Hallo alle Medewerkers !! Eenvoudig - overzichtelijk - snel - service goed !! Met vriendelijke groet Ber
Hallo Berry, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent :-)! We zien je volgende bestelling graag weer tegemoet. Groetjes team Fleurop
makkelijk, ook in deze tijd,om wat telaten bezorgen,al woon je uit elkaar.
TOP!
Super snel, dus top ervaring.
Staat hier al boven.
Sit-ins de eerst skeet dat ik bloemen heb besteld bij dit bedrijf. Waar ik in het verleden bloemen bij een ander bedrijf had besteld is dit een verademing. Bloemen waren vers, mooi en stonden de volgende dag nog mooi. Dit heb ik bij andere wel eens anders ervaren.
Prima service en een mooi boeket
Bestel gemak en voldoende keuze. Kon alleen geen tijd invullen voor de bezorging. Gevolg was dat de bos pas in de late middag (1715 uur) werd bezorgd. Verder geen opmerkingen.
Correcte behandeling/afhandeling van de bestelling. Mooie bloemen.
de boeketten zijn echt altijd prima in orde. Helaas was de afgelopen keer het bestelde kaartje niet aan de bos gehangen! De drukte zal hier wel debet aan geweest zijn, maar het is wel jammer als de ontvanger moet gissen van wie het boeket is.
Het rouw boeket is snel geleverd in Polen.
Hulde aan de Fleurop aan de Oranjelaan in Zoetermeer. We kunnen al een tijdje niet bij grootouders langs vanwege hun kwetsbare gezondheid. Daarom wilden we een mooi boeket sturen als beste alternatief. We bestelden een middelgroot boeket en die was niet goedkoop, maar hij is wel op de afgesproken dag geleverd, op een keurige manier. Het bleek ook groter te zijn dan verwacht en heel fraai. We hebben twee dierbaren heel blij verrast met de hulp van een uitstekende bloemist en daar zijn we erg blij mee. Natuurlijk is het gebaar van onze kant het belangrijkst geweest, maar het is fijn als blijkt dat de bloemist in de geest daarvan diens service verleent. Met een concurrent hadden we in het verleden minder goede ervaring, daarom was dat even spannend. Hier geen klachten.
fijne partij om mee samen te werken
Alles is makkelijk te vinden op de website en levering volgens afspraak.
Ruime presentatie van mogelijkheden Bestellen gaat eenvoudig Maar het geleverde boeket vond ik wat magertjes, mede gezien de (forse) prijs
Goed bezorgd voor 34 euro was het een mager boeket
Beste Stephanie, Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Nederland
Snel, veel keus , makkelijk te bestellen en een mooi boeket.
Zeer betrouwbaar netjes op tijd! mooie bloemen.
Wilde iemand blij maken met een boeketje dat wel mooi moest zijn maar niet onnodig duur. Ik vond dit bij Fleurop.
Goede ervaring. Bestelling goed uitgevoerd. Bevestiging van bezorging ontvangen. Voor herhaling vatbaar.
Mooie keuze, ook van 'winterse' boeketten. Stipte aflevering ook in het buitenland
Ook toen ik het bezorgadres nog moest wijzigen, werd er meteen gebeld en was het binnen een half uur allemaal geregeld!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.