keurige levering,bloemen hebben 14 dagen heu best gedaan. Niets anders dan prima
Goede service, juist in het buitenland. Geweldige bloemen
Alles is goed, maar het is beter dat ook exemplaren van Klein, Middel en Groot op de website staan (om een idee te geven)
Met veel gemak besteld, prachtige bloemen bezorgd!
Makkelijk
het is altijd goed en goede kwaliteit
Het deed me enorm goed om, vanuit het buitenland, een attent gebaar te kunnen maken naar een lieve vriendin; niet alleen was het fijn te horen hoe zeer de bloemen gewaardeerd werden, zelf werd ik ook direct vrolijk bij het zien van de foto’s - het boeket was nog mooier dan ik had gehoopt!
Mooie boeketten, goede service en snelle levering en niet te duur
Deze bloemist levert prima kwaliteit
Biedemeier naar mijn idee exact uitgeleverd als wat ik bedoelde. Dag na levering was het boeket nóg mooier omdat de rozen toen helemaal "open " waren gegaan. Opmerking: De tekst op het door u (gratis) bijgeleverde kaartje kwam wel wat "ielig " over en daardoor moeilijk leesbaar. Groet Cees Ram
Op tijd bezorgd, prima! Wat lastig om een persoonlijk kaartje te maken, aangezien mijn addres en andere gegevens tijdens dat proces steeds verdwenen.
Fijn dat we onze familie konden ondersteunen in moeilijke tijden.
Boeket kwam goed overeen met plaatje op de website. Verse bloemen en netjes op tijd geleverd.
Handige manier van bestellen, boeket voldoet aan de verwachting
Het was gemakkelijk, duidelijk en de bloemen zijn keurig op tijd afgeleverd. Ook vertelde mijn broer dat ze erg mooi zijn. Hartelijk bedankt voor de goede afhandeling van mijn bestelling
Bloemen besteld en dezelfde ochtend mooi boeket bezorgd. Prima en vertrouwde service!
Goed werkende site, je klikt op het land en ziet welke boeketten beschikbaar zijn. Het boeket is netjes en snel geleverd met mooie kwalitatief goede bloemen
Alles ging makkelijk en snel!
Goede overzichtelijke site Jullie doen wat de site aangeeft, mijn complimenten daarvoor. Alleen jammer dat er nu geen e-mailtje meer gegeven wordt als het boeket afgeleverd wordt zodat je niet weet of het aangekomen is. Heb van de persoon zelf moeten vernemen dat het gekomen was
Het is de eerste keer dat ik gebruik maak van jullie service. Hij is goed bevallen. De prijs-kwaliteit was meer dan prima.
Bij het invullen van de vragenlijst op de site liep ik tegen een Max aantal tekens op. Ik kon niet voldoende uitleggen, dus gebeld. Uitleg gekregen hoe we dat moesten doen door vriendelijke mevrouw. Toen we alles hadden ingevuld gaf ie aan dat het te lang had geduurd en we niet konden betalen. Alles helemaal opnieuw moeten doen. Kostte veel tijd en ergernis. We hadden een verzoek om paars toe te voegen aan eennervig boeket. Gevraagd aan de mevrouw enndat was mogelijk. Uitgelegd in de mail en gewezen op een boeket op de site dat als voorbeeld kon dienen. Totaal niet opgevolgd, het was een zielig bosje. Als ik naar elke bloemist was gestapt had ik een mooiere, grotere bos gehad die wel klopte met mijn wensen!
Goedemorgen Nan, Bedankt voor het invullen van je beoordeling en je reactie op onze e-mail. We zijn blij dat we het zo hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora BV
Ik had graag kunnen kiezen hoe groot ik een boeket wil. Die mogelijkheid bleek niet te bestaan. Alhoewel ik bij de afrekening zag dat er een maat werd opgegeven. Ik ben tot twee maal toe opnieuw begonnen, denkende dat ik iets over het hoofd gezien had. Maar neen, geen keuze over hoe groot ik het boeket wou. Spijtig.
Mooie bloemen op tijd geleverd gewoon in 1 woord top!!!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire