Belachelijk SLECHT!

Mijn afgelopen 2 bestellingen in het verleden ging prima. Vandaag om 8:44 uur online boeket met kaart besteld. Factuur via de mail ontvangen en dat was het. Geen aflever bewijs en geen boeket met kaart ontvangen. Benieuwd hoe ze dit gaan oplossen, want de dag is al voorbij.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Bloemen niet naar wens

Bos was qua kleur en grootte niet zoals ik had besteld. Bos was kleiner en kleuren kwamen niet overeen met wat ik had besteld. Snelle levering.

Niet alles duidelijk

Kon geen mooie kaart uitkiezen bij bestelling van begrafenisboeket, alleen een lint of onpersoonlijk kaartje. Ik zou heel graag een foto van het boeket dat bezorgd is, willen ontvangen. Je bestelt toch een duur boeket en wil graag weten of het aan jouw verwachting voldoet. Zie vragen hieronder zegt al genoeg, Kan ik niet beantwoorden en bij een rouwende familie ga ik niet vragen een foto van het boeket te maken.

• Boeket N.v.t.

Mooi boeket bezorgd bij familie

Fijne communicatie en goed geregeld.

wat een mooi boeket!

Heel blij met mijn bestelling. Het boeket was echt mooi.

Veelzijdig

Ik was verrast over de brede keuze aan boeketten die ik kon maken en de verschillende prijsklassen hierbij. Ik en de ontvanger waren zeer tevreden over het bezorgde boeket.

• Boeket

Snelle service, tevreden ontvanger.

Ik vond de internet bestelling soepel verlopen. Fijn dat er boeketkeuzes zijn.

Een mooi bos bloemen

Mooi bos bloemen , en op tijd bezorgd

• Boeket

Mooie bos en op tijd bezorgd.

Geweldig goed en handig

Perfect geregeld

Vond het iets tegenvallen

Ik heb vanuit het buitenland een kleurrijke bos rozen besteld. Gezien de prijs, vind ik de kwaliteit niet geweldig. Na een paar dagen zijn 30% van de rozen niet meer mooi en ziet het niet geweldig meer uit. Ik had betere kwaliteit verwacht.

Mooie bos.snelle bezorging.

• Boeket

Veel keus, snelle levering.

Boeketje bloemen is makkelijk te bestellen. Zelfde dag nog geleverd!

Minder rozen, meer groen

Ben wel teleurgesteld in de opstelling van het boeket. Er waren in totaal 14 rozen en veel groen, in plaats van meer rozen en geen groen. Dat is niet conform de foto op uw website (volle boeket met alleen rozen). Voor €37,50 verwachte ik een een grote boeket rozen. Kortom ben wel teleurgesteld!

Bloemen na 5 dagen al zo goed als dood

Matige bos bloemen. Bos bloemen voor 35 euro laten bezorgen bij mijn moeder, kom ik er na 5 dagen, het boeket is zo goed als dood. Matig

• Boeket

Zwaar teleurstellend. Heel anders dan op afbeelding en niet mooi gemaakt.

Het rouwboeket was echt flink anders dan op jullie afgebeelde foto. Te felle kleuren voor een uitvaart en het boeket is in het midden te gepropt gemaakt. Vond dit echt een flinke tegenvaller voor zo'n bedrag!

• Boeket

Floreren door interflora s snelle service ;-)

Bedankt voor de snelle service!

Makkelijk en snel besteld

Snel besteld en op tijd geleverd zoals beschreven.

Was prima

Her boeket was mooi en zag er goed uit.

Gemakkelijk en goed.

Het bestellen gaat heel eenvoudig. De bloemen werd op tijd bezorgd, de ontvangers waren enthousiast over het boeket. Ik heb het boeket zelf niet gezien.

Prima verzorgd.

uitstekend

makkelijke site, vlot geregeld en de ontvanger was erg blij. ik heb geen foto van het boeket.

Snel bezorgd, goed ontvangen

Nu we geen verjaardagsfeest konden hebben ivm corona maatregelen wilden wij toch iets feestelijks doen. Dat is gelukt met een grote bos bloemen, een vrolijke kaart en een fles wijn voor de jarige.

Handig en snel geregeld.

Toegankelijke en duidelijke website! Lekker grasduinen en kiezen. Ook een persoonlijk kaartje kunnen toevoegen geeft een fijne meerwaarde. Kortom: Top, fleurop! En graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Marry

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ