Bestellen via de website gaat goed, maar het zou fijn zijn geweest als ik ook een berichtje had gekregen dat de bestelling goed was afgeleverd. Nu heb ik geen idee wat ermee gebeurd is. Dat vind ik erg jammer
Beste H.K. Swaters, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Het was jammer dat mijn vrouw heel even van huis was en het boeket ook niet bij de buren is afgegeven die wel thuis waren. Hierdoor kon ik het pas de volgende dag ophalen maar toen was mijn 5 jarige trouwdag al voorbij.
Beste Hans Verhoog-Staal, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Ik heb een mooie bos bloemen kunnen uitzoeken en op een tijdstip laten bezorgen die ik heb uitgekozen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om er iets extra's bij te doen, om het nog persoonlijker te maken. De buurvrouw was er heel blij mee!
Prima service!
In de ochtend een boeket besteld, deze is in de middag in Finland bezorgd. Mooie bos
Prima website
Ik had niet in de gaten dat diezelfde middag nog het boeket werd afgeleverd. wauw. Ik zie nu op de foto die ik van hen kreeg wel bruine vlekken.. how comes people?
Slechts twee uur na plaatsen van de bestelling is er een prachtig boeket geleverd!
Prachtig boeket verse bloemen.
Als een idee wil ik meegeven dat er een foto wordt mee gestuurd an het geleverde bloemstuk. Nu weet ik niet wat ik heb gegeven
Veel keuze in mooie boeketten, makkelijk bestellen en snel/op tijd geleverd. Tevreden besteller én ontvanger!
Bestellen gaat goed, vanuit foto altijd lastig bepalen, betaling liep aantal keer vast. Hierdoor moest ik de bestelling een aantal keer herhalen. Uiteindelijk alles goed verlopen.
Altijd tevreden met de bloemen van Fleurop. De bos is prachtig en precies zoals verwacht. Ook een prima service met de levering.
Paar kleine opmerkingen; - jammer is dat je geen tijdslot aan kunt geven ( in mijn geval ging het erom dat het belangrijk was dat de bloemen in de ochtend bezorgd zouden worden ivm huwelijk) - onduidelijk is hoe groot een boeket is: hoe groot is klein, middel of groot? - in jullie evaluatie vragen jullie mijn mening over de verpakking en het boeket. Hoe kun je dat weten als je een boeket hebt laten sturen naar een ander adres. Foto opvragen gaat wel wat ver. Ook bezorging kan ik niet beoordelen. Ik ga er gezien jullie reputatie maar vanuit dat het goed is maar kan geen hoge score geven. Misschien is een antwoord optie weet niet een oplossing. - waarom moet ik verplicht mijn persoonsgegevens doorgeven terwijl eronder staat dat ik het vrijwillig doorgeef?
Ij was zeer verbaasd en verrast dat de bloemen die ik in de ochtend besteld had, in de middag al geregeld waren. Heel fijn !
Aan Fleurop kan ik rustig mijn bestellingen overlaten. Zijn op tijd en de boeketten prachtig!
Het boeket werd volgens afspraak geleverd.
Goede service, makkelijk om te bestellen en goede bezorging.
Heel makkelijk te bestellen en fijn om te weten dat de ontvanger in de bloementjes wordt gezet.
Datgene wat ik besteld heb,heb ik ook gekregen.zag er perfect uit..
Mooi boeket netjes op tijd geleverd in Amsterdam
Ontvanger zeer tevreden over de bos die bezorgt is en heeft lang gestaan!
X
Prettig om met creditcard te betalen. Ik woon in Frankrijk en vaak is het on mogelijk om met creditcard te betalen.
Prima en mooie bos bloemen. Mogelijk heb ik het over het hoofd gezien maar als op jullie site niet staat vermeld dat jullie ook in de avond bezorgen is dit wel handig om te vermelden. Niet iedereen vindt het prettig om in de avond de deur open te doen in het kader van veiligheid. mvg, Marijke
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire