Bloemen met een kaartje besteld en laten afleveren. De tekst op het kaartje is helaas anders afgedrukt dan in de bestelling geplaatst was. Hierdoor zag het er wat knullig uit; kleine tip voor verbetering. Anders had ik vijf sterren gegeven. Degene die het boeket ontvangen heeft was erg tevreden over hoe mooi en goed gevuld deze was.
Altijd mooi bloemen
Ik bestel regelmatige bloemen bij jullie . Altijd prachtige bloemen in mooie bossen . Snelle service geweldig!!
Ontvanger was erg onder de indruk van het boeket.
Er was wat fout gegaan met bezorgen Ze belde netjes op en zo kreeg mijn jarige vader 75 toch nog een boeket op de dag zelf ipv twee dgn te vroeg!!EnDat tweede boeket nog gratis ook Keurig geregeld mijn vader was Super blij!! G v der Laan
Lijkt op plaatje Vers Creatief Staat lang
Besteld zaterdag voor 12.00 uur. Geleverd om 13.00. Dat was nog eens een snelle levering. Ontvangers waren erg blij met het mooie boeket in een vaas.
Ik krijg iedere keer weer zulke blij reacties van de mensen die deze boeketten ontvangen: het is altijd mooi en van goede kwaliteit. Het is ook heel fijn dat het ip snel geleverd kan woorden. Het is zoo fijn om anderen hier blij mee te maken!
Alles ging zoals verwacht en de ontvanger was zeer tevreden
zie boven
Mooi boeket en op tijd bezorgd
Ik kreeg te horen dat toch wel wat bloemen over de datum waren. Wel jammer want het was geen goedkoop bosje
Het bestel proces, de ruime keuze en de snelle levering zorgden voor een verrassend efficient en plezierig bestel-proces, met als ultieme resultaat een bijzonder mooie bos bloemen én een blij verraste ontvanger!
Hi Jasper, Kijk daar doen we het voor. Fijn om te horen. Groet van het team van Fleurop.
Het bestellen via internet ging erg moeizaam. Vier boeketten bestellen heeft mij zeker 2,5 uur gekost. Dit door veelvuldige meldingen dat niet bezorgd kon worden met verzoek om telefonisch contact op te nemen met een 900xxxxnummer. Door vol te blijven houden en/of degewenste leveringsdatum te wijzigen konden uiteindelijk alle vier de bestellingen geplaatst worden. Ook de nodige problemen ondervonden met het ingeven van het bezorgadres. Na ingeven van correcte postcode en huisnummer verscheen de mededeling dat het adres ongeldig was, zodat ook de straat- en plaatsnaam niet automatisch ingevuld werden. Na een aantal keren opnieuw proberen lukte het dan ineens weer wel. Invullen van de Toevoeging voor het huisnummer lukt niet als deze toevoeging bestaat uit bijv. Nr549
Beste Jacques, Dat is niet leuk als je zo lang bezig bent voor 4 bestellingen, dat kan echt veel sneller. Tip voor de volgende keer bel ons op 0900-1501, we helpen je heel graag en ook een stuk sneller en het kost je niets meer. Ons team zit voor je klaar. Sorry dat je ervaring met onze website niet optimaal was. Het Fleurop team
Bloemen kwamen wel overeen met boeket van de maand maar de al ver openstaande tulpen overheersten.
Heel mooi boeket, en mooi op tijd bezorgd, complimenten Fleurop!
Op vrijdagmiddag een boeket bloemen besteld voor onze dochter in België, om haar te feliciteren met haar 1e baan. Dit boeket is zaterdagmiddag al bezorgd. Een prachtig boeket!
Voor de 2e keer bij Fleurop besteld dit keer een van harte Beterschap bloemetje. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om op bezoek te gaan, zeker niet voor effe op en neer. Zeker als je nu ervaart dat een bosje bloemen op deze manier Mensen GOED DOET. Vanuit je stoel met de computer alles regelen.
bestelling prima verlopen!
perfect
Wel duur
Zie hierboven
Dezelfde dag verstuurd. Leuk verjaardagsboeket. Met kaartje
Als cadeau gedaan en ze vonden het boeket erg mooi!
Gewoon goed
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.