Kreeg veel loevende woorden en een heel gelukkige ontvanger
Bedankt dat het op zo'n manier kon ondanks de grote afstand dat was prima geregeld ondanks het grote verdriet hoefden wij nergens ons zorgen over te maken Bedankt namens de gehele familie
Ik kreeg een cadeaubon van 20euro. Daar kon ik net een klein boeket van bestellen en dan kwamen er ook nog 6 euro verzendkosten bij. Moet je dus toch gaan betalen voor je eigen kado, dat is jammer. Maar het kleine herfstboeket dat op tijd bezorgd werd is zeker mooi genoeg! Dus toch wel tevreden.
Ik begrijp dat er verdiend moet worden, maar 45 euro was gruwelijk te veel voor dit relatief simpele rouwboeket
Beste RJN Smit, Bedankt voor je beoordeling en je reactie op onze e-mail. Fijn dat je akkoord gaat met de aangeboden oplossing. Wij zijn je een volgende keer graag weer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Ik had een mooi veldboeket voor mijn dochter bij jullie besteld ,omdat ze 12.5 jarige jubileum bij kruidvat heeft en deze werd 18.02 bezorgd net op tijdstip dat winkel al gesloten is en toevallig dat er nog 1 medewerkster aanwezig was om buiten de deur op slot te doen .bedoeling was om mijn dcohter met een hele mooie bos bloemen van fleurop te verrassen.Maar dit is zo vies tegengevallen . en reactie van mailcontact ook belabberd ,niet eens empatisch vermogen ,maar hard niet medewerkend reageren. Ik had dit niet van jullie verwacht . Mijn verwachting was te hoog voor fleurop Eigenlijk wilde ik jullie 0 punten geven ,maar dan kan dan weer niet een teleurgeste koopster van een mooie bos bloemen
Beste L, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je bestelling niet is gegaan zoals gehoopt. Wij kunnen geen bezorgtijden garanderen. Dit staat ook op voorhand bij het opmerkingenveld vermeld. Fleurop Klantenservice
Na 2 dagen zat er er al dode bloemen tussen. Beetje treurig voor zoon duur boeket.
Vond het qua kwaliteit prijsverhouding niet goed
Beste Stephan, Wat vervelend dat je bloemengroet niet naar wens verlopen is. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland.
Snel bezorgd, prachtig boeket, jammer dat ik het niet zelf kreeg :-)
Goede en snelle service
Ik had een boeket besteld, dat bleek in werkelijkheid nog mooier dan op het plaatje. ‘S avonds om 23 uur pas besteld, de volgende dag bezorgd. De kaart zelf maken was heel makkelijk, alleen kreeg ik geen toetsenbord te zien dus de tekst maar getekend. Wij hebben iemand heel blij gemaakt samen met Fleurop.
Het bestelde boeket is keurig op tijd bezorgd. Ik was heel blij met de professionele en vriendelijke klantenservice. Ik had geen bevestigingsmail van de bestelling ontvangen. Die mail zat waarschijnlijk ergens in een SPAM- filter. Maar dat was met een telefoontje geregeld. Top!
Vanuit Spanje toch een bloemetje in Nederland laten bezorgen . Hoe makkelijk kan het leven zijn.
mooi boeket, geleverd op het gevraagde moment. top!!!
Ik had een rouwboeket besteld met een afwijkende tekst met een spelfout (bewust). Dit werd niet klakkeloos overgenomen maar ik werd gebeld om dit te verifiëren, de medewerkers tonen daarmee voor mij aan het beste voor de klanten te willen. Complimenten
Alles is naar wens gegaan alleen een beetje late bezorging aanzet eind van de middag maar dat kan natuurlijk.
De bestellingen is keurig en netjes gemaakt en afgeleverd op het goede adres volgens de afspraak. Is tot nu toe mijn ervaring met Fleurop.
Je moet of wilt snel even iets regelen om te tonen dat je veel waardering hebt voor degene waar de bloemen naar toe gaan. Dus dan is Fleurop de beste keus
Via internet makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd op afgesproken datum.
Boeket was practies het zelfde als op de foto snelle bezorging heel tevreden
Zeer snel en perfect afgeleverd boeket.
Ontvanger was erg enthousiast over het boeket.
Mooie bloemen bij de crematie, Was zoals op de afbeelding.
Makkelijke site om te bestellen en prachtige herfstbloemen zijn keurig op tijd bezorgd
Erg simpel en is correct verlopen
Bij ziekte van iemand in je nabije omgeving wil je graag iets doen, je kunt alleen soms zo weinig doen. Wat je wel kunt doen is zijn of haar leven iets meer kleur geven door een mooie bos bloemen te sturen. Via de site van Fleurop kun je heel makkelijk een prachtige bos bloemen bestellen, die dezelfde dag nog afgegeven wordt bij jouw dierbare. Ik ben zeer te spreken over de fantastische service. Eveneens van de helpdesk, die binnen een paar seconde al reageren. Van mijn krijgt Fleurop een dikke 10!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire