Geweldig!

Uitstekende service, mooi aanbod!

Makkelijk en betrouwbaar

Bestellen bij Fleurop is heel makkelijk Kies je type boeket, keus uit 3 formaten Tekstveld max 200 tekens, zou graag meer tekst kwijt willen. Druk op estellen en betalen.. Bij bezorging krijg je netjes per mail dat de boeket is afgeleverd.

• Boeketverpakking

Snelle bezorging ,ik had een boeket laten bezorgen bij mijn vriendin ,ze was heel erg tevreden dankjewel !

• Boeketverpakking

Alles klopte van communicatie tot levering!

Meer dan uitmuntend waar Greetz een puntje aan kan zuigen. Jullie authentieke formule via de lokale bloemist is nog steeds de beste.

Snel en goed

Makkelijk en verse mooie boeketten

Super boeket

Een boeket alvast gestuurd naar mijn 91-jarige moeder, vooraf gaand aan een etentje. Boeket was echt SUPER ! Zelfs mijn moeder was super enthousiast en heeft nog even telefonisch een compliment gegeven aan de bloemist uit Hilversum. Kan de concurrent (Top bloemen) niet aan tippen.

Prachtig boeket

Prachtige bloemen, mooi op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger.

ik kan niet lezen wat de wordt gevraagd

ik kan niet lezen wat de wordt gevraagd

uitstekende service

prachtig ,snelle service mooie bloemen en niet echt duur .zeker een aanrader .

Heel goed verzorgt

reuze goed

er worden mooie bos bloemen bezorgd

Mooie boeketten

Vond het lastig met de kaartjes, als je boeket uitzoekt en dat blijkt de serie gefeliciteerd te zijn en je wil iemand boeket sturen na het overlijden van echtgenoot zit er niet het kaartje bij wat je wil sturen, gefeliciteerd is dan niet zo geschikt 'n.l ook de andere opschriften konden niet. Ook de tekst kon ik niet terugvinden totdat de bestelling gedaan was. Je kan altijd terugkoppelen maar is gedoe

• Boeketverpakking N.v.t.

Goede service en prettige medewerking

Ik had zelf een fout gemaakt en gevraagd dit te herstellen. Uiterst vriendelijk is dit opgepakt en er vindt een terugkoppeling plaats. Ook bij de levering ging het niet helemaal goed omdat er onduidelijkheid was met het adres. Werd uiterst adequaat opgelost.. dank voor de goede service en een echte aanrader om vaker gebruik te maken van jullie diensten

Heel snel blij mee

Uitstekende service

Mooi boeket, tijdig geleverd. Werd gewaardeerd.

• Boeketverpakking

Fleurop doet wat ze belooft

Voor mijn tante’s 90ste verjaardag had ik een bos rozen in verschillende kleuren besteld. Deze werd keurig op tijd bezorgd en mijn tante heeft me laten weten dat het de allermooiste bos was die ze had gekregen :-)!!!! Een mooier compliment was niet te bedenken!

• Boeketverpakking N.v.t.

Een bestelling waarop je kunt vertrouwen.

De bloemen zijn mooi op tijd aangekomen. De ontvanger was er blij mee, maar ik weet niet hoe de bos eruit zag.

• Boeket N.v.t.
  • Boeketverpakking N.v.t.

de ontvanger was er buitengewoon blij mee.

Geen foto gezien van het boeket, dus moeten we het doen met de enthousiaste reactie van de ontvanger

• Boeketverpakking

Makkelijk bestellen, snelle bezorging, mooi boeket

Binnen drie uur na de bestelling boeket al afgeleverd in Italië!

• Boeketverpakking

Bloemen niet waar voor het geld

Zwaar teleurgesteld in de bloemist Pluk in Best die het bosje bloemen samenstelde met super veel groen en besjes :-( We hebben al een aantal keren online via Fleurop bloemen besteld (Eindhoven, Wassenaar, Muiden etc.) voor hetzelfde bedrag en die bouquetten waren veel groter en met vol met bloemen. De ontvanger moest het bouquet zelf ophalen, het werd niet eens nogmaals aangeboden of bij de buren afgeleverd. Pluk wilde het bouquet wel uitwisselen maar dat is niet de oplossing aangezien het bouquet al geleverd werd, het geld terug storten zou in dit geval de enigste optie voor ons zijn. Pluk is niet Fleurop-waardig! Met vriendelijke groeten Y. Biewenga

Superservice

Afleveren was niet eenvoudig maar hij echt zijn best gedaan en uiteindelijk op de juiste plek afgeleverd. Compliment

top gedaan

het verliep allemaal erg soepel. En de bloemen waren mooi

Ok

Boeket is beetje veel groen, had meer bloemen mogen zijn. Zeker gezien de hoge prijs. Ook was het niet mogelijk bij internationale bezorging te kiezen voor een formaat, maar een grootte beschikbaar. Wel mooi op tijd bezorgd.

Prachtig boeket!!

Snel bezorgd, en boeket was nog mooier dan op het getoonde plaatje.

Geweldig!

Zeer goede service! Fleurop belde nog met extra informatie van de bloemist waardoor ik een nog beter toegespitst boeket kon laten bezorgen. Top!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire