Besteld en een paar uur later bezorgd - chapeau
ga zo door
Mooie boeketten, tijdig geleverd en fijne klantenservice
Het bestellen vond ik wat moeizaam. Wilde het boeket wijzigen. Maar dat ging niet. Moest toen alles weer opnieuw intoetsen. Alles weer vanaf het begin. Niet leuk. Jammer. Heb helaas geen foto. Maar de ontvanger vertelde dat het echt prachtig was.
Broer en schoonzus waren heel verast en blij met het prachtige boeket voor hun 25 jarige trouwdag.
Zoals gezegd. Boeket inclusief bezorgkosten is erg duur. Weet niet of ik deze weg nog een keer ga nemen. Meer dan 40 euro is te duur voor een bos bloemen. Verder alles netjes verlopen.
Tot mijn blijdschap hebben jullie een schitterende boeket afgeleverd. Ik ben super tevreden.
Erg fijn dat er dezelfde dag al bezorgd wordt. Het boeket was ook veel groter dan verwacht (had klein besteld) maar was alsnog een prachtig groot boeket met mooie bloemen passend bij deze maand. De ontvanger was er erg blij mee!
Geen verdere aanvulling, gewoon goed.
Bloemen besteld en in london laten bezorgen, ook nog gebeld voor een tijd inschatting met de klanten service. Hele aardige vrouw ook!! Top bedrijf !!
Prima en snel verzorgd
Prima geregeld
Ik had snel een cadeau nodig voor een collega. Dacht aan Fleurop, hoewel ik van Fleurop nog nimmer gebruik had gemaakt. Bleek ‘schot in de roos’.
Bloemen kwamen mooi op tijd
Voor het boeket dat mijn moeder ontvangen heeft op haar verjaardag zou ik nog geen 10 euro uitgeven, erg slecht!
Ik bestel regelmatig een bos bloemen via Fleurop en het valt eigenlijk nooit tegen. Ook dit keer weer prachtig. Met herfstkleuren in een wild boeket. Bedankt!
Een mooi boeket en goede bezorging.
Mooie verse boeketten. Netjes op tijd geleverd. Gewoon helemaal top. Kan het iedereen aanraden
Mooie site je krijgt wat je ziet. Voor iedereen wat wils. Bloemen vers. Kleuren buiten gewoon. Aan te raden.
Erg makkelijk te bestellen en te laten bezorgen! Jammer dat je geen foto ontvangt hoe het boeket er uit ziet als het gemaakt is, aangezien het een vrij duur boeket was van 65 euro excl. portokosten. Wel ontvang je een mailtje dat het bezorgd is met tijdstip. Veel ruimte om desbetreffende gegevens en opmerkingen in te vullen.
Op zaterdag 16 oktober voor een jarige op 18 oktober een bloemetje besteld. Werd al op de 16e geleverd. Weg verrassing.
even een boeket uitzoeken invullen betalen en het boeket was mooier dan op de foto en daar fleur je van op
Jammer dat de afzender niet vermeld wordt.
Dezelfde dag nog bloemen versturen naar het buitenland en dezelfde dag ook bezorgd. Top. Ik ben heel tevreden en bestel volgende keer weer bij Fleurop.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire