makkelijk veel keuze
Online makkelijk aan te vragen met een gepersonaliseerde kaart zelfs (in de avond). Dag erna al bezorgd aan het einde van de ochtend
Ik kreeg een blij mailtje en een foto van het boeket van de ontvanger. Daar doe je het voor. TOP!
Mooie bos voor mooie prijs en op het juiste moment afgeleverd.
De bos bloemen was zoals gevraagd pas in de namiddag bezorgd en was mooi gebonden. De mix aan bloemen en kleuren in dit herfst boeket waren bijzonder mooi en hebben de ontvanger uitermate verblijd. Mooi was dat de bloemen nog niet allen open waren en het boeket daardoor iedere dag weer een ander en levendig uiterlijk had.
Goed....maar vond dat het bezorgtijdstip eerder had gekund. Was voor n verjaardag en vindt het dan minder als t boeket op t eind vd dag bezorgd wordt.
De jarige ontvangster in Rijswijk was reuze blij met haar mooie paarse orchideeënplant in goudkleurige ( kerst-achtige ) pot. Omdat zij op het aflevermoment niet thuis was , werd de plant keurig bij de buren bezorgd. Daarvan werd meteen bij mij door Fleurop melding gemaakt per e-mail. Goede service! Ook eerdere fleurige bestellingen bij Fleurop waren tot volle tevredenheid van de ontvangers en werden met veel enthousiasme begroet! Altijd van goede kwaliteit.
Tijdige bezorging, klein bosje bloemen voor de prijs
Ook erg fijn dat je bericht krijgt dat het is geleverd .
Prettig
Mooie boeketten besteld en op dezelfde dag geleverd
Zeer snel en probleemloos bediend. Wel hoge bezorgkosten
Keurig verzorgd
Een 90 jarige tante verrast met een boeket rode rozen van FLEUROP. Kreeg een telefoontje dat ze super blij was en vereerd was met dit boeket. Rode rozen waren haar lieveling bloemen. De bloemist kreeg nog de complimenten dat het boeket verzorgd was.
Kan vertellen dat de mensen superblij waren ,dank u voor de kans om zo een boeket te laten bezorgen en 2 mensen dolgelukkig te maken
De site laat niet duidelijk zien of je nu een klein boeket, midden of groot boeket kiest. Je moet het uit de prijs opmaken. Bij het resumé blijft de melding 'klein' staan. Daardoor weet je het nog niet zeker. 'Op hoop van zegen' dus. Soort boeket is duidelijk en de verwerking gaat stipt.
De bloemen werden inderdaad meteen dezelfde middag verstuurd. Helemaal top.
Mij bestelling is top geregeld heel fijn.
Maandboeket ziet er goed uit. Ontvangers waren er zeer verrast mee. Blij dat je een groot deel van de dag nog voor dezelfde dag kan bestellen.
Leuk om een bos bloemen bij iemand te laten bezorgen! En als er dan een foto wordt geappt met waarop een prachtige bos is te zien, zijn zowel de ontvanger als de gever blij! Iedereen aan te raden die niet zelf op bezoek kan gaan.
Omdat het boeket inderdaad binnen 24 was bezorgd. Zelfs naar Nieuw-Zeeland met één tijdsverschil van 12 uur!! Helaas kan ik geen foto laten zien, wel heb ik vernomen dat het een prachtig boeket was.
Prachtig boeket dat op tijd is bezorgd.
Bestelling opgeven gaat gemakkelijk. Bij laatste bestelling was de levering wel erg laat. Voor verjaardag van mijn dochter in Duitsland, bestelling paar dagen voor de leverdatum gedaan. Bloemen werden op de aangeven dag pas laat (ca. 16.30) afgeleverd, en dat is voor een verjaardag boeket wel aam de late kant.
Hele fijne service, prachtige bloemen, snel bezorgd en vriendelijk! Goede betaalmogelijkheden, werkt heel prettig.
Goede service en levering
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire