en de ervaring leert dat het lang blijft staan. Mooi in deze donkere dagen van januari.

Goeie kwaliteit en service

Goeie kwaliteit service en boeket

• Boeket

Kroonjuweel besteld maar leek er totaal niet op

Het boeket besteld voor vrienden, ze kregen het maakte een foto voor ons om ons te bedanken voor de bloemen, en de fles prosecco. We schrokken ons rot, allemaal goedkopere bloemen erin, geen draken bloem, of strelitzia zoals getoond, maat lelijke goedkope bloemen, in totaal met de fles 100 euro voor betaald… echt een domper.

• Boeket

De meebestelde chocolaatjes zijn niet geleverd

Ik begrijp dat een bloemist die wellicht niet op voorraad heeft, maar niks zeggen en ze gewoon niet leveren is geen stijl.

Mooie bos bloemen en netjes op afspraak geleverd

Mooie bos bloemen en netjes op afspraak geleverd

Fantastisch!

Ik verzend regelmatig bloemen via jullie naar collega's! altijd prachtige boeketten die het lang volhouden. Ook super dat je er dingen extra kan bij bestellen zoals een knuffel, chocola etc. Super tevreden!

• Boeket

Precies het boeket dat ik wilde schenken

Website is handig, communicatie is duidelijk en de bloemen van goede kwaliteit en met liefde tot boeket gebonden!

• Boeket

Prima boeket en prima levering

De ontvanger was erg te spreken over het mooie boeket. Het werd keurig op tijd bezorgd.

Zeer goed.

De ontvanger vond haar boeket mooi en was er blij mee.

mooi boeket en snelle bezorging

mooi boeket en snelle bezorging

Supersnel geleverd.

Bos bloemen besteld voor mijn zus in Nieuw Zeeland. Zo fijn dat het op deze manier kan en met i- deal kan betalen. Ik heb op vrijdag besteld binnen 24 uur had ze een prachtige bos binnen! Geweldig.

Goed uitgevoerd

Verder geen commentaar

• Boeket

service van topniveau. Goede kwaliteit èn persoonlijki

Bestellen was simpel. En toen wilde ik iets op de kaart aanpassen... Een belletje, een verschrikkelijk aardige dame, en ze regelt het voor me!!! Toppers dus.

Fijne dienst

Fijne dienst en makkelijk bestellen. Voor dit gemak betaal je flink maar persoonlijk vind ik dat het waard.

• Boeket

Snel een prachtig bos bloemen in huis

In de ochtend besteld, in de middag al in huis. En een fantastisch boeket is het geworden!

Gemakkelijk en snel

De zekerheid die je hebt dat het ook echt een mooi boeket is dat geleverd wordt.

• Boeket

Het is handig via de site bestellen, betalen, datum bepalen en je krijgt een berichtje als het bezorgd is. Prima service

• Boeket

Geweldige service en een prachtig boeket

Geweldige service

Uitstekend!

Bestelling was op tijd. Mooi boeket. Keurige informatie wat betreft aflevering. Ga ik zeker vaker doen!

Mooi op tijd

Lekker snel bezorgd.

Mooi boeket

Bloemen zijn goed en het boeket (seizoensboeket) was prachtig. Enige irritatie puntje was dat alles geregeld was en ik toch een groter boeket wilde, ik opnieuw alles moet schrijven voor het bijgevoegd kaartje. Stond gewoon al in de bestelling maar was verdwenen met het aanpassen van het boeket.

• Boeket

Mooi boeket met allemaal verschillende bloemen

Ik heb mijn nicht erg blij kunnen maken met dit mooie boeket, ze heeft 2 weken geleden een hartstilstand gehad en heeft nu een inwendige AED. En moet nu herstellen hiervan, ik hoop dat bloemetje daarbij helpt

• Boeket

Super tevreden met de bezorging

Ze waren niet thuis waar het bosje bloemen moest zijn , netjes bij de buren afgeleverd, TOP!!

• Boeket

Gaat volgens de aanvraag. Nooit meegemaakt dat er wat fout is gegaan.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ