Snelle bezorging, mooi boeket
Keurig terug gebeld dat bepaalde bloemen niet geleverd kon worden, alternatief werd verwerkt en boeket werd alsnog op tijd geleverd. Prima service.
Makkelijk online te regelen, veel keus. Opvrijde bezorgd. Mooi boeket.
Prima en snel
Ik heb de bloemen besteld heb versteld gestaan van de efficiency. Zeker omdat mijn ervaring met een ander bedrijf anders was. Nu was het boeket optijd en zonder dat ik er verder achteraan moest. Daarom alle lof voor de leverancier in Twello. Top gedaan. Op naar het volgende te leveren Boeket.
Al ruime tijd maak ik met veel plezier en gemak gebruik van de fleurop diensten. Hoe mooi is het om mensen te verrassen met een prachtig boeket bloemen en al helemaal als ze het niet verwachten. Bij mijn laatste bestelde boeket zelfs een gepersonifieerde fotokaart laten toevoegen en een fles bubbels, mijn moeder vond het prachtig. Fleurop levert altijd netjes op tijd en de boeketten zijn mooi en betaalbaar. Ik ben een zeer tevreden klant, zelf word ik ook altijd blij van het krijgen van bloemen maar ze weggeven is net zo leuk
Heel erg makkelijk bestellen, veel keus en redelijke prijs. Uiteindelijk was mijn gekozen bos bloemen in het echt nog mooier dan op foto en die was al mooi.
Het is heel makkelijk een boeket te bestel met een leuk kaartje erbij. De bloemen worden op de afgesproken datum en in goede staat bezorgd. Ik heb al heel wat mensen verblijd met een bloemetje van Fleurop. Ze blijven ook lang goed.
Goed voor elkaar
Bezorging van bloemen in Canada werd exact op de datum bezorgd!
Ook in het buitenland zorgen de Fleurop bloemisten voor de juiste afhandeling van je bloemengroet:-). Groetjes team Fleurop
Precies wat ik verwachtte. Eigenlijk iets meer. Ik kreeg zelfs een berichtje dat het bosje bij de buren van mijn zus was bezorgd. Super!
Duur maar wel goed
De bloemen stonden 2 weken maar de chocola was niet geleverd
Beste Fred Klijzing, Bedankt voor de beoordeling. Excuses voor het ongemak. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Nederland
Prachtige mooie bloemen, blijven zo lang vers in je vaas. De bezorging altijd optijd en netjes verpakt, ziet er klasse uit. Top bloemist!
mooie bos afgeleverd op de dag naar wens
Nadat mijn bestelde boeket helaas niet was bezorgd op de verjaardag van mijn vriendin gebeld met Fleurop. Binnen een dag opgelost en boeket een dag later bezorgd met een doosje chocolade voor het ongemak. Mijn vriendin was erg blij met het boeket en natuurlijk de chocolade.
Een toegankelijke website met prachtige boeketten. Fijn ook om te horen dat de bloemen bezorgd zijn.
Grootste bos bloemen besteld, maar het was zeker geen grote bos. Daarnaast zijn na 5 dagen al meerdere bloemen dood aan het gaan. Zeker het geld niet waard.
Ik had mijn zuster voor de mantelzorg dag een groot boeket gestuurd. Ze was er heel blij mee en stuurde foto’s hoe het eruit zag. Zag er inderdaad heel mooi uit. Moet een goede bloemist in Leidschendam zijn geweest. De foto is van een week later dus boeket is nog steeds prachtig
Tijdig een Schitterend boeket bloemen afgeleverd in Duitsland voor mijn zus haar verjaardag.
Goede en snelle afhandeling. Ontvanger enthousiast
De bestelling was op tijd bezorgd en de ontvanger was er heel blij met de prachtig boeket.
Regelmatig doe ik een Fleurop boeket cadeau. Altijd supervers en exclusief. Geen boeketten van 13 in een dozijn!
Gemakkelijk om als ‘digibeet’ een bloemetje te versturen naar een dierbare. Het seizoensboeket mocht naar mijn mening met voorbeeld afgebeeld zijn, maar blij met het het uiteindelijke resultaat.. Een prachtig boeketje voor mn lieve moederke!
Online een boeket besteld voor een uitvaart. Site werkte heel fijn.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire