Snelle bestelling..perfect geleverd
Degene die ik bloemen heb gestuurd waren erg tevreden!
Goede en snelle service
De ontvanger was meer dan tevreden.
Prachtig boeket bezorgd.
Inspiratieloos boeket, en dat voor bijna 40,00. Volgende keer maak en breng ik het wel zelf.
Beste EC, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat dit zo mis is gegaan, onze excuses hiervoor. Goed dat je ons dit laat weten. Wij hebben je een e-mail gestuurd, we zien je reactie hierop graag tegemoet. Fleurop Klantenservice
prima geregeld
Ik bestelde een herfst boeket online voor mijn vrouw’s verjaardag. De bezorger was bijzonder hartelijk en het boeket was prachtig. De kaart die ik zelf kon ontwerpen was een leuk extraatje. In een woord: uitstekende service en een schitterend product.
Snel besteld uit duidelijke boeketkeuzes. Top gewoon.
Duidelijke website, zodat je makkelijk je bestelling kunt plaatsen. Die ervaring zal er toe bijdragen dat je opnieuw via die site gaat bestellen. Bloemen zijn tijdig geleverd, wat natuurlijk erg fijn is, dat je daarvan op aan kunt. De bloemen zijn vers en mooi van kleur, je hebt er lang plezier van en daar gaat het om.
Snel en mooi boeket
Prima, snelle bezorging en ontvanger blij!
Mooi boeket, verl keus, snel geregeld.
Verrassing voor mijn moeder - de kwaliteit van de rozen is top. Een flinke bos van behoorlijk gewicht, overduidelijk vers en ruikt super. Mijn moeder stond verbaasd van de kwaliteit - en dat is heel wat aangezien ze behoorlijk kritisch is.
Bestellen ging prima. Echter nooit bericht van bezorging ontvangen. Dan moet je bij degene navragen of het gearriveerd is. Slechte zaak. Ben anders gewend. Krijg wel email om mijn recensie te geven. Jammer. Gemiste kans!
Beste Marjon, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Ik schrijf de review met enig voorbehoud omdat ik het boeket op de dag van levering niet gezien heb. Toen ik 3 dagen later op bezoek ging bij de persoon waar ik een groot boeket had laten bezorgen waren er alleen nog maar een paar schamele takjes groen en 1 verwelkte roos over. Dat een boeket na 3 dagen al rijp is voor de groenbak valt erg tegen. Het voorbehoud is dat ik het boeket elders heb laten bezorgen en het ook na bezorging fout kan zijn gegaan.
Beste een klant, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
- website werkt niet goed op mobiel qua responsiveness moet steeds heen en weer bewegen > misschien app maken? - bestel proces okay en duidelijk - de bloemen waren totaal niet zoals op het plaatje, helaas vond de ontvanger het eerder een ‘tankstation’ bloemetje wat niet matcht met wat ik er voor heb betaald/kwaliteit verwachting van Fleurop - ik had niet gedacht dat de kaart zo groot was die ik had besteld, niet erg, maar misschien duidelijker aangeven op de website bij de keuze? Ik dacht dat het een kaartje was voor in het boeket
Beste Syl Bet, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Schandalig! Voor het geld wat wij moesten betalen zo'n SCHANDALIG klein BOSJE bloemen!
Beste martijn Van Klooster, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Proces van bestellen prima. Bos op de foto zag er totaal anders uit: andere bloemen en erg schriel boeketje tov de foto. Een enorme teleurstelling dus. Begrijp dat er misschien een bloem een keer niet voorradig is, maar dit schriele bosje leek er totaal niet op. Het geld niet waard
Beste Maarten, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je bezorgde bloemengroet. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Voor de ruim 40 euro die ik betaald heb was het een armoedig bosje. Ik schaam mij voor de foto die mijn familie stuurde als bedankje. Gelukkig weten zij niet hoeveel geld deze bos mij gekost heeft.
Beste Kirsten, Wat vervelend om te lezen dat je je schaamt voor het geleverde boeket. Wij willen dit graag oplossen. Zou je op onze e-mail kunnen reageren? Klantenservice Fleurop
's Avonds besteld, volgende dag bezorgd, top.
Heel leuk om te horen dat er gebruik wordt gemaakt van de lokale bloemisten om zo te zorgen dat je bestelling dezelfde dag nog aankomt. Erg tevreden dus met de service
om vaker gebruik te maken van Fleurop
Erg makkelijk en heel mooi
goed en snel geregeld, ga zo door top!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire