Zeer goede service! Fleurop belde nog met extra informatie van de bloemist waardoor ik een nog beter toegespitst boeket kon laten bezorgen. Top!
Bloemen waren prachtig, het bloemstuk was zoals besteld. Makkelijk online te bestellen en keurig op tijd bezorgd
Bloemen afgeleverd in Alicante in Spanje. Een prachtige bos en op het juiste moment.
Ben zeer tevreden met de service van Fleurop, goede Qualität, groot sortiment en prijzen zijn ook niet te hoog, heb ditmaal vanuit Zwitserland besteld en dat ging helemaal goed. Duimen hoog
Goedemorgen! Als ik de foto bekijk, dan vindt ik € 28,40 in totaal wel heeeeel veel geld voor dit bosje groen! Toch jammer! De afhandeling is overigens prima! Groet, Carla Quast
Goede bloemen en vertrouwd adres. Wel erg ptijzig en de boeketten lijken in het echt kleiner dan op de site. Wel mooie frisse bloemen.
Ben uitstekend geholpen en hebben goed meegedacht. Kreeg op elke vraag een antwoordt. Mvg rebecca mast
Snelle levering,
Vandaag besteld en morgen een boeketje bezorgd waar je ook maar wilt. Prima en gemakkelijke website, prima assortiment.
Geweldig om een haast vergeten gebeurtenis (oeps) Voor mijn vrouw toch nog een plezierig moment te geven.
Ik vind het een mooie uitkomst om iemand op afstand een boeket te geven. Een puntje van verbetering zou zijn is als het boeket bezorgd is dat je dan een melding krijgt.
Ik ben erg blij. een vriend heeft me besteld. Dus de tweede is van haar. het was met haar hulp dat ik bloemen kon geven aan een mooie vrouw. u bent geweldig
Zo leuk om iemand te verrassen met een prachtig boeket ! De ontvanger was tot tranen geroerd, zo 'n mooi boeket.
Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en op tijd bezorgd! Al met al Top!!
Binnen een half uur werd de bestelling met kaartje bezorgd. Het bouquet was mooier dan in de aanbieding omschreven. Ook de ontvangers waren aangenaam verrast.
Heel makkelijk om te bestellen Mooie boeketten En snel geleverd Heel erg blij mee
Een van de enige mogelijkheden als je iemand nog dezelfde dag wil verrassen met een kado. En wat is er fijner dan het ontvangen van bloemen?
Er staat bij. De kleur kan afwijken naar een zilveren bezorgen terwijl je een gouden besteld heb dat vind ik toch wel een heel groot verschil. 2
Herhaaldelijk is er veel groen in de boeketten van Fleurop
Prachtige bos besteld ivm bruiloft, was zeer mooie bos, eigen inleg van de bloemist, alleen de kleur en de vorm aangegeven
Ik heb online besteld. En een prima keuze kwa bouqetten en prijzen. Je kunt er leuke extra dingen aan toevoegen. Zeker de moeite waard als je door omstandigheden het niet persoonlijk kan doen. En de verassing is des te groter voor de ontvanger.
Het online bestellen en betalen was super makkelijk. Boeket werd diezelfde dag bezorgd en ik kreeg een enthousiaste reactie van mijn kennis.
Zocht een leuke bos bloemen voor een leuke prijs, die snel geleverd kon worden, liefst van een lokale bloemist.
Makkelijk online regelen Genoeg mogelijkheden
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire