mooi boeket en fijn op tijd bezorgd
Ik bestelde een bloemenmandje voor mijn dochter en schoonzoon, die in Portugal wonen. Een leuk mandje met mooie herfstkleuren zijn bezorgd. De bloemist belde mijn dochter voiraf om te checken of er irmand thuis was. Super service!
Ik wilde een boeket bezorgd krijgen op dezelfde dag dat ik het bestelde. Binnen drie uur nadat ik het online geregeld had werden de bloemen bezorgd. Het boeket voldeed volledig aan de verwachtingen.
Last minute boeket besteld, binnen 2 uur bij ontvanger bezorgd
Bloemen door afwezigheid ontvanger bij buren afgeleverd en daarvan ontvingen we dan nog een mail. Goede communicatie.
Makkelijk te bestellen. En een mooi boeket afgeleverd.
Altijd mooie boeketten en op tijd bezorgd.
heel goed
De bloemen zijn op tijd bezorgd. De ontvanger was erg te spreken over het boeket. Voor herhaling vatbaar!
in 1 woord helemaal top
Makkelijk uit te zoeken boeket. Alleen zou ik de verzendkosten er gelijk bij berekenen want 6,95 achteraf tikt toch wel aan als je een bepaald budget in je hoofd hebt.
Top geregeld iedere keer. Mooie boeketten. En lekker snel.
Nvt
Ik ben zeer tevreden over de service. Van alle keren dat ik heb een boeket heb besteld is het altijd opde dagen gedaan die ik heb aangegeven. De kwaliteit van de bloemen is zeer goed; de boeketten blijven langer dan een week mooi!
Ik had per ongeluk het oude adres van mijn nichtje ingevuld als bezorgadres. De bezorger belde mijn nichtje toen bleek dat ze niet meer op dat adres woonde en bezorgde het boeket vervolgens bij haar nieuwe adres aan de andere kant van de stad. Ontzettend fijn!!
Bestellen ging makkelijk Ik bestelde seizoensgebonden boeket. Op foto echter totaal ander boeketje als in werkelijkheid? Zou dit niet meer bestellen
Geleverd boeket ziet er pover uit, staat niet in verhouding tot het betaalde bedrag.
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Onze excuses hiervoor. We streven ernaar om herhaling hiervan in de toekomst te vermijden. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Het boeket zag er niet uit zoals op de foto van de site. Voor het bedrag wat je moet betalen viel het boeket tegen.
Beste Laura de Jong, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Zeer teleurstellend in hetgeen wat geleverd werd. Hier ook een mailtje over verzonden maar helaas geen enkele reactie. Wat er betaald is en geleverd… is in mijn ogen diefstal.
Beste Murat, Wat vervelend dat het geleverde boeket zo is tegengevallen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd en wij zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland.
Goede, snelle service
Bestellen ging makkelijk en dezelfde dag bezorgd. Prima!
Keurig op tijd geleverd en naar wens
Is gebeurd zoals gevraagd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire