Hey was geweldig en net op tijd .
Ik heb een boeket besteld op de verjaardag van mijn moeder. Maar had deze pas om half 2 besteld, toch had mijn moeder het boeket dezelfde nog in ontvangst genomen. Echt klasse service.
makkelijk te gebruiken en bloemen/boeket thema's zijn duidelijk verzendkosten vind ik wat aan de dure kant
Persoon waar voor het eas is blij
Totaalrekening was over de veertig euro. Het boeket was netjes, maar bij de lokale bloemist koop ik dat voor 22,50 Dus oke voor een snelle actie, maar ik wordt zeker geen reguliere klant.
Degene die het bouwketen heeft ontvangen vond de bloemen erg tegenvallen, niet vers. Voor €24,95 mag je toch wel wat verwachten?
Beste Susan, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd. Heb je nog vragen, laat het ons dan weten. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Normaal super tevreden maar deze keer had ik een grotere gekleurde bos besteld en mijn schoonzusje kreeg een ***lig klein met alleen maar gele bloemen. Totaal niet wat op het plaatje stond en formaat was ook echt niet groter dan ik normaal bestelde. Ik hoop ook echt op een gepaste oplossing want dit was echt een enorme teleurstelling omdat het ook nog was voor het nu 1 jaar moeten missen van haar vader.
Beste Linda Dortant, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Bestellen was duidelijk en gemakkelijk. 1 verbeterpunt: adresformaat straatnaam-huisnummer is in buitenland vaak andersom - dit leverde in eerste instantie probleem op bij aflevering, waardoor telefonisch contact nodig was
mooi boeket, levering volgens afspraak, niets op aan te mrken
Het boeket was volledig overeenkomstig de afbeelding op de site samengesteld. En op de aangegeven dag bezorgd.
Snel besteld en het gewenste resultaat
Mooi boeket prima op tijd bezorgd
Goede ervaring: een volgende keer gebruik ik weer Fleurop
Netjes, wat besteld is geleverd en op tijd. Ook keurig gemeld dat de bestelling is afgeleverd. Ik vind wel dat in geval van een rouwboeket even gemeld mag worden : gecondoleerd met het overlijden van een dierbare!! bij deze afleveringsmaimelding. Dit meld ik als opbouwende kritiek! Met vriendelijke groet Y. de Groot Fijne zondag
De ontvanger was niet thuis op het moment van bezorgen, maar door de uitstekende service is het boeket een paar dagen later alsnog geleverd. De ontvanger was ontzettend blij met het mooie boeket.
Mooi boeket, zoals omschreven, op het juiste moment geleverd.
duidelijk om te bestellen en snelle levering.
Bestellen en afleveren is top, echter bij het invullen van de noodzakelijke gegevens van de ontvanger bevreemdt het mij dat het telefoonnr. een verplicht veld is. Wat als het telefoonnr. niet bekend is? Of de verplichting om dit telefoonnr. op te geven vervalt, of er wordt een betere beschrijving/informatie bijgevoegd waarin bv een contact telefoonnr. bij onmogelijke levering wordt aangegeven. Dit telefoonnr. lijkt mij trouwens al aangegeven bij de gegevens van de besteller.
Het boeket is pas om 7 uur 's avonds geleverd. Dit vindt ik raar voor een feestelijke dag waar bloemen voor nodig zijn. Fleurop geeft aan dat dit normaal is en dat de levering plaats heeft gevonden en dat Fleurop aan haar afspraak heeft voldaan.
Beste Alexander, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Onze bloemisten leveren tijdens hun openingstijden, door drukte kan een bestelling soms iets later geleverd worden op de dag. Jammer dat je de e-voucher als service niet accepteerde. Klantenservice Fleurop
Bloemen bezorgd van de buren. Die hebben er vervolgens meer dan een dag van genoten en de verrassing was weg.
Beste Ed de Leest, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Het boeket was zeer teleurstellend. Drie takjes voor veel geld. Erg jammer. Ook website werkt niet naar behoren. Kies je een boeket en een formaat. Zet de website hem toch in een ander formaat in de webshop. Erg jammer allemaal.
Bestelling verloopt makkelijk, snel geregeld. De bos bloemen vond ik erg klein voor 25 euro! Dit viel me erg tegen.
Beste Leonie, Wij hebben je een e-mail gestuurd, zou je hierop willen reageren? Klantenservice Fleurop
Het telefonisch overleg over bezorging van boeket in de USA verliep zeer vriendelijk en behulpzaam. Boeket is dezelfde dag nog in de USA bezorgd. Top! Een puntje van aandacht is het lage aantal karakters dat je kunt gebruiken om een tekst op een begeleidend kaartje te schrijven.
Prachtig boeket. Bezorgkosten zijn wel erg hoog.
Prachtig boeket. Wel jammer dat het pas aan het eind van de dag werd bezorgd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire