Prima en mooie bos bloemen. Mogelijk heb ik het over het hoofd gezien maar als op jullie site niet staat vermeld dat jullie ook in de avond bezorgen is dit wel handig om te vermelden. Niet iedereen vindt het prettig om in de avond de deur open te doen in het kader van veiligheid. mvg, Marijke
Makkelijk en snel bestellen van een mooie bos bloemen
Op het juiste moment mooi boeket geleverd
Tot nu toe altijd goede ervaring gehad, mooie boeketten en snelle service. Laatste keer geen vaas meegeleverd, gebeld en de volgende dag nageleverd. Goed en snel opgelost.
Wat leuk om te lezen dat je altijd een goede ervaring met ons hebt gehad, de bezorging en onze service. Dat lezen we graag. Fijn dat het goed opgelost is met de bezorging van je vaas, daar zorgen we graag voor. Groetjes team Fleurop.
Volgende dag geleverd, kreeg bericht van de jarige dat het een mooi boeket was.
Het was snel en makkelijk om een boeket te bestellen. Ook het zelf maken van een kaartje was snel gedaan. Wel schrok ik van de prijs. Ik weet dat bloemen op dit moment duur zijn, maar dit was wel erg uit verhouding. Omdat het zo makkelijk gaat zal ik het zeker nog wel een keer doen, maar als ik een andere weg vind die goedkoper is ga ik die gebruiken.
Website duidelijk, veel keus en alles is snel geregeld.
Hoi Mariette, Wat fijn om te lezen. Bedankt voor je review. Fijne dag gewenst! Groet, Leonie
gemakkelijk te bestellen en afgeleverd op beloofde tijdstip
Top boeket top geregeld!!
Prachtig boeket voor mijn zusje!
Hoi Annelies, Leuk dat we haar namens jou mochten verrassen. Bedankt voor je review! Fijne dag gewenst. Groet, Leonie
Had niet verwacht dat het boeket zo snel geleverd zou zijn. Keurig bevestiging van bezorging gekregen. Volgens ontvanger was het een mooi boeket, maar een foto heb ik niet gevraagd.
Matig boeket voor veel geld, lastig om te bestellen en bezorging erg laat.
Beste Ton, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Met vriendelijk groet, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Leek wel een bos oude bloemen. Twee a drie dagen gestaan
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Boeket werd op tijd bezorgd en was mooi. Ik ben tevreden.
Hoi Thea, Leuk om te lezen, hier doen wij het voor! Bedankt voor je review en een fijne dag gewenst. Groet, Leonie
Dezelfde dag bezorgd en mooi boeket
Altijd makkelijk te bestellen en gegarandeerde kwaliteit en mooi boektetten
Hoi John, Leuk om te lezen en bedankt voor het vertrouwen! Fijne dag gewenst. Groet, Leonie
Binnen 1 dag wordt er een prachtig boeket bezorgd.
Eenvoudig te bestellen Wat je ziet is wat we wordt afgeleversd Verzoek: verreken afleverkosten al in de prijs die bij het boeket staat vermeld.
Hele snelle levering. Makkelijke site om te bestellen. Bloemen waren vers. Erg mooi verpakt Je krijgt waar voor je geld. Veel keuze. Het is een feestje om hier bloemen van te ontvangen.
Bestelling wa makkelijk en op dezelfde dag bezorgd
Ver ver boven verwachting. Klasse....
Hoi Azmi Azmi, Wat een mooi compliment. Bedankt voor je review. Fijne dag gewenst! Groet, Leonie
Vlot, gemakkelijk heel efficient
Voor het eerst bloemen besteld. Ik ben zeer tevreden, vooral omdat het zo snel geregeld en geleverd kan worden. Ik kan niet zeggen hoe ik het boeket en de verpakking vond, omdat het niet voor mijzelf was. Ik heb hem niet gezien, behalve van de foto op jullie site. Maar ik ben van overtuigd dat het net zo mooi was als op de foto.
Hoi Albertina, Leuk om te lezen en bedankt voor het vertrouwen in Fleurop. Fijne dag gewenst. Groet, Leonie
Meegenieten bij het uitzoeken van een boeket
Tijdig, zelfs mooier dan verwacht. Ga ik zeker weer doen!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire