Bestellingen worden prima uitgevoerd

Bloemen zijn contactleggers

Een snelle en goede service.

• Boeket

Mooie verse bloemen in het boeket, verwachting overtroffen!

Mooi herfst boeket besteld en direct zelfde dag geleverd. Prachtige opmaak en verzorging. Bloemen zijn heel vers en mooi schuim afgesneden door een bloemist in Velp.

Makkelijk en snel geregeld

Overzichtelijk aanbod, makkelijk en snel te bestellen.

• Boeket

Mooi boeket op tijd geleverd.

Het boeket zag eruit zoals ik het besteld had , de ontvanger was er erg blij mee.

Top kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over Fleurop interflora, snelle levering en uitstekende kwaliteit. Ik raad iedereen aan bloemen te kopen bij een Fleurop bloemist of de bestelling te doen via de Fleurop site.

• Boeket

Te klein boeket, teveel groen en bloemen te ver heen

Slecht! Heg boeket was klein, bevat veel groen. Na 1 dag waren de bloemen al aan het hangen en te ver heen, al bijna uitgebloeid.

• Boeketverpakking

weinig bloem duur

verzendkosten en bloemen zijn minder dan verwacht, bezorging niet op zondag mogelijk.

• Boeketverpakking

Weer keurig verzorgd

Afgelopen jaar verschillende bloemen besteld en alles goed en zorgvuldig geleverd. Complimenten.

• Boeket

Mijn ervaring met de bestelling en bezorging is goed. Alleen afwachten hoe lang het boeket blijft staan. Prettig was de mail dat het bezorgd was.

• Boeket

Helemaal, vooral omdat hij in het buitenland bezorgd moest worden.

Wij wilden een boeket bloemen met een fles wijn laten bezorgen bij familie in Brussel. De bloemist kwam op een moment dat ze niet thuis waren. Hij heeft hen toen gebeld. Mijn broer gaf aan dat ze dat weekend weg waren in verband met hun 25-jarig huwelijk. De bloemist zei dat het geen enkel probleem was. Zijn vrouw verkocht de bloemen gewoon in de winkel en mijn broer kon later een nieuw boeket op komen halen. En toen las hij, zo leuk, ook nog even het kaartje voor dat wij erbij hadden laten doen. Niets dan lof voor deze bloemist. Jullie kunnen vast nog wel nagaan wie het was. ( bezorgadres: Kastanjeslaan 26, 1950 Kraainem, België) Met vriendelijke groeten, Jeannet Koop Helaas kan ik geen foto toevoegen, omdat ik die niet heb gekregen. Maar het is vast een heel mooi boeket geweest. Dat kan niet anders na zo’n leuk verhaal.

• Boeket

Snel bezorgd maar boeket viel tegen

Fijne site en snel geleverd echter was het boeket anders (andere kleuren) dan volgens plaatje op de site.

ontvanger was zeer content

Super goed

Dat alles super goed heeft verlopen. Dit is voor herhaling vatbaar ben zeer tevreden.

• Boeket

Prachtig boeket naar waarde bezorgd!

Prachtig boeket naar waarde bezorgd!

• Boeket

Fijn dat zelfde dag nog geleverd kon worden.

Prima.

• Boeket

Snel besteld en dezelfde dag nog bezorgd!

Snel besteld en dezelfde dag nog bezorgd

Conform afspraak afgeleverd

Eenvoudig te bestellen en correct afgeleverd op het juiste adres en juiste dag

• Boeket

Zo'n stralend boeket maakt de jarige blij!

Het boeket zag er op de foto stralend uit! De ontvanger was blij verrast, en dat is de bedoeling!

• Boeket

vlot, moeiteloos voor beste kwaliteit

uitzoeken van een boeket is overzichtelijk. bestelprocedure gaat vlot en de bezorging is uitstekend. idee: het betreffende boeket is bekostigd door vier verschillende personen. na betaling heb ik een 'Tikkie' gestuurd (in een aparte app) naar de andere drie. Zou het te realiseren zijn als er een aanvullende knop komt waarin je als betaler meteen (in de Fleurop site) een bedrag kan terugvragen aan deelnemers?

• Boeket

Prachtige bloemen en keurig optijd geleverd!

Goed geregeld!!

Voor 12en besteld, zelfde dag geregeld. Prachtig boeket volgens de ontvangers

Allemachtig prachtig arrangement

De zieke ontvanger was reuze tevreden en er super blij mee, keuze van de kleuren en de soorten bloemen in uw arrangement.

• Boeket

Goed te volgen bestel aanwijzingen en op tijd bezorgd.

• Boeket

Snelle service en prachtig boeket

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en afrekenen. Binnen een paar uur een prachtig boeket bezorgd bij een jarige schoonzus

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire