Ik ben alleen van mening dat als ik direct 1 minuut na mijn bestelling en mail naar de klantenservice maak, met een wijziging op het kaartje, dat dat wel verwerkt dient te worden. Groet Frank
Ik was vergeten mijn naam op t kaartje te schrijven en werd keurig gebeld of dat klopte Heel fijn.
Efficient as always
Mijn bestellingen zijn altijd online en ervaren nooit problemen. De bezorging is punctueel en de boeketten zijn van topkwaliteit. Bedankt voor al deze jaren service! Een dankbare klant uit Madrid.
De bloemen zijn 1 week te vroeg bezorgd. Op het kaartje van de bloemist stond zelfs bezorgen de 28e, maar dat is de 21e geworden. De 90 jarige kreeg de bloemen dus te vroeg en daarmee is een groot deel van het gebaar in het water gevallen. Het is bovendien een zeer makkelijk te vermijden fout
Beste Michiel, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat dit zo mis is gegaan, onze excuses hiervoor. Dit kan niet de bedoeling zijn. Wij hebben je een e-mail gestuurd om dit weer recht te zetten, we zien je reactie hierop graag tegemoet. Fleurop Klantenservice
Ik kreeg een e-mail dat het bezorgd was Bij navraag bij de ontvanger bleek van niet De dag erna werd het bezorg eind vd dag Helaas niet meer op de verjaardag van de ontvanger
Bedankt voor je beoordeling. Op moment van levering werd de deur niet geopend, zoals eerder is doorgegeven. Om die reden is je bestelling een dag later nogmaals kosteloos aangeboden en in ontvangs genomen. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Bij de bestelling werd niet gevraagd wanneer er bezorgt moet worden
Bedankt voor je beoordeling. Je kunt de datum van levering zelf aanpassen tijdens het bestellen. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
De website en bezorgservice zijn goed. Het bezorgde bosje bloemen was echter kleiner dan verwacht. Bij een categorie “middel” bos bloemen van €32,95 (ex bezorgkosten) verwacht je een redelijke bos. De bezorgde bos was echter te klein. Het leek dan ook erm bos uit de bestelcategorie klein. Teleurstellend.
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat dit zo is gegaan, onze excuses hiervoor. Wij hebben je een e-mail gestuurd, we zien je reactie hierop graag tegemoet. Fleurop Klantenservice
Genoeg keus uit mooie boeketten. Gelijk de volgende dag geleverd
Zie hierboven.
Alles is eenvoudig te bestellen via internet
Goede communicatie. Ik vroeg per mail of de datum voor het leveren aangepast kon worden. Dit is toen gedaan. Netjes! Ik zou het leuk vinden als er leuke aanbiedingen komen.
Zeer adequaat goede levering ook in Nieuw Zeeland
Vanuit het ziekenhuiswas kon ik heel gemakkelijk een dag voor haar verjaardag een mooie bos bloemen voor mijn schoonmoeder bestellen. Dit waardeerde zij zeer en was onder de indruk van de mooie kwaliteit.
Ik heb besteld voor de eerste keer, wat een super service, ik ben zeer tevreden
Prachtige kwaliteit bos bloemen.
Het boeket was van hoge kwaliteit, ze hebben vroeg op de dag geleverd (wat ik fijn vind) en de bestelling was makkelijk te doen via internet
In de ochtend bestellen en dezelfde dag geleverd! Voorkeur voor kleur is op aanvraag mogelijk. Met persoonlijke boodschap.
Met een klik op de knop dezelfde dag nog een groot boeket gestuurd naar mijn ouders. Het ging supersnel en het was een mooi boeket. Helemaal prima dus! Tijdens het bestellen moest ik even zoeken waar ik de waaardebon kon inleveren maar op de chat snel antwoord gekregen.
Boeket is goed aangekomen en bloeit mooi op. Service ook goed vanwege wat vragen die behandeld zijn. Echt aanrader!
Very satisfied with your service
Prima mooi en vers boeket
een erg mooi boeket en netjes bezorgd , zeer tevreden met fleurop , vaker besteld en altijd tevreden , regio zevenaar
Direct contact vanuit fleurop over de levering
Snel en makkelijk kunnen bestellen en volgende dag vriendin blij mee gemaakt ! Prima service,ga het zeker onthouden voor de volgende keer!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire