top service!

Een fijne manier om iemand in het zonnetje te kunnen zetten met fijne service !

Mooi boeket

Ik heb een foto ontvangen van het bezorgde boeket en het zag er mooi uit. Enig puntje is dat ik geen mail heb ontvangen dat het boeket bezorgd is. Dat zou ik wel plezierig vinden zodat ik ook weet dat het daadwerkelijk bezorgd is.

Prachtig boeket

Het is een heel mooi boeket bloemen. Het bezorgen was wat aan de late kant. Begon me net zorgen te maken of het wel zou komen en toen kwam het toch nog binnen.

• Boeketverpakking

Mooie verse bloemen en op tijd

Prachtige bloemen ! Twee opmerkingen ter verbetering: De prijs wordt wel een dingetje (hoog). Kaartjes worden wel vaker te ver weg gestopt en te gemakkelijk geproduceerd (tekst niet in de midden of in lelijk lettertype).

• Boeketverpakking

Wat een ongelofelijk mooi boeket!!!

Ik heb een boeket besteld voor mijn zieke zwager die ver weg woont. De foto die ik kreeg van het boeket was zoooo mooi, echt prachtige bloemen en kleuren bij elkaar en ook niet een mini boeket maar echt een rijke bos! Blij verrast ermee, bedankt!! Vriendelijke groet, Inge

• Boeketverpakking N.v.t.

het boeket was zo als ik bedoelde, Mooi

Wel kostbaar

Goed bouquet, correcte levering

Het was een mooi bouquet en de levering was door een lokaal bloemist, precies naar wens.

Heel m

Heel makkelijk online te bestellen en meer dan voldoende keuze qua bloemen. Ook leveringen buiten Nederland zijn heel makkelijk te regelen.

prima service

makkelijk te bestellen. mooi boeket, keurig geleverd op afgesproken dag.

• Boeketverpakking

Rouwboeket zag er prachtig uit

Helaas ontbrak echter de naam van mijn broer, Paul op het lint, dit vind ik nogal slordig. Het toeval wil dat Paul zelf ons boeket aangereikt kreeg om naar het graf te dragen en kwam daar dus zelf achter. Dit was nogal een vervelend moment. Ps mijn verlate reactie omdat eerder al geprobeerd was maar de site niet werkte. Via info@klantenvertellen geprobeerd maar die dat ik fleurop rechtstreeks moest benaderen

• Boeketverpakking N.v.t.

Snelle levering en heel veel keuze!

Zeer veel keuze en opties om een prachtig boeket te kiezen. De ontvanger is er erg blij mee.

• Boeketverpakking

Mijn schoonvader knapte er vanop en dat was de bedoeling! Ik weet niks van de bezorging/aflevering, daar was ik niet bij. Vond het ook wel wat prijzig, maar bij het zien van de bos bloemen die bezorgd is begrijp ik dat ook wel. Al met al zeer tevreden.

• Bezorging N.v.t.

Gewoon goed

Heel gewoon goed en netjes. Zoals het hoort. Gelukkig dat dit nog mogelijk is.

Keurig verzorgd (weer!)

Mooie bos en netjes bij de buren bezorgd.

Mooi boeket

Mijn schoonmoeder ontving een heel mooi boeket op een dag dat ze het heel zwaar had. Het heeft haar ontroerd en heel goed gedaan. Wat wil een gever nog meer.

• Boeketverpakking

Prachtig boeket en mooi op tijd afgeleverd.

Vlot besteld en geleverd. Het prachtig gemaakte boeket is precies wat we verwachten.

Seizoensverrassing miste kleur

Voor de seizoensverrassing van oktober had ik mooi herfstbladeren verwacht niet verschillende gras en rietsoorten.

• Boeketverpakking N.v.t.

In 1 zin: top met Fleurop!

Super snel en makkelijk geregeld en de ontvanger was helemaal blij. Ook leuk dat er nog een extra cadeautje aan toegevoegd kan worden. Ik had het nog nooit gedaan, maar ga er zeker vaker gebruik van maken

De duidelijke site Makkelijk te doen Prachtige boeketten Heel tevreden

• Boeketverpakking

Mooie bloemen bezorger was een top vent

• Boeketverpakking

Super mooie bloemen, topservice en makkelijk!

Via de website gemakkelijk bloemen besteld, jemineetje wat hebben ze een keus. Een mail gekregen ter bevestiging en ook een mail toen de bloemen bezorgd waren. Dat was een prettig idee :)!

Snelle bezorging!

Om 10:00u online besteld op een zaterdag, om 13:00u bezorgd! Ontvanger blij, zender blij!

Mega snelle levering

Ik heb vrijdag avond een boeket voor mijn moeder besteld en het werd zaterdag al geleverd. Graag bestel ik de volgende keer weer bij Fleurop.

• Boeket N.v.t.
  • Boeketverpakking N.v.t.

Mooi en altijd volgens afspraak!

Zeker onze eigen fleurop bloemist Stoter in Arnhem. Kwaliteit en bijzondere boeketten.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire