Heel fijn dat de kwaliteit gewoon goed is!
Na een paar uur was mijn bloemencadeau al bezorgd! Super fijn!
Mooi boeket, ik had gewoon een middenmaat besteld, maar dat was echt een flink boeket. Mooi! Oh en in middag geleverd zoals ik in de opmerkingen had geschreven. Top
Fleurop brengt wat het belooft
Uitstekende ervaring met Fleurop
Ik had gekozen voor een klein boeket wat de bloemist zelf mocht samenstellen. Het boeket wat geleverd werd was prachtig en eerder middel dan klein.
Goed geregeld ! :)
Mooie bloemen en goed geleverd op de afgesproken tijd.
Gemakkelijk online te bestellen en betalen. Het boeket was prachtig.
Mijn 95 jarige peettante was dolblij met haar prachtige verjaars boeket dat keurig op tijd bezorgd was. Heerlijk om dit vanuit het andere eind van de wereld te kunnen regelen in de wetenschap dat alles prima verzorgd wordt. Hartelijk dank!!
Het is goeie overzichtelijke website met veel mooie bos bloem keuzes. En heb erg tevreden klant zelf ben maar ook vooral blij iemand mee gemaakt hoe de bos binnen kwam.
De mogelijkheid om een foto als kaart doo te sturen is heel mooi, zeker als je ver weg woond van je familie.
Mooie bloemen maar toch best prijzig!
Makkelijk te bestellen, afrekenen. De communicatie en kwaliteit van bestelde bloemen met bijpassend cadeau zijn goed. Wat wil je nog meer
Hoewel helemaal in Singapore is de bestelling precies op tijd bezorgd. En wat een service. Omdat het nog al warm is daar (30graden) was het boeket in koele doeken gewikkeld. Onze dochter en schoonzoon genieten er nog steeds van. Hartelijk bedankt!!
Helaas zelf moeten bellen of het boeket goed was afgeleverd. Ik vind het ook jammer dat je eigenlijk niet ziet wat je gegeven hebt.
Zeer netjes verzorgd
Voor het eerst op digitale wijze gebruik gemaakt van de diensten van Fleurop. Even zoeken welke link ik moest hebben maar daarna kon ik de benodigde gegevens gemakkelijk invullen, de bloemen in een winkelmandje doen en digitaal afrekenen. Zoals beloofd nog dezelfde dag bezorgd. En ... familielid was zeer tevreden met de mooie bos bloemen.
Ben zeer teleurgesteld en afgeknapt na deze service. Afgeleverd boeket was niet volgens de afspraak, vooral niet voor deze bijzondere gebeurtenis. Zonde van mijn geld. Schande voor de verantwoordelijke bloemist!
Beste Marie-José, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Helaas...de bloemen zijn nooit aangekomen.
Beste Ellie, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan betreft de levering van de bloemen. De bloemist heeft het inmiddels opgelost, ze hebben alsnog een boeket geleverd. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland.
Snel en goede levering
Bestelling is prime uitgevoerd
Ben tevreden met Fleurop. Bezorgen gaat altijd goed. Bloemen worden altijd als fijn ontvangen en ook de kwaliteit van de bloemen. Enige - punt is de prijs. Als ik de bos zie dan is t wel karig voor de prijs die ik betaal.
Ik was echt verrast dat het zo makkelijk en snel ging, en wat een prachtig vers boeket, echt een ieder aan te raden , mijn familie was blij verrast, en een hele aardige bezorger, ik blijf klant bij jullie !
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire