Na vergelijking met andere online aanbieders gekozen voor Fleurop. Prachtige boeketten. Een goed evenwicht tussen aantal bloemen en vulling. Ik zou graag de grootte van de boeketten zien overeenkomstig de prijs. Of een opsomming waaruit het boeket bestaat. Nu heb ik geen idee wat ik meer krijg voor een groter boeket.
Voor 14:00 besteld en dan dezelfde dag bezorgd! Helemaal super. Mooie bos bloemen.
Prachtig boeket en op tijd geleverd.
Op tijd bezorgd
Rouwboeket besteld voor de 17e Maar werd gebeld of het niet eerder kon (16e) Beetje slordig betr de dag eigenlijk
Een goede vriendin van ons is enkele weken geleden overleden. De crematie vond plaats in een crematorium dat wij kenden en dat wij niet geschikt vonden om in deze COVID omstandigheden te bezoeken. Een mooi bloemstuk van Fleurop heeft ons vertegenwoordigd zodat wij veilig thuis konden blijven.
Gemakkelijke bestelling, waarbij aandacht is voor alle voorkomende mogelijkheden. Een mooi boeket wordt op de afgesproken tijd bezorgd: groter dan verwacht. Heel helpend deze goede zorg.
Eenvoudig besteld, mooie bos herfstbloemen, op tijd bezorgd. Wat wil je nog meer?
Mijn zus was zo blij met de bos bloemen en hij was ook prachtig. Perfect op de dag bezorgd. Echt top geregeld.
Boeket kwam al dezelfde dag en is erg mooi, passend in het seizoen. Vrolijke bezorger ook.
Zowel kaart en bloemen netjes, snel en zorgvuldig afgeleverd.
Goede ervaring
Het boeket zag er prachtig uit
Wel redelijk prijzig
Prachtig boeket bloemen. De ontvanger was heel enthousiast
En van zo een mooie beoordeling worden worden wij ook heel enthousiast ;-). Groetjes team Fleurop
Wat ik erg jammer vind is dat ik na de bevestigingsmail niets meer gehoord heb. Ik weet niet eens of mijn bestelling is afgeleverd. Beetje jammer wel.
Hi Danielle, Dankjewel voor je beoordeling. Sorry dat je geen bezorgbevestiging van ons hebt gekregen. Inmiddels hebben we je per e-mail geïnformeerd over de bezorging. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Ik heb de bloemen gezien en het was echt een heel mooi boeket!
Ik heb het boeket bij mijn dochter laten bezorgen. Die was verrast. Ze vond het erg mooi.
In de ochtend had ik een boeket besteld om in Duitsland te bezorgen. Laat in de middag kreeg ik al het bericht dat er een heel mooi boeket was afgeleverd.
Goede service, mooi boeket, vlotte bezorging.
Mijn vrouw was dolblij met haar boeket.
Besteld en op tijd bezorgd.
Daarnaast: ik mis duidelijke omschrijving van de boeketten, b.v.: kan het op water gezet (tot aan de uitvaart) en hoe groot is het ongeveer? Toch zou ik Fleurop aanbevelen, omdat ze zo groot zijn en daarom waarschijnlijk niet moeilijk doen over het herstellen van hun fout.
niets meer aan toe te voegen!
Wat ik heel belangrijk vind dat het boeket bloemen op tijd wordt geleverd op het juiste adres en beleefde bloemenbezorgers. en dat is bij Fleurop ook zo.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire