Het boeket is keurig op tijd geleverd en geheel identiek aan de afbeelding op de website.
Boeket mooi aangepast aan de opmerking die ik erbij had gezet. Helemaal top!
Mooie bloemen, snelle bezorging!
De bloemen kwamen op tijd aan in Amerika en het kwam aardig overeen met de foto van de bloemen
Ik was op vakantie in buitenland en had snel iets nodig om een vriendin te verrassen. Gelukkig kon ik op zaterdagochtend bij Fleurop bloemen bestellen en zaterdagmiddags waren ze al bezorgd. Ik kreeg er een foto van van mijn vriendin en het was een supermooi boeket! Ik hoop dat ze lang zullen blijven staan.
Snel geregeld via internet, vragen heb ik via de chat gedaan en de mevrouw heeft ons snel en accuraat geholpen. best belangrijk voor een rouwboeket . Bedankt daarvoor. Het wordt vandaag bezorgd, gaat om een middel biedermeier. Ik heb verder geen info van de bezorging, daar dit elders in het land is bij kennissen.
Bestellen gaat behoorlijk gemakkelijk, al zijn er nog verschillende verbeteringen aan de site door te voeren. Bloemen zijn mooi. Levering was lastig. Ontvanger was niet thuis en kon ze een dag later zelf ophalen. Dit terwijl er veel gelegenheid was de bloemen achter te laten bij de woning.
Gekozen voor Fleurop omdat het al zo lang bekend staat. Ik durfde niet (online) ergens anders te bestellen. Rouwboeket was mooi en snel geleverd maar ik vind de prijs voor het boeket wel aan de hoge kant. Kaartje erbij vond ik niet mooi. Rust zacht en alle namen stond allemaal achter elkaar als in één zin. Jammer. Maar zoals gezegd, makkelijk en betrouwbaar.
Uitstekend.
Alles ging perfect, niets negatiefs kunnen vinden. Top
via de site een ruime keuze in boeketten en prijs. In makkelijke stappen heb je zo je boeket besteld. En als het is afgeleverd krijg je weer een mailtje. Super makkelijk en goed geregeld.
Fleurop doet wat ze belooft! Heb om 11 uur een verrassingsboeket besteld en 's-middags was het al bij bij mijn schoondochter in Italië afgeleverd en het boeket had de tinten waarom ik had gevraagd en met het kaartje met mijn tekst. Echt top Fleurop!
Verrassend snel bezorgd, fijn te weten! Alleen wil ik als tip meegeven dat op het kaartje een emoticon niet kan worden ingegeven, waardoor de bestelling haperde. Wellicht handig om dit bij de invulinstructies te vermelden. Kostte ons tijd en gafverwarring waardoor we er rekening mee hielden dat het boeket wellicht niet zou arriveren die dag. Gelukkig gebeurde dat wel. Fijn!
De ontvangers van de bos waren er blij mee. Zelf vond ik de bos wat magertjes voor de bijna 30 euro die ik er voor neertellen.
Als je iets voor een ander besteld, is het altijd de vraag of de ander t mooi vindt n of t is zoals ik het op het plaatje zag. Ik kreeg een foto van de ontvanger, prachtig, mooie samenstelling, met liefde voor t vak gemaakt. Dank daarvoor.
In een dag bezorgd in noorwegen top kwaliteit
Het is allemaal goed en vlot verlopen en het was een prachtig boeket.Dank je wel Fleurop.
Fijn dat wanneer het er echt om doet, dan ook snel een boektje kan geleverd worden. De dag zelf nog! Heel fijn. Bedankt!
Prima service en een mooi boeket geleverd. Gemak dient de mens, bestellen via Fleurop is zeker een gemak!
Ik begrijp dat het boeket niet hetzelfde kan zijn als de foto maar het boeket was bijna totaal anders qua opzet, volume en bloemen. Voor die prijs (maandboeket oktober middel €32) kan ik een mooi en vol boeket kopen. Het viel mij tegen maar de ontvangers weten uiteraard niet wat ik besteld heb.
Prachtige bloemen, snelle service,
De fleurop site werkt heel gemakkelijk. En de ontvanger van een mooi boeket is superblij!
Alles makkelijk te bestellen. Boeket en bonbon,'s van goede kwaliteit. Maar erg slordig dat alles 1 dag tevroeg bij de jarige werd bezorgd.
Beste John Abbes, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat dit zo mis is gegaan, onze excuses hiervoor. Dit kan niet de bedoeling zijn. Fijn dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Fleurop Klantenservice
Mijnmoeder was teleurgesteld in deze bos bloemen, qua kwaliteit en opmaak
Beste Erik, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Ik lees dat je moeder teleurgesteld is in het boeket, dit vind ik erg jammer. Ik heb je een mail gestuurd met daarin een toelichting. Met vriendelijke groet, Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire