De ontvanger was aangenaam verrast:)

Het was een prachtig mooi boeket.

• Boeket

Verrast door super snelle levering!

Echt een prachtig boeket, binnen 1,5 uur besteld en bezorgd en mij en natuurijk de ontvangers super blij gemaakt!

• Boeket

Mooi boeket snel geleverd.

Makkelijk om te bestellen. Levering volgende dag gekozen en die was daar op tijd in de ochtend al.

• Boeket

Er is een prachtig boeket bezorgd

Het boeket is helemaal naar verwachting

• Boeket

Wederom op tijd en kwalitatief mooi boeket

Prachtig boeket!

Prachtig boeket bezorgd bij een vriendin, helaas zat het kaartje met de boodschap er niet bij. Ze wist dus ook niet van wie ze het boeket had gekregen. Dat was een beetje jammer. Verder wel tevreden over het boeket en de bezorging. We werden goed op de hoogte gehouden hierover.

• Boeket

Om even 10 uur besteld in Nederland en rond 11 uur een prachtig boeket bezorgd in Frankrijk. Vooraf werd ontvanger netjes gebeld of ze thuis waren.

Prachtig

Super mooie bos bloemen

• Boeket

Mooi vers boeket op het juiste moment afgeleverd

Uit de kunst

Ik heb een boeket besteld voor een vriendin. Het werd keurig aan huis gebracht en daar kreeg ik een mail van. Mijn vriendin was er erg blij mee. Prachtige kleurige bloemen

Super mooi boeket

Ontvanger was erg blij en ik zag de foto: echt mooi boeket!

• Boeket

Prima ervaring, ik had een boeket besteld voor een geboorte van een kind. Ik had mijn eigen naam vergeten op het kaartje te zetten en ik werd gebeld door fleurop En zij hebben de naam er nog opgezet. Hele goede service.

Snel besteld

Prima geholpen toen bestelling moest worden gewijzigd

• Boeket

Fijne service, mooie boeketten, ruime keus, als ik bij jullie bestel krijg ik van de ontvanger altijd positieve reacties!

Bevestiging van eerdere ervaringen

Fleurop kenmerkt zich door uitstekend verzorgde boeketten die op tijd worden afgeleverd.

• Boeket

Het was een mooi boeket bloemen

Amstelveen

Bedankt voor de snelle bezorging en het mooie boeket wat bezorgd is. Kreeg hele fijne bedankjes. Groetjes, P.Schaefers.

Teleurstellend

Een rood kerstboeket besteld, maar er is een soort zomerboeket geleverd met weinig bloemen.

• Boeket

Toch bezorging ondanks niet thuis bij eerste poging!

Zo fijn dat mijn boeket toch werd bezorgd, ondanks dat de ontvangen niet thuis was! Ik weet niet hoe de afhandeling was, maar het bieket werd met veel plezier ontvangen!!! Jammer dat de website niet heel makkelijk is... Als je een kaartje bij het boeket hebt geselecteerd en alsnog je boeketkeuze wilt veranderen, verdwijnt het kaartje en moet je weer opnieuw beginnen. Verder zeer tevreden!

• Boeket

Mooi boeket leuk cadeau, snel geleverd

Binnen 2 uur was er een prachtig boekt met cadeau geleverd bij mijn lieve collega die heel slecht nieuws had ontvangen

Fantastisch geregeld

Nog nooit op deze manier een boeket laten bezorgen, ga het ongetwijfeld vaker doen.

Goede kwaliteit en service

Bloemen komen overeen met de foto. Makkelijk te bestellen, goede service en bezorging.

Slecht

Omdat er niet gebeld is van tevoren of mevrouw over een vaas beschikt en of ze het boeket in ontvangst wil nemen is er een enorme ophef ontstaan waardoor ik een officiële waarschuwing van mijn werkgever heb ontvangen.

• Boeket

Mooi boeket en supersnel geleverd.

Snel en goed geregeld !

Ruime keuze in diverse prijsklassen !

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ