Prima gedaan! Top!
Prachtige boeket bloemen en mooi op tijd geleverd die ik gevraagd had! Allemaal top!
Ik zelf woon ik Coracao, en mijn zus in Nederland, ik dacht hoe kan ik haar verrassen met meer dat een telefoontje. Toen dacht ik internet en Fleurop, dat ging geweldig snel en duidelijk. De volgende dag waren mijn zus en ik blij, ik omdat het allemaal perfect is bezorgt en mijn zus met het prachtige boeket bloemen van een hoge kwaliteit.
Diegene die via Fleurop van mij een mooi boeket kreeg toegestuurd, was aangenaam verrast. Geen wonder! volgende dag afgeleverd en het was een prachtig boeket!!
Prachtig boeket in sprekende kleuren, dezelfde dag bezorgd!
Er werd een mooie bos bloemen bij mijn dochter bezorgd heel blij een fleuropje dat was even nodig !! Dankjewel
Best duur in vergelijking met anderen
Snel en precies wat je besteld, geen rare dingen en op dezelfde dag nog in het buitenland bezorgd. Complimenten
Prachtig boeket aan blije jarige ! Goed verzorgd, mooi van kleur en staan lang.
Perfect geregeld, en supersnel volgens afspraak
Voor 14u besteld en nog dezelfde dag bezorgd. Ik geloofde het niet maar toch gelukt. Erg goede service!
Ik had een medium groot plukboeket besteld. Het was een uitbundig boeket, wat groter dan verwacht en kleurrijk. Ik vond het alleen niet echt een “pluk” boeket. Er zaten bloemen bij, zoals een lelie, die ik niet onder die categorie zou scharen. Maar desalniettemin tevreden ermee en de ontvangster was erg blij. Jammer dat er altijd verzendkosten bij zitten. Bezorging was overigens goed.
De ontvangers waren er erg blij mee
redelijk boeket, zag er goed uit. Vlot bezorgd
Ik vind het altijd spannend om via internet iets aan te schaffen, of te laten bezorgen, wanneer het vooraf betaald moet worden. Je weet maar nooit of je het dan ook krijgt, of dat het bezorgd wordt. Meestal gaat het goed en zo ook bij Fleurop. De bestelling is op de juiste dag en op het juiste adres afgeleverd worden. Een hele opluchting ;)
Fijn dat mijn verjaardagsboeket de zelfde dag nog geleverd werd, ondanks dat ik het redelijk laat had doorgegeven (rond 12.30u...) Zelfs nog met mijn zelf ontworpen kaartje erbij ! Dus blij met Fleurop ! Bedankt!
Bloemen zijn aandacht voor elkaar
een boeketje naar Engeland is niet goedkoop. En je hebt weinig keuze qua samenstelling.... Maar haar reactie was onbetaalbaar. En zo vond t prachtig
Het bestellen ging soepel en de keuze is de volgende dag was de bestelling bij de persoon.
Boeket viel in eerste instantie niet helemaal uit als verwacht, maar daar is een goede oplossing voor gevonden.
Hi Nicole, Bedankt voor je beoordeling en je reactie op onze e-mail. Fijn dat je akkoord gaat met de aangeboden oplossing. Wij zijn je een volgende keer graag weer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Recensione originale
We hebben een boeket laten bezorgen bij mijn moeder van rond de 40 euro. Prachtig herfstboeket op de foto. Het blijkt een slap aftreksel van wat ik verwacht had. Slechts 2 dagen geleden is het bezorgd en de eerste bloemen beginnen al te hangen. Ook ziet het boeket er erg standaard uit. Jammer.
Super snelle levering!
Aan degene aan wie ik de bos heb gestuurd ,was super blij met het prachtige boeket ,ze voelde zich meteen echt jarig
Ik heb nu al meerdere keren besteld bij jullie. Eerste keren soms ook weleens bij anderen, maar merkte dat het bij jullie makkelijker gaat en nooit problemen gehad. Zijn prachtige boeketten waar je uit kan kiezen op de website,maar ook in het echt maken de bloemen het waar. Alles is makkelijk in te vullen. De bezorgers brengen de boeketten keurig naar het adres en zijn zeer vriendelijk. Jullie zijn zeker een aanrader voor iedereen.
Bezorging was supersnel en boeket was echt heel mooi.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire