Mooie bloemen precies op tijd op het goede adres! Klasse.
Bloemen, netjes bezorgd, afgegeven bij de buren, omdat geadresseerde niet thuis was, keurig een mailtje daarover ontvangen. Die mailtjes komen echter in de spambox. Dit reviewverzoek echter niet. Lijkt een instelling te zijn, mss dat daar nog naar gekeken kan worden. Al met al, voldeed t weer aan de verwachting.
Zeer goed geholpen bij de helpdesk!
Ik had er geen omkijken naar. Betrouwbare levering (ook ervaring uit verleden)
Zeer goed en snel geholpen via chat en telefonische klantenservice nadat ik bij het online bestellen tegen een vrasg over de bezorging aanliep. Het ging nl om een rouwboeket en dan wil je wel 100% zeker weten dat het op tijd aan zal komen. Niet pas als de stoet al richting kerkhof vertrokken is. Bedankt!
Mooi boeket
Voor de eerste keer van de service gebruik gemaakt. Het boeket was mooi en vroeg in de ochtend bezorgd. Heb geen foto van boeket maar ontvanger divergent tevreden.
Donderdag besteld en diezelfde dag is er nog een mooie bos bezorgd op het adres van mijn ouders.
Maakt niet uit war het bezorgd moet worden, altijd verse ,mooie bloemen die lang staan. Bezorgers altijd vriendelijk!
Wonende in Zuid Afrika is Fleurop voor mij de manier om mijn 88 jarige moeder in Nederland te laten weten dat ik aan haar denk !
Prachtig boeket goede service wel aan de prijs!
Ik zag pas later dat het kaartje van €3,50 en de bezorgkosten de prijs met 10€ opdreven. Dit viel tegen.
Super makkelijk te bestellen op de website en een snelle service. De bloemen zien er ook precies uit als op de foto bij levering.
Na de bestelling kreeg ik een telefoontje waarin alles nog even werd doorgenomen. Prima service. Het ging om 2 rouwboeketten en deze zagen er schitterend uit. Met dank aan de plaatselijke bloemenwinkel.
zoals altijd in 1 woord prima
Snelle service Uitstekende kwaliteit
had een fout gemaakt met het adres in belgie en kontakt opgenomen en alles is goed hersteld complimenten
Ik kan iedereen met vertrouwen deze site aanbevelen
Volgende keer bestel ik weer via jullie!
Boeket "klein" besteld voor 24 euro. Wist niet goed wat ik van 'klein" mocht verwachten; zou het niet een ielig boeketje zijn? De foto van de ontvager was verrassend. Niet alleen omdat het boeket snel geleverd was, maar ook de kwaliteit van de bloemen en omvang van het boeket was meer dan verwacht. Top service!
Prima! Bloemen staan een week nu en daar komen zeker nog een paar daagjes bij. Boeket voor 12 uur besteld en in de namiddag is het al bezorgd.
Het boeket komt niet eens in de buurt zoals op de foto.
Beste Salma, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent .We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Snelle bezorging en een heel mooi boeket.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire