Blij dat de leverancier zo’n mooi boeket heeft gemaakt. Had een gemiddelde prijs gekozen maar uit de reactie was dit nog mooier dan ik verwacht had.
Snelle levering van een erg mooi boeket
Op tijd geleverd en mooi boeket
Het kerststukje zag er fraai uit en mijn schoonmoeder van 98 was er verguld mee. Wat wil ik nog meer?
Beste Eduard, Dank je voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat we beter zijn dan Feyenoord- Ajax ! Helemaal met je eens natuurlijk :-). Bloemen zijn altijd leuker als voetbal. Wat ontzetten leuk dat je schoonmoeder verguld was met haar kerststukje, dan kan ze er lekker genieten van tijdens de feestdagen! Groetjes team Fleurop
Allereerst moet ik zeggen dat m'n moeder erg blij was met de bloemen! Ze waren ook op tijd bezorgd, dus leuke verrassing! Ik zal alleen niet snel nog een keer bloemen bestellen, ik vind de prijs echt erg hoog voor hetgeen je ervoor krijgt. Ik zou de 'kaart' die erbij zat eerder als een gevouwen A4'tje beschouwen dan als een kaart. Voelde me daar wel een beetje schuldig over, terwijl ik er wel mooi 3,50 extra voor betaald had... Had dan liever geen kaart gedaan / een mooie kaart bij Greetz uitgezocht.
Prachtig boeket met heerlijke bonbons! Voldeed geheel aan de verwachting!
Fleurop levert altijd kwaliteit en op tijd. Maakt gebruik van plaatselijke bloemisten, dus altijd vers.
Positieve ervaring , eerste keer dat ik bloemen bij Fleurop heb besteld. Zeker dat ik terug kom.
Ik had nog nooit bestelt via Fleurop,is echter uitstekend bevallen.Het kerststuk is van geweldige kwaliteit.nog mooier dan ik had verwacht.Volgende bestelling gaat gegarandeerd weer via fleurop,
De ontvanger belde voor het prachtige boeket, aanleiding voor een bijzonder fijn gesprek!
x
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Fleurop Interflora is een flexibele organisatie die snel en accuraat werkt. Bij mijn bestelling was per abuis een verkeerd bezorgadres opgegeven. Ze hebben dit super snel opgelost. Dank daarvoor!
Beste Francis, Dank je wel voor je beoordeling. En dat doen we graag, zodat de ontvanger toch nog kan genieten van de voor haar/hem bestelde bloemengroet. Groetjes team Fleurop
Bloemen zijn bezorgd en erg mooi. alleen de tekst voor op het kaartje was niet letterlijk overnomen. Maar een zin waardoor de ontvanger niet wist van wie de bloemen waren. Dit was erg vervelend.
Het was fijn om te zien dat de bestelling conform de belofte er op tijd en op de juiste locatie werd afgeleverd
Snelle levering prima geregeld
Zoals altijd een snelle en prima bezorging. Mijn tip, ga vooral zo door!!
Beste Ruud, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen. Jouw tip nemen we uiteraard van harte en dat gaan we doen ;-). Groetjes team Fleurop
Het was een prachtig boeket. Dank aan de bloemist in / in de buurt van Vught.
blij dat deze mogelijk heden bestaan geweldig
Leuk om te kunnen kiezen uit de boeketten en superfijn om iemand hiermee blij te maken.
Ruime keuze mooie boeketten. Levering zelfde dag.
makkelijk te bestellen, en ongelooflijke snelle levering! Mooi boeket!!
Goed flexibel bedrijlf.
Goede service. Prima kwaliteit bloemen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.