De bos bloemen met vaas en chocolade is op tijd geleverd. De ontvangers zijn er erg blij mee. Als gever ben ik blij dat ik kan vertrouwen op deze service
het was snel geregeld en de ontvangers zijn heel blij met het mooie boeket
Op de website van Fleurop wordt je snel naar je gewenste boeket en bijpassend kaartje geleid. De bestelling en ook de betaling zijn snel geregeld. Tijdens het proces wordt je goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorging. Een blijde ontvanger als resultaat. Chapeau!
Zeer snel en mooi boeket
Beste klantenservice in jaren. Vriendelijke, duidelijke, empathische, assertieve dame gesproken die een goed gevoel weet achter te laten.
Na bestelling ontving ik al na een uur een foto van het mooie boeket, gestuurd door de verraste ontvanger. Zag er mooi uit.
Vanuit Canada regelmatig gebruik van gemaakt en elke keer zeer tevreden met het resultaat.
Als ik iemand een beetje op wil fleuren, of wil laten weten dat ik aan diegene denk, is een boeket via fleurop altijd een gewaardeerde mogelijkheid. Mooie boeketten van het seizoen, wild geplukt of gestileerd, altijd wel iets dat past bij degene die je het cadeau wilt doen. Prijzen passend bij de kwaliteit.
Ik vind de service prima. Maar omdat het een bedankje met zakelijk karakter betrof, weet ik niet hoe het boeket er uiteindelijk uit heeft gezien. Ik heb er dus geen foto van en het is een beetje suf om daar om te vragen niet?!
Ik ben erg tevreden
De kracht van een mooie bos bloemen op het juiste moment met de juiste intentie is ongeëvenaard. Bedankt aan de bloemist, de bloemen overtroffen de verwachting en zijn leuk in persoon afgeleverd.
Briljante dienstverlening, echt persoonlijk & flexibel!
Fraaie bos bloemen, helemaal in herfst sfeer, hooguit iets te veel gebra's erin. Maar dat is meer een smaak kwestie. Uitstekende service.
Altijd weer even goed en snel en kwalitatief mooie bloemen.
Vanuit Frankrijk hebben wij vorige week een bestelling geplaatst. Bij de betaling via ideal en ING kregen we de melding dat de betaling niet goed was gegaan. Opnieuw dus weer alles ingevoerd en weer ging de betaling niet goed. Dan maar wachten tot we deze week weer in Nederland zijn. Wel kregen we van jullie 2 bevestigingen.Bij controle bij de bank was er ook 2x afgeschreven. Gebeld met jullie medewerker. Zij heeft mijn zaak heel goed behandeld!! 1 bestelling eruit gehaald en 1x geld teruggestort. Mijn dank hiervoor. Volgend bloemetje gaat zeker weer via jullie. MVG Ineke Schwarte
Bloemen ‘s avonds laat nog besteld en de volgende dag al in de ochtend geleverd!
Bijna alles naar wens Prijs kwaliteit niet naar behoren Een aantal rozen laat het kopje al hangen na 2 dagen Bezorging verzocht voor 12 uur in de middag . Zonder tegen bericht een uur te laat
Tevreden
Het rouwboeket werd binnen twee uur op het juiste adres afgeleverd.
Een prachtig boeket en snel op tijd bezorgd bij familie in Denemarken. Super!
Via fleurop eenbousig een 'middel' verjaardagsboeket besteld. Het schitterende boeket is keurig afgeleverd en de ontvangsten was er heel erg blij mee! Het boeket was meer dan 'middel, het was een enorm boeket in prachtige kleuren.
Positieve feedback van ontvanger gekregen. Mooi boeket en rond koffie tijd bezorgd
Mijn tante in de UK belde de volgende dag om te bedanken voor het prachtige boeket. Heel blij!
Vond het boeket niet lijken op wat ik had besteld. Beetje oubollig. Was de vorige keer ook al zo. Dat is jammer.
Beste Gaby, Wij hebben je een email gestuurd en om een foto gevraagd. Graag zien wij deze tegemoet. Klantenservice Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire