Heel erg goed. Bloemen zijn prachtig en de service nog beter.
Een rouwboeket van het middel-formaat van 45€ vond ik helaas erg tegenvallen. Ik snap dat het plaatje kan verschillen ivm beschikbaarheid bloemen maar fit boeket had ik anders echt niet besteld. Ik Jan geen foto uploaden want ik heb het boeket alleen bij de crematie gezien
Hoi Sabrina. Dankjewel voor je beoordeling. Vervelend dat het boeket niet aan je verwachting heeft voldaan. We hebben je een mail gestuurd en wachten je reactie af. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Ik ben zeer tevreden over mijn geplaatste bestelling. Nog dezelfde dag is deze geleverd, ondanks dat het net na 14:00 uur was dat ik mijn bestelling had geplaatst. De klantenservice heeft me hierbij geholpen, waardoor het boeket op tijd bij onze vrienden is geleverd.
Prima geregeld
Goed om op deze manier toch iemand op een persoonlijke manier te feliciteren!
Een boeket op de afgesproken tijd bezorgd.
Ik heb een boeket laten bezorgen bij een vriendin, en de bezorging was perfect op tijd. De bloemen die gebruikt zijn waren top. Helemaal de kwaliteit die je mag verwachten
Altijd een mooi boeket.
Zonder zorgen op de plaats van bestemming aangekomen
Perfect. Enige vraag die ik had is waarom het telefoonnummer van de ontvanger nodig is.
Beste Hesse, Dank je wel voor je beoordeling. Dat telefoonnummer is nodig voor wanneer er vragen zijn over de bezorging van je bloemengroet. Dan kunnen we bloemisten de ontvanger rechtstreeks benaderen. Groetjes team Fleurop
Eind van de middag een boeket besteld dat de volgende dag al werd bezorgd. Volgens de ontvanger van het boeket (In dit geval een Kerststuk) was het heel mooi en sfeervol
Ze geven beloftes, die zij niet kunnen nakomen
Toen ik de postcode en huisnummer invoeren kende deze de combinatie niet... heb naar de klantenservice gebeld en ze hebben me super geholpen en meteen alles gecontroleerd . Daarna een groot boeket besteld.. Bedankt. Hoe het boeket eruit zag... heb ik helaas niet gezien maar ik verwacht dat het goed is.
Hele positieve ervaring, en fijn zo tevreden te kunnen zijn, in zo,n verdrietige situatie! Ik beveel dit zeker aan!
Binnen 24 uur netjes een mooi boeket bezorgd .
boeket naar wens en op tijd geleverd.
s'morgens besteld en in de middag al bezorgd - Toppie !! Prachtig boeket
Geleverd wat besteld is op juiste datum!
Mijn tantetje, al vanaf mijn prille jeugd een 2e moeder, was jarig zag ik. Neeeeee, totaal verheten! Wat nu? Ik moest werken en lieve tante woont aan de andere kant van het land. Ik googlen. Jaaaaaaa, Fleurop bezorgt nog dezelfde dag, hoeraaaaaa! Nog voor 17.00 uur belt tante lief mij helemaal blij en gelukkig. Wat een mooi boeket. Poeh, dat scheelde niet veel. En niet eens zo duur.
Mooie bos voor onze moeder!
Goede service, mooi boeket heel tevreden. Vrienden hebben er van genoten dank je.
Mooie bloemen, netjes op tijd.
Mooi boeket, moeders was er blij mee , en op tijd geleverd bedankt
En de bonbons zijn ook erg lekker ;-) Wel prijzig...
Beste Henk, Wat fijn om te lezen dat het een mooi kerststuk is. En die bonbons zijn lekker he?! Dat zijn we helemaal met je eens ;-). Groetjes team Fleurop
Helemaal top gewoon! Voor mij een vertrouwd adres en dat blijft ook zo!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.