Mooi boeket en prima service!

Mooie selectie van boeketten waar je uit kunt kiezen in diverse prijsklassen. Ook leuke extra's. Prima berichtgeving over de bestelling en dat men niet thuis was. Het boeket wat we besteld hadden is hierna netjes afgegeven tesamen met de kaart en chocolade. Bedankt voor de goede service.

• Boeketverpakking

Snel besteld en bezorgd !

• Boeketverpakking

Geweldige service!! Heel persoonlijk!!

Bedankt voor de bloemen. Prachtige kwaliteit en zelfs spelfouten werden uit mijn stukje tekst gehaald!!

Flowers were not delivered

Flowers for a funeral were not delivered but a gift card was offered instead…. Funerals are difficult enough and offering to give a gift card instead of flowers is not ok.

• Boeketverpakking

Dezelfde dag nog een mooi boeket bezorgd

De kaart maken bij de bestelling ging niet zo makkelijk. Misschien was een standaard kaart makkelijker geweest. Maar verder top!

• Boeketverpakking

Hele slechte kwaliteit van de rozen

De gele rozen gingen na 1 dag al bruin uitslaan en we zijn nu nog geen week de helft is al weg gerot de rest hangt enkeld de rode rozen zijn nog redelijk dus voor prijs kwaliteit verhouding heel slecht

Prachtig boeket! Staat inmiddels al 2 weken

Prachtig boeket samengesteld! De bloemen staan inmiddels al twee weken! Ontzettend tevreden

• Boeketverpakking

Prachtige bos bloemen en snel geleverd

Prachtige bos bloemen en snel geleverd. De ontvangers waren er erg blij mee!

Prima geregeld!!

gewoon zeer netjes.

• Boeketverpakking

Boeket is nooit wat er op de website staat!!

Hebben nu boeket van de maand gekozen, maar ook nu is het een heel ander boeket. Teleurstellend

Goede prijs kwaliteit verhouding

Het boeket was precies wat ik ervan verwachtte

Te gek

Zag er goed uit.

Perfecte service

Perfecte service

• Boeket N.v.t.
  • Boeketverpakking N.v.t.

Het boeket werd pas de volgende dag bezorgd

Ik had het boeket ruim voor 14.00 uur besteld. Toch werd het pas de volgende dag aan het eind van de middag bezorgd. Voor mij is dit al de 2e keer dat Fleurop een boeket niet op de juiste dag aflevert. Het boeket zelf zag er wel heel mooi uit.

Makkelijk en snel

Het bestellen van het boeket verliep makkelijk via de website. Boeket viel erg in de smaak bij de ontvanger. Waar ik wel tegenaan liep op de website is dat ik al mijn gegevens opnieuw moest invullen op moment dat ik een pagina terug ging om nog iets aan te passen in de tekst van het kaartje. Alle adresgegevens etc moest ik daarna weer opnieuw invullen. Zou fijn zijn als de website die dan zou onthouden.

Geweldig!

Ons boeket hebben wij gegeven aan iemand die al heel wat heeft meegemaakt in haar leven. ze geeft nooit op, gaat maar door, daar waren deze mooie bloemen voor! "Een prachtig boeket", zo liet ze weten "Fijn dat jullie mij niet vergeten" ze staan op haar tafel te geuren, met schitterende kleuren! Een boeket van Fleurop is altijd goed en geeft de ontvanger nieuwe moed!

• Boeketverpakking

Alles wat Fleurop belooft wordt nageleefd

Ik had het boeket 4 dagen van tevoren besteld en alles is tot mijn tevredenheid uitgevoerd.

prima service

makkelijk te bestellen en volgens afspraak bezorgd. het boeket zelf heb ik natuurlijk niet gezien, vandaar geen 5 sterren gegeven. volgens de ontvanger was het mooi

• Boeketverpakking N.v.t.

Prima keus en duidelijke website

• Boeket N.v.t.

Super snel!

Heb om ongeveer 13:00 besteld en de ontvanger had om half 3 een schitterende bos bloemen in huis!

Prima bos bloemen, alleen

Prima bos bloemen, alleen heb ik geen factuur ontvangen per mail, Dit was wel de bedoeling

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeketverpakking

Makkelijk bestellen, je weet dat ze op de juiste zelf gekozen datum leveren. Verse kwaliteit bloemen, waar voor je geld. Top bedrijf, al jaren.

Tevreden

Boeket ochtenddauw - Middel besteld in de avond en de volgende dag bezorgd. Complimenten voor het boeket en levering, alles keurig netjes. Wellicht is dit per regio / gemeente anders vanwege lokale bloemisten maar in regio Zuid-Holland is deze echt een aanrader. Als enige tip, er staat geen instructie voor verzorging bij het boeket, dat kan de levensduur verkorten als iemand niet weet hoe ze ermee om kunnen gaan.

• Boeketverpakking

Regelmatig bestel ik een boeket via Fleurop, dus tevreden

De service en de afwerking van de bestellingen zijn heel goed.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire