Uitstekend en keurig op tijd. Bovendien makkelijk te bestellen en kleur boeket volens wens.
Prima service!
De ontvanger liet me weten een erg mooi boeket te hebben gekregen.
Makkelijk bestellen en ruime keus. Goede beschrijving van hoe een boeket er uit ziet en overeenkomstig geleverd. Mooie en verse bloemen.
De bestelling was gemakkelijk te plaatsen en de aflevering bij het adres in Australië verliep vlekkeloos met een mooi boeket. Ben zeer tevreden!
Rond uur of 12 besteld en einde middag al bericht dat het boeket was ontvangen. Als marketingdocent heb ik het dan over 'exceed customer expectations' Dat hebben jullie waargemaakt! Hartelijk bedankt daarvoor!
Zeker in deze tijd van niet persoonlijk kunnen ontmoeten of bijvoorbeeld afscheid kunnen nemen is het van groot belang dat je zeker bent van de kwaliteit van de bezorging én van de kwaliteit van de boeketten. De keuze uit kaartjes waar je ook je eigen ontwerp in kwijt kunt is een fijne service!
De bloemen zijn prima op tijd bezorgd en, gezien de foto, erg mooi! Bedankt!
maak al lang gebruik van de diensten en nog steeds naar volle tevredenheid
Beste Jos, Wat fijn om te lezen dat het nog steeds naar volle tevredenheid is. We zien je volgende bestelling graag weer tegemoet. Groetjes team Fleurop
Zoals gewoonlijk weer super levering gehad.
mooi kerststuk, perfect bezorgd
Goed voor elkaar, duidelijke bestelsite, mooie boeket, snel geregeld!
Eenvoudig en snel besteld. En de ontvanger was er erg blij mee!
Beste Sanne, Wat fijn om te lezen dat je het eenvoudig en snel vond om je bestelling te plaatsten. En dat de ontvanger er erg blij mee was. Daar doen we het allemaal voor. Dat mensen blij worden van een bloemengroet die bezorgd is door een Fleurop bloemist. Groetjes team Fleurop
Service, kwaliteit en snelheid uitstekend daar hangt echter een pittig prijskaartje aan. Heb je dat er voor over dan is Fleurop Interflora Nederland hetgeen dat u zoekt. In alle andere gevallen zelf naar de bloemist rijden en inclusief de benzine bespaard u dan zeker 15 euro per bos bloemen.
S ochtends bloemen via internet voor Hongarije besteld in de middag afgeleverd zo te zien een prima weergave vanhet bestelde boeket.
Beste Joop, En zo makkelijk kan het allemaal bij ons. In de ochtend in Nederland besteld en later op de dag bezorgd in Hongarije. Groetjes team Fleurop
Voor zowel de gever als ontvanger alles naar totale tevredenheid.
helemaal naar Zuid Afrika En goed op tijd
Ik heb meerdere boeketten besteld voor mensen in het buitenland. de klantenservice belde me met een vraag naar aanleiding van 1 van die bestellingen. heel prettig om te merken dat je "geen nummer" bent en dat goed overleg simpel tot stand kwam. en dat de boeketten die geleverd zijn gewaardeerd worden en behoorlijk overeenkomen met wat besteld was. Op de foto wat ontvangen is en op de site bij Noorwegen het boeket Best Wishes besteld. komt dus aardig overeen.
Prima service, makkelijk bestellen
Je moet op. Het formulier allemaal privégegevens invullen van jezelf (e-mailadres is voldoende, je betaald toch) tot en met mobiele nummer van iemand anders, dat is niet AVG Proof. We kregen geen bedankje dus voorzichtig informeren of er bloemen bezorgd zijn. Niet geval. Klacht ingediend en ‘s avonds zijn de bloemen bezorgd. Heel slecht. Staat hier onder nog een bizarre vraag: foto van het boeket uploaden, die heb ik niet gezien.
Beste Cor, Bedankt voor je beoordeling op KiyOh. Vervelend dat je niet tevreden bent. Op onze website wordt om je gegevens gevraagd zodat wij je kunnen bereiken om te overleggen of iets dergelijks. Dit is puur voor onze eigen administratie en wordt niet bekend gemaakt bij de bloemist of de ontvangers zonder je toestemming. Dit is geheel volgens de AVG wetgeving. Wat betreft de bezorging zijn de bloemen 10 december bezorgd begin van de avond. De bloemist had een erg drukke route die dag waardoor er zelfs in de avond is bezorgd. Onze excuses dat je dit als vervelend hebt ervaren. Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Blij dat de leverancier zo’n mooi boeket heeft gemaakt. Had een gemiddelde prijs gekozen maar uit de reactie was dit nog mooier dan ik verwacht had.
Snelle levering van een erg mooi boeket
Op tijd geleverd en mooi boeket
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.