Mooie kwaliteit perfect geregeld!

Mooie bloemen snel geleverd en je wordt ontzettend goed op de hoogte gehouden. Je weet precies wanneer de bloemen zijn bezorgd. Ook reactie op vragen worden snel beantwoord. Dus perfect

Prima gedaan

Netjes afgehandeld en optijd geleverd

• Boeketverpakking

veel kilometers maar verder perfect!

Als er op 5 kilometer een fleuropzaak is, waarom komt het boeket dan van 50 kilometer verderop? Dat komt niet zo duurzaam op ons over. Verder helemaal tevreden, ook fijn dat er een bericht komt: Het boeket is bezorgd!

• Boeketverpakking

goed en snel geregeld zelfs in de UK

smiddags een boeket besteld voor aflevering in de UK. de volgende morgen kreeg ik al een foto van het mooie boeket bij onze vriendin in de UK. Top.

Goed boeket.

De ontvanger vond 't een mooi boeket op het seizoen aangepast. Onbekend hoelang dit boeket staat, maar hoop dat ze er nog lang van kan genieten.

Prachtige bos bloemen

Prachtige bos. Maar ik vind de bestel/verzendkosten aan de hoge kant.

vlug geregeld

mooi om op deze manier toch iemand BLIJ te maken

• Boeketverpakking

Duur en geen bericht van aflevering

€ 92- voor een klein boeketje vind ik nogal prijzig. Ik snap dat de bloemen in de VS duurder zullen zijn, maar omdat alles electronisch geregeld kan worden,moet die prijs een stuk kunnen dalen. Dat het boeket is afgeleverd heb ik niet vernomen van Fleurop. Gelukkig wel van de ontvangende partij.

Snelle en goede service

Mooie bloemen tijdig bezorgd. Alleen de prijs is wat aan de hoge kant.

Prima en snel geregeld.

Uitstekende service en alles op tijd geleverd. Zeer eenvoudig om via de website een bestelling te doen.

Alles ging naar wens

• Boeketverpakking

Mijn bestelling werd snel en adequaat afgehandeld.

Na mijn bestelling werd het boeket snel geleverd en de bloemen waren prachtig en vers. Het bruidspaar was erg blij!

• Boeketverpakking

Ondanks dat de bloemen momenteel duur zijn, was het een prachtig boeket.

Netjes

• Boeketverpakking

prima op de afgesproken dag bezorgd

Ja in Amerika zijn de bloemen anders. Maar het was prima verzorgd en mooi op de afgesproken dag bezorgd.

• Boeketverpakking

Mooi boeket en goede levering

Het boeket was mooi samengesteld, echter ontbrak één soort bloem die wel op de afbeelding op de website stond. Niet zo heel erg maar het viel me wel op. Erg vriendelijke en vrolijke bezorger!

Snelle en vriendelijke service

De bloemen werden dezelfde dag nog bezorgd. Ik werd netjes op de hoogte gebracht dat de bloemen op het adres van de buren was bezorgd, omdat diegene waar de bloemen voor waren niet thuis waren. Bedankt voor de goede service!

Komen afspraken na!

Het is altijd lastig om een cadeatje of bloemetje precies op de dag dat je dat wilt te laten bezorgen. Fleurop heeft dat uitstekend gedaan. Ik heb de bestelling op woensdag geplaatst en aangegeven dat het op vrijdag bezorgd moest worden. Omdat dit goed werkt kun je dus op het moment dat het in je opkomt een bestelling plaatsen en de bezorging agenderen, daardoor hoef je er op de dag zelf niet meer aan te denken met het risico dat het er tussendoor glipt.

• Boeketverpakking

Mooie bloemen en snelle levering

Het was een prachtig herfst boeket zoals bedoeld was. Mijn moeder was er erg blij mee. Dezelfde middag nog bezorgd.

Grotendeels tevreden

Mijn boeket werd bij buren bezorgd (bel deed het niet) en een briefje in de brievenbus gedaan. Degene voor wie het was was echter ziek en komt dus niet bij haar brievenbus.... Waarom wordt zij dan niet even gebeld, haar telefoonnummer had ik doorgegeven. Heb er dus zelf achteraan moeten zitten om uit te zoeken waar het boeket was gebleven. Dat kan m.i. echt beter.

• Boeketverpakking

Makkelijk bestellen en nog dezelfde dag bezorgd

Het bestellen via de website ging makkelijk en vlot. Fijn dat er nog dezelfde dag bezorgd kon worden. Het boeket zelf was prachtig!

• Boeketverpakking N.v.t.

Heerlijke geuren! Kleurrijke variatie!

Veldboeket naar mijn klant gezonden. Superleuke reactie terug: heerlijke geuren, kleurrijke variatie! Bedankt!

Fleurig

Makkelijk besteld Krijgt wat je ziet Op tijd bezorgd Mooi boeket

• Boeketverpakking

Goede site, mooie bossen bloemen, goede bezorging.

De boeketten vind ik wel prijzig.

Fleurop biedt kwaliteit!

Alles klopt: wat je vraagt, wordt geboden en met duidelijke communicatie! Fijn om bericht te krijgen dat de bloemen zijn bezorgd.

Op tijd geleverd!

De bos bloemen met vaas en chocolade is op tijd geleverd. De ontvangers zijn er erg blij mee. Als gever ben ik blij dat ik kan vertrouwen op deze service

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire