De bloemen en kaart waren heel mooi geworden, maar ik had als bezorgdatum 5 oktober opgegeven, na 17:00 uur i.v.m. een te verrassen bruidspaar die dag. Echter, zijn de bloemen al bezorgd op 4 oktober om voor mij onbekende redenen..? Dat was wel een beetje jammer.
Goed assortiment, goed overzicht, makkelijk te bestellen en een prima bezorgservice.
Ik heb een hele leuke reactie van mijn tante in Duitsland ontvangen. Zij heeft een heel zware operatie ondergaan en was heel erg verrast met jullie prachtige boeket! Ga ik zeker nogmaals via Fleurop regelen :)
Voor 32,50 verwacht ik een mooi vol boeket. En hoewel ik weet dat het boeket iets anders eruit kan zien dan op de afbeelding kwam het geleverde boeket helemaal niet overeen.
Beste Lilian, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien graag een foto van het boeket tegemoet. Klantenservice Fleurop
Mooie bos bloemen voor de verjaardag van mijn vrouw online gekocht en deze zou op haar verjaardag bezorgd worden. Nu zijn wij beide zoals vele druk en dus niet constant thuis maar een groot gedeelte van de dag zou er iemand thuis zijn. Helaas kwam de bezorger net op het moment dat er niemand was en gaf de bloemist aan dat de buren de bloemen niet wilde aannemen. Dit kan maar ik heb de buren niet gevonden die het pakket geweigerd hebben (vermeld dit gewoon op de niet thuis brief)? Het meest ***lige is dat het briefje in de bus tussen de drammer en borstel was blijven hangen waardoor ik zelf toen ik thuis kwam hier naar op zoek moest gaan (ik dacht dat mijn vrouw deed alsof ze van niks wist). De bloemen moesten toen ook nog opgehaald worden wat mijn vrouw uiteindelijk zelf heeft gedaan. Ik begrijp dat op de website staat dat dit kan gebeuren maar laat me dan extra betalen voor een extra levering want zelf je bloemen een dag later ophalen is toch wel een domper. Daarnaast kregen wij (op zich logisch) de bos die ze de vorige dag al hadden klaar gemaakt maar daardoor nog een dag korter kan staan ook denk ik(dagvers?). Dus wellicht handig om te bekijken of 2de bezorgpoging in overleg en een stevig niet thuis briefje opties zijn. Het klinkt logisch maar in deze tijd is het natuurlijk ook best kansloos om helemaal niks aan te kunnen geven qua bezorgtijd! Geen “bezorger is onderweg” of “de bezorger is er binnen 1 uur” of “bezorger kunt u vanaf x uur verwachten” wat dan ook… Resultaat.. mijn vrouw was alsnog super blij met het mooie boeket want dat zag er erg goed uit maar toch een domper. Ps een fleurop bestelling van een andere bloemist is wel geleverd op dezelfde (verjaar)dag (toen was er net wel iemand thuis)
Een mooi, stemmig rouwboeket snel op het juiste adres bezorgd. Perfect !
Ik schrok van het rouwboeket wat er geleverd was op de uitvaart. Zo klein voor 105 euro. Als ik normaal een bos bloemen zou halen voor ong 30 euro had ik de zelfde aantal bloemen gehad en misschien wel meer. Hoe kan dit
Er is niet aan de bezorgdatum gehouden wat ik erg zonde vind. Het was voor mijn broer die ging intrekken in een nieuw huis maar hij ging pas de dag erna daar naartoe. Beetje jammer.
Een opvallend veldboeket besteld. En dan dit boeket (zie foto) bezorgd krijgen. Snap dat het niet exact hetzelfde kan zijn.. maar het komt niet eens in de buurt. Laatste keer voor mij.
Beste Michelle Schuurman, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Niet op tijd bezorgen bij een crematie!
Beste Richard Hut, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Bloemen uitkiezen was eenvoudige mbv menu. Op tijd bezorgd. Ontvangster was er erg blij mee!!!
dit was voor mij de eerste keer dat ikzelf online bestelde in fleurop. Voor heen altijd via een bloemist . Ik ben al wat ouder en niet zo heel handig met socialmedia. Maar het was heel makkelijk en duidelijk. Aan te bevelen!!
De ontvangers waren heel blij met het boeket. Mooie kleuren en verse bloemen. Zoiets moois hadden ze nog nooit gehad en ze zijn toch tachtig plussers. Ik kreeg een foto en ik vind het ook heel mooi.
Volgens de ontvanger van het boeket waren de bloemen niet van de beste kwaliteit.
Beste Wilma, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met je bloemengroet, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
In het boeket waren 3 van de 4 rozen al verwelkt. Tevens 1 bloem volledig geknakt..
Zeer matig boeket geleverd, weinig variatie, totaal niet zoals de beschrijving.
Altijd makkelijk bestellen en snelle levering, mis alleen de betaaloptie afterpay wel.
Prima geregeld, erg makkelijk, erg snel.
De bloemen zijn correct afgeleverd en ik heb gehoord van de geadresseerde dat het een heel mooi boeket is. Ik ben dus heel tevreden.
In de afgelopen anderhalve maand heb ik twee keer een goede vriendin verrast met een prachtig boeket (incl. vaas en doos chocola) via Fleurop. De ene woont in de Randstad, de andere in een dorpje in Drenthe. In beide gevallen waren het prachtige boeketten, goed verzorgd, verpakt en bezorgd die ook nog eens lang mooi bleven in de vaas. Service is prima, bestellen via de website is makkelijk en de kwaliteit van de boeketten is uitstejend!
Bestellen is prima. Jammer dat als je een bezorgtijd wilt ingeven dat dat niet kan.
Het bijgesloten kaartje vond in wat saai en karig
Bloemen besteld omdat vrienden dat nodig hadden. Ze waren op moment van bezorgen niet thuis. Werd gemaild met de oplossing. Volgende ochtend bezorgd. Vrienden heel blij;-)
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire