Mijn afgelopen 2 bestellingen in het verleden ging prima. Vandaag om 8:44 uur online boeket met kaart besteld. Factuur via de mail ontvangen en dat was het. Geen aflever bewijs en geen boeket met kaart ontvangen. Benieuwd hoe ze dit gaan oplossen, want de dag is al voorbij.
Bos was qua kleur en grootte niet zoals ik had besteld. Bos was kleiner en kleuren kwamen niet overeen met wat ik had besteld. Snelle levering.
Goedemorgen Rienke, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het geleverde boeket is tegengevallen. Zou je ons een foto willen sturen van het boeket? Graag 1 van het bovenaanzicht en 1 van het zijaanzicht. Dan kunnen wij het beoordelen en overleggen met de bloemist. Met vriendelijke groet, Carola. Fleurop.
Kon geen mooie kaart uitkiezen bij bestelling van begrafenisboeket, alleen een lint of onpersoonlijk kaartje. Ik zou heel graag een foto van het boeket dat bezorgd is, willen ontvangen. Je bestelt toch een duur boeket en wil graag weten of het aan jouw verwachting voldoet. Zie vragen hieronder zegt al genoeg, Kan ik niet beantwoorden en bij een rouwende familie ga ik niet vragen een foto van het boeket te maken.
Fijne communicatie en goed geregeld.
Heel blij met mijn bestelling. Het boeket was echt mooi.
Ik was verrast over de brede keuze aan boeketten die ik kon maken en de verschillende prijsklassen hierbij. Ik en de ontvanger waren zeer tevreden over het bezorgde boeket.
Ik vond de internet bestelling soepel verlopen. Fijn dat er boeketkeuzes zijn.
Mooi bos bloemen , en op tijd bezorgd
Mooie bos en op tijd bezorgd.
Perfect geregeld
Ik heb vanuit het buitenland een kleurrijke bos rozen besteld. Gezien de prijs, vind ik de kwaliteit niet geweldig. Na een paar dagen zijn 30% van de rozen niet meer mooi en ziet het niet geweldig meer uit. Ik had betere kwaliteit verwacht.
Mooie bos.snelle bezorging.
Boeketje bloemen is makkelijk te bestellen. Zelfde dag nog geleverd!
Ben wel teleurgesteld in de opstelling van het boeket. Er waren in totaal 14 rozen en veel groen, in plaats van meer rozen en geen groen. Dat is niet conform de foto op uw website (volle boeket met alleen rozen). Voor €37,50 verwachte ik een een grote boeket rozen. Kortom ben wel teleurgesteld!
Beste Sanda, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je niet tevreden bent met de geleverde rozen. Het waren mooie grootbloemige rozen van 2,50 per stuk met 3 takken Bupleurum erin. Er is ruim naar waarde geleverd. Wij zijn je graag een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Matige bos bloemen. Bos bloemen voor 35 euro laten bezorgen bij mijn moeder, kom ik er na 5 dagen, het boeket is zo goed als dood. Matig
Hi Laura, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Fleurige groet, Fleurop Nederland
Het rouwboeket was echt flink anders dan op jullie afgebeelde foto. Te felle kleuren voor een uitvaart en het boeket is in het midden te gepropt gemaakt. Vond dit echt een flinke tegenvaller voor zo'n bedrag!
Beste Jolijn, Bedankt voor je beoordeling. Het boeket hoort niet in de vaas, het is liggend gemaakt en gebonden. Wij hebben je ook een mail gestuurd en zien je reactie tegemoet. Met viendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Bedankt voor de snelle service!
Snel besteld en op tijd geleverd zoals beschreven.
Her boeket was mooi en zag er goed uit.
Het bestellen gaat heel eenvoudig. De bloemen werd op tijd bezorgd, de ontvangers waren enthousiast over het boeket. Ik heb het boeket zelf niet gezien.
Prima verzorgd.
makkelijke site, vlot geregeld en de ontvanger was erg blij. ik heb geen foto van het boeket.
Nu we geen verjaardagsfeest konden hebben ivm corona maatregelen wilden wij toch iets feestelijks doen. Dat is gelukt met een grote bos bloemen, een vrolijke kaart en een fles wijn voor de jarige.
Toegankelijke en duidelijke website! Lekker grasduinen en kiezen. Ook een persoonlijk kaartje kunnen toevoegen geeft een fijne meerwaarde. Kortom: Top, fleurop! En graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Marry
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.