's Ochtends besteld en in de middag geleverd, super service!
Regelmatig doe ik een bestelling bij fleurop. Altijd verse bloemen en het boeket klopt met wat je besteld hebt. Ik ben dik tevreden.
Dank je wel, en wat een mooi boeket hebben we dit keer weer bezorgd;-). Groetjes Team Fleurop
Prima web gemakkelijk te bestellen Uitstekende bloemen etc
*Snelle bezorging; *Prachtige boeketten voor een nette prijs; *Vlekkeloze afhandeling van de bestelling en aflevering; *Fleurop is de juiste partij voor het laten bezorgen van boeketten!
...
Het was met Fleurop gewoon supergoed geregeld
Snelle afhandeling Mooi boeket Correcte prijs
Mooi boeket, vlot geregeld, keurig op tijd bezorgd
Fijn om mijn dochter zo te laten weten dat ik aan haar denk.
Bestelling ging makkelijk. Snel bezorgd.
Makkelijk te bestellen, snel en correct geleverd. Duidelijke communicatie. En, belangrijkste van al, altijd weer prachtige boeketten!
Fijne ervaring met Fleurop Ga ik zeker vaker doen
Heel gemakkelijk te bestellen en het wordt altijd snel geleverd. Mooie boeketten!
makkelijk te bestellen, op tijd bezorgd en heel verse bloemen! een schitterend boeket. voor herhaling vatbaar!
Zie boven
Beste Berry, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Onze excuses hiervoor. We streven ernaar om herhaling hiervan in de toekomst te vermijden. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
zoals altijd perfect en nog sneller bezorgd dan ik verwacht had!
Uitgebreide keuze uit mooie boeketten Kwaliteitsvol Perfecte uitvoering van mijn bestelling Mooi seizoensboeket Kaart met tekst toegevoegd zoals aangevraagd.
Bezorgd in London, Kaart was er niet bij
Makkelijk te bestellen, mooi boeket afgeleverd
het was een rouw boeket, gelukkig niet vaak nodig
De avond voor de verjaardag van mijn schoonmoeder nog lasr minute besloten om een extra bos bloemen te sturen via fleurop. De dag van haar verjaardag werd die bos mooi bezorgd een 2 uurtjes voor wij bij haar thuis kwamen. Ze was helemaal in tranen van geluk door de mooie bloemen. Dus mijn en haar dag kon niet meer stuk.
Eind van de ochtend een prachtig boeket besteld en halverwege de middag werd het al bezorgd. Superservice!
Mijn ervaring is goed bezorgt en ziet er netjes uit
Een super snelle levering en een prachtig boeket.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire