Niet gekregen wat ik besteld heb.

Ik heb boeket GROOT herfsttint besteld maar het boeket wat bezorgd is, is naar mijn mening niet groot. Dit is niet €34,95 waard! Bezorging was wel prima en zoals afgesproken. Ik heb al mail gestuurd naar klantenservice met vraag of ze wel het goede hebben bezorgd.

• Boeket

Bestellen via de website ging wat moeizaam, omdat men in het buitenland niet altijd met ons postcodesysteem werkt. Gelukkig kon ik in het opmerkingenveld het volledige adres doorgeven. Zoals beloofd werd de volgende dag na de bestelling een prachtig boeket bezorgd op het adres in Turkije. Het was zelfs nog mooier dan op de foto!

• Boeket

Tevreden, blij en de ontvanger heel blij.

Prachtige bloemen

Altijd goed

Ik kan op Fleurop vertrouwen voor een mooi boeket en zorgvuldige bezorging

Vlot

Zorgvuldig verzorgd en vlot bezorgd. Heb vanuit het buitenland besteld, maar dat ging zonder enig probleem.

• Boeket

Voor de tweede keer wordt er niet geleverd

Voor de tweede keer wordt er niet geleverd. Er komt geen oplossing of kleine tegemoetkoming. Een ingesproken voicemail en that’s it!

De beste bloemist

• Boeket

Duidelijke website Veel keus Makkelijk te bestellen Veilige betaalservice Ideal Goede berichtgeving over bezorging Mooie bloemen De enige reden geen 5 sterren is de prijs, hele mooie bloemen maar wel prijzig

• Boeket

Altijd een prachtig boeket!

Bij Fleurop heb ik enkele malen besteld en de verzorging van het boeket en de levering door lokale bloemisten is altijd perfect geweest.

Uitstekende klantvriendelijkheid

Ze brachten de 2de keer de bloemen op het juiste adres, petje af!!!!

Handig en snel

Makkelijk. Fijn dat je er een kaart en iets lekkers bij kon bestellen

Mooi boeket bezorgd

• Boeket

waardeloze bos bloemen - klacht ingediend en 'n tot nu toe geen reactie

Bloemen stuk, verrotte stengels

Bizar snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Teleurstelling

De bos bloemen die ik besteld heb voor een adres in Engeland kwam aan in eensamenstelling van verschillende bosjes van een soort. BV twee bosjes rozen en een bosje chrysanten van een boeket was eigenlijk geen sprake. Vind dit eigenlijk niet kunnen. Zeker gezien het niet geringe bedrag wat zoiets kost

Waardeloos

Bos bloemen en vaas worden gewoon voor de deur neer gezet. Reactie Fleurop, we hebben uw klacht doorgezet naar de betreffende bloemenwinkel (waar je niets meer van verneemt) Pakket je verantwoordelijkheid Fleurop en schuif niet af, ik doe toch zaken met jullie??

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Levering snel en mooie bos

Zoals afgebeeld ook bezorgd.

• Boeket

Perfect en altijd met veel service.

De bloemen en service zijn altijd correct en perfect. Op tijd. een zeer goed bedrijf. Fantastisch .

• Boeket

Vaker wat besteld, nooit teleurgesteld!

Top service!

• Boeket

Schitterend boeket, zeer snel geleverd

Wij hadden voor ons event 4 mooie boeketen nodig, we vonden ontzetten veel keuze qua boektten opde website, en hadden de mogelijkheid om same day delivery the kiezen. Een paar uur later waren de bloemen binnen en ze waren prachtig!!

Keurig verzorgd

Prima geholpen aan de telefoon toen ik ontdekte dat ik 1 persoon vergeten was op het bijgevoegde kaartje. Ne r aan de telefoon geeft me keurig geholpen en ook de. Bezorgservice was top

Betrouwbaar en snel

Goede terug koppeling

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire