Alles helemaal goed
Ontvangers waren erg tevreden.
ik bestelde een winters boeket, maar toen ik de foto zag van hoe het boeket er uiteindelijk uitzag, vond ik het verschil tussen de bestelfoto online en het uiteindelijke boeket wel erg groot en het boeket zelf aan de magere kant en goedkoop uitgevoerd.
Beste Hendriekje, Wat jammer dat je niet tevreden bent over de bloemengroet dat is bezorgd. We hebben je hierover een email gestuurd en zien je reactie graag tegemoet. Met fleurige groet, het Fleurop Team
Voor de verjaardag van een hele goede (ernstig zieke) vriendin in Luxemburg bloemen besteld op 21 december met bezorgdatum 24 december. Helaas niets bezorgd. Op maandag 27 december meteen over gebeld, ik wilde ze alsnog bezorgd hebben. Het zou uitgezocht worden en ik zou teruggebeld worden. Niets gehoord dus vandaag 28 december wéér gebeld en kreeg nu te horen dat er op haar adres geen bloemisten waren die konden bezorgen. Wat een aanfluiting. Eerst geen bezorging en dan geen terugkoppeling. De eerste en de laatste keer dat ik met Fleurop en Interflora in zee ben gegaan en zal het anderen ook zeer zeker sterk afraden. Krijg nu mijn geld terug en heb tegen een meerprijs van 23 euro iets direct in Luxemburg besteld
Hoi Nel, Dankjewel voor je beoordeling. Fijn dat je akkoord gaat met de aangeboden oplossing. We hopen je een volgende keer weer in onze webshop of winkels terug te zien! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Gemakkelijk en snel, werd binnen een paar uur bezorgd.
Ik ben woonachtig in de USA en wanneer ik iedere keer een boeket met bloemen wil laten bezorgen in Nederland wordt dit telkens verzorgd door een snelle levering van prachtige boeketten bloemen! Ga zo door! Een tevreden klant uit de USA. Groetjes, Bianca van der Meij
Het boeket voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en het was eenvoudig te bestellen.
Boeket was mooi bezorgd op de tijd die ik had aangegeven. Voor mijn jarige zus echt een verrassing! Zag er ook mooi fleurig uit zoals besteld was Prima service
Zojuist van de ontvanger van het boeket gehoord dat de rozen er nog steeds prachtig bij staan (nu een dag of vijf oud). Het bestellen en betalen en de levering van het boeket zijn allemaal probleemloos verlopen.
Mee gedacht, een bloemenpracht op tijd gebracht.
's Avonds laat besteld en de volgende ochtend bezorgd, supersnel en superbetrouwbaar. En altijd mooi! Dank Fleurop!
Ik heb vaker een boeket besteld en laten bezorgen in Frankrijk en was altijd tevreden. Helaas was het boeket dit keer erg klein voor het bedrag (107€)
Beste Elise, Wat vervelend dat de omvang van het boeket zo is tegengevallen. Wij hebben je een e-mail gestuurd. Graag ontvangen wij een foto van het geleverde boeket. Fleurige groet, Carola, Team Fleurop.
Hallo, Ik heb niet zo'n goede ervaring met het kerststuk, wat ik besteld heb voor mijn ouders. Het viel gelijk de 1e dag al uit. Het was behoorlijk prijzig, dan verwacht je veel waar voor je geld. Ik hoop nog op een passende oplossing. M et vriendelijke groet, Mirjam Heinneman
Had een basket besteld geen boeket!
Voor het 1st heb ik rechtstreeks via jullie een boeket bloemen laten bezorgen. Ik ben zeer tevreden over jullie goede service&klantvriendelijkheid.Het is een prachtig boeket bloemen geworden,precies naar mijn wens De bezorging was ook netjes op tijd!! De geadresseerde,Mevr. Van Straten,vindt het ook prachtig en vertelde vandaag,dat de bloemen,na 1 week nog even prachtig staan.Dat heeft ze nooit eerder meegemaakt. Dus hiermee ik u graag complimenteren. Zonder twijfel zal ik voortaan bij jullie mijn bloemen laten bezorgen.
Geen mening
Het boeket voldeed aan de wensen en is precies op tijd bezorgd.
Boeket wat ik besteld heb is prachtig!
Heel fijn dat ik zo toch nog een bloemetje kon geven
Jullie site ziet er goed uit
Eenvoudig te bestellen en duidelijke follow-up info gedurende levering.
Prachtig boeket waar je in deze sobere tijden weer heel vrolijk van wordt !
Makkelijk te bestellen
Zeer snelle bezorging en een boeket dat overeenkomt met de verwachtingen (foto) op de website. Ik heb iemand met jullie hulp blij gemaakt.
Ik koos het verrassingsboeket. Dat pakte erg mooi uit! Kort tevoren besteld, heel snel geleverd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.