Vijf boeketten besteld, maar slechts één werd er geleverd. Moest nabellen met de bloemist direct en die had het niet goed gelezen.
Fijn dat het op afstand toch goed geregeld kan worden. Mooi rouwboeket afgeleverd.
Pima. Snelle levering. Mooi boeket
Top. Iemand enorm verrast met prachtig boeket.
Mijn tante een set bloemen gestuurd met vaas en chocolade bonbons . Mijn. Tante was nog nooit zo verbaasd geweest hoe groot en mooi deze bloemen waren. Dankjewel Fleurop ! Echt super super mooi gemaakt en perfect dat jullie de bloemen persoonlijk bezorgen Zeker weer gebruiken in de toekomst
Ik werd gebeld dat het een dag langer zou duren, geen probleem heb ik aangegeven. De volgende dag is de bos bloemen netjes bezorgd!! En de bloemen vond ze prachtig! Bedankt!!
Prachtig boeket en volgens afspraak geleverd. Fijn dat ik ook een bevestiging van aflevering per mail ontving.
Makkelijk via site geregeld. Snelle levering bij bestelling op de dag van levering. Mooie bos bloemen!
De bloemen die zijn ontvangen waren vreselijk ouderwets en bij elkaar geraapte samenstelling. Ja het was op een maandag, maar dit was een typische benzine pomp boeket voor 42€
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Onze excuses hiervoor. We streven ernaar om herhaling hiervan in de toekomst te vermijden. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Op tijd geleverd en de ontvanger was meer dan blij met het mooie boeket. Een pluim voor Fleurop!
Goed. Ik vond het alleen jammer dat mijn schoondochter zelf de andere dag dan afgesproken het boeketje op moest halen Ik had wel haar telefoon nummer door gegeven.
Bij vrienden een boeket laten bezorgen. Wat was dat goed geslaagd! Het was eendrachtig boeket! Volgende keer zal ik beslist weer via fleurop bestellen
Ging makkelijk en snel
Het is heel fijn, dat je een mooi boeket bloemen kunt bestellen voor de familie in Noorwegen en als je dat voor de middag doet het dezelfde dag nog wordt bezorgd en dat je gewoon in het Nederlands geschreven kaartje kunt laten toevoegen.
Het kaartje zat er niet bij waardoor de ontvangers niet wisten van wie de bloemen kwamen.
Beste Yorick, Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het vervelend dat je bloemengroet niet bezorgd is zoals je gedacht had. We hebben je een e-mail gestuurd met een toelichting en we zien je reactie daarop graag tegemoet. Fleurop Klantenservice
Het gevoel dat je 's ochtends een mooi bos bloemen besteld voor een bijzonder persoon en dat deze 's middags wordt bezorgd. Hoe mooi is dat........................................
Prachtige bos bloemen en was op tijd geleverd!
goed afgehandeld
Beste Eric, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Recensione originale
had een ander boeket verwacht op basis foto website, kaartje is niet besteld maar wel in rekening gebracht
Door het sturen van boeketten worden heel veel mensen positief geraakt Niet alleen de verzender en de ontvanger Maar ook de inkoper/samensteller en de bezorger en iedereen die nadien het boeket nog bewonderd
Voor mijn moeder een prachtig plukgeluk in de bestelling laten zetten voor haar verjaardag. Een boeket met allemaal verschillende kleuren en soorten bloemen. Zij krijgt echter een herfstboeket. Ik heb een mail gestuurd naar Fleurop met foto van het boeket wat zij heeft gekregen met een reactie. Fleurop vraagt naar een foto van de voorkant en zijkant van het boeket. Laat ik mijn moeder niet doen, ze heeft mij immers al een foto toegestuurd. Een foto met het totaal verkeerde boeket wat geleverd is. Dat kan Fleurop daarop zien. Daarvoor hoeft geen foto genomen te worden van de voorkant en zijkant. Een boeket moet een feestje zijn, dat is dit totaal niet. Ik heb spijt dat ik niet bij Bloomon heb besteld.
Beste M., Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het vervelend dat je bloemengroet niet bezorgd is zoals je gedacht had. We hebben je een e-mail gestuurd met een toelichting en we zien je reactie daarop graag tegemoet.
zie boven
Mijn beste vriendin in Nederland deed ‘sochtends op haar verjaardag de deur open en trefde daar een pracht van een boeket van haar favoriete bloemist in Leiden. Ik had er ook een doos bonbons bij laten verzorgen en een computer-ontworpen foto van ons tweetjes. Ze was heel erg verrast en het was een geweldig begin van haar speciale dag.
Ik kreeg een foto als bedankje voor de gestuurde bloemen, maar ik schaam mij kapot. Uit gebloeide bloemen, de verhouding fout, door de te grote bloemen. Als je zo,n boeket maakt zie je toch dat dit niet mooi is? M.Kerver
Beste M, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wij hebben je een email gestuurd met toelichting. Klantenservice Fleurop
Mooie samenstelling van de boeketten, opmerking om s ochtends te leveren is gelezen en gedaan. Bloemen zijn al 5 dagen mooi. Perfect!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire