Uitstekende bloemen die lang staan, goede levering, top!!
Goed geregeld en een prachtige bos bloemen voor mijn neef. Gr.ruth
Erg mooi boeket in t echt!!!!
Goede service, was naam op het kaartje vergeten en dataverkeer netjes uitgezocht
Prachtig boeket naar ik van de ontvangers vernomen heb
Bloemetje voor verjaardag naar Tsjechië. Hoe leuk is dat !
Zelf naar een eigen dikke fout, correct afgehandeld en had ik mijn geld de volgende dag weer terug. Bloemen waren erg mooi.
Een boeket besteld voor het 40 jarig huwelijk jubileum van de ouders van mijn beste vriendin. Ze waren zo verrast en het boeket was echt prachtig. Dag ervoor laat besteld maar de levering was vlot/snel. Super! Bedankt nogmaals. Grts Christel
Tuincentrum De Schouw in Houten levert altijd prachtige boeketten af die erg lang mooi blijven. Zo heeft de ontvanger lang plezier van het ontvangen boeket.
Informatie tijdens het bestelproces duidelijk, met het verwerken ook steeds zeer duidelijk! Ontvanger zeer tevreden!
bloemen waren goed en mooi
Volgens afspraak keurig op het gegeven adres bezorgd.
De avond ervoor pas besteld, maar de volgende dag, op onze trouwdag, werd er een prachtig boeket bezorgd bij mijn vrouw.
er is veel keus in en diverse prijsklasse, met vaas en kaart erbij mogelijk, goed total pakket
Mooie bloemen goede service
Na een paar klikken op een duidelijke site van Fleurop, staat er binnen een paar uur een bos bloemen bij iemand op tafel. Hulde!
Voor de allereerste keer gebruikt gemaakt van de diensten van Fleurop. Tot grote tevredenheid.
Ruime keuze, makkelijk bestellen en snelle bezorging
Mooie bos, keurig op tijd geleverd.
Niet over de website en de betaling: daar heb ik bedenkingen bij, want ik heb tot 2x toe een opmerking gekregen: Sorry, er is iets misgegaan. Kennelijk werkt die website niet goed. Ik heb dus ook 3x besteld en betaald, bleek achteraf. Maar het is goed gecorrigeerd. Betalingen teruggestort en ik kreeg de opmerking van mijn vriendin terug: Prachtig boeket. Perfect! Dus jammer, net geen 5 sterren.
zie hierboven
Het was even zoeken bij het bestellen (ik moest het adres van het crematorium in Den Haag vullen), maar dat weet toch iedereen? Verder verliep alles op rolletjes. Op de dag van de uitvaart kreeg ik een mail dat het boeket was afgeleverd. Dat vond ik een erg goede service,
Het ging snel en accuraat. Mooi boeket en snelle service.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire