Iedere keer als er iets besteld wordt krijgt de ontvanger een boeket van uitstekende kwaliteit. Top!!!

Mooi boeket

Prachtige kleurrijke bos.

Besteld voor een ma. Prachtige verse bos. Flesje erbij en kaartje conform opgave.

• Boeket

Mooi boeket, maar niet wat ik heb besteld

Levering perfekt, mooi boeket maar i.p.v. een kleurig plukboeket was het een gedegen herfst boeket. Jammer.

Slecht boeket

Bestelling en Levering prima. Kwaliteit boeket: SLECHT. Binnen 1 week in de kliko.

Niet helemaal zoals verwacht

De bos bloemen is prachtig alleen heeft degene aan wie ik deze cadeau gaf 'm zelf bij de lokale bloemenzaak moeten ophalen ondanks dat ik bericht had dat deze was afgeleverd bij het opgegeven adres van de ontvanger. Daarbij was de kaart voor die prijs niet de kwaliteit die ik had verwacht (scheef geprint). Jammer!

Waardeloze bloemen

Ik heb op 8-11-2021 grote boeket besteld voor mijn schoonmoeder die jarig was. Je kon kiezen tussen 3 formaten, ik heb gekozen voor het grootste boeket. Helaas wat mijn schoonmoeder heeft ontvangen was te vergelijken met een klein formaat, erg teleurgesteld dat we hiervoor hoofdprijs voor moeten betalen. Ik bestel altijd bij jullie en nooit ontevreden, maar dit is echt heel jammer! En voor mij de laatste keer!!

top

top

• Boeket

Heel goed geregeld,het boeket werd prima op tijd besteld en zag er goed uit

Mooi boeket

Mooi boeket en mooi op tid

• Boeket

Supermakkelijke website en heel snel

Heb een boeket besteld voor Frankrijk. Prima opties, duidelijk. Snelle betaling opties en een heel mooi boeket afgeleverd in Frankrijk.

Tevreden

Een fleurige internationale service

Voor het eerst bloemen besteld met als bezorgadres een plaatsje in Australie. Best spannend, maar onnodig achteraf. Zaterdag besteld en de bloemen zijn maandag al bezorgd. En met een blije vriendin als resultaat. Tussendoor had ik nog een vraag en heb ik met de klantenservice gemaild, ik kreeg gelijk een reactie. Best bijzonder als je bedenkt dat zij met de bloemist in Australië contact hebben gehad en te maken hebben met een enorm tijdsverschil. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Prima !

Netjes, mooi boeket ontvanger heel blij, en op tijd bezorgd !

Goed. Perfecte levering.

Altijd correcte en nette aflevering. Prima boeket nette bezorgers goed ingepakt. Een ienie mienie puntje: Boeket wijkt vaak echt af van gekozen model. Ik weet dat niet altijd alle bloemen altijd beschikbaar zijn, maar soms kies je net die kleur of dat boeket. Maar misschien moet ik dat ook beter aangeven! Verder TOP!

• Boeket

Mooi boeket met kaart en wijn

Mijn ervaring is goed met de bestelling en levering. Minder was het maken van een gepersonaliseerde kaart. Sommige foto's konden niet geupload worden. Ik vermoed vanwege bestandsgrote en ook was de kaart niet draaibaar, dus foto in ander richting als de text aan de binnenzijde. Dit is dus een minpunt.

uitstekend

vrijdagmiddag besteld en maandagochtend 9.30 bezorgd bij mijn vriendin in Londen. Mooi boeket, leek wel van een Nederlandse bloemist.

Snel, goed en mooi

Eenvoudig en snel besteld, goede en snelle afhandeling en bezorging, mooi boeket!

super gemakkelijk

uitstekend

• Boeket

Heel mooi boeket, echt een aanrader!

Mijn opa en oma waren 70 jaar getrouwd en heb hun een heel mooi boeket mogen geven dankzij Fleurop. Het was een schitterend herfstboeket, met hele aparte bloemen. Mijn opa en oma waren hier erg blij mee en ik dus ook!

Betrouwbaar

Het boeket is in de ochtend rond 11 uur bezorgd en dat op maandagmorgen. Mijn zus was blij verrast op haar verjaardag.

Betrouwbare en goede service

Het boeket voldeed aan de verwachtingen en de ontvanger was er enorm blij mee. De bezorging was prompt en ruim binnen de afgesproken tijd. Ik zal niet aarzelen in de toekomst weer gebruik te maken van deze service.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire