Prachtig boeket op tijd geleverd.
Ruime keuze en groot bestelgemak
Goede communicatie, de bezorger, het bedrijf, nam zelfs de moeite om twee keer te rijden. Top dik tevreden.
Een zakelijke relatie als bedankje een bloemetje gestuurd. Heel eenvoudig voor mij en een super leuke verrassing voor hem!
Thank you for the service !
Middegroot boeket bonte rozen; leek wel een groot boeket!
Goeie kwaliteit!
Voor de 2 e x stuurden wij bloemen naar mijn 91 jarige Broer in Nieuw Zeeland. Mijn broer zat in lockdown en zijn familie kon niet op bezoek komen. De bloemen met kaart konden wel bezorgd worden en hij was er super blij mee. Zijn familie in Nederland waren via de bloemen op zijn 91 e verjaardag bij hem. Rineke Vonk
Prima service, veel keuze in boeketten, op tijd geleverd en bloemen zien er goed uit. Handig en snel.
het zal fijn zijn dat je feedback krijg dat het bezorg is
Om een bloemetje te bestellen bij fleurig gaat vrij eenvoudig. De aflevering is op tijd gedaan. Uitkomst daarvan is een tevreden klant !!
Mooi boeket
Had voor dezelfde dag nog bloemen nodig. Via Fleurop kon ik nog voor 12:00 u bestellen en dan zou dat de dezelfde dag bezorgd worden; dat was gelukt!
Een prachtige bos verse bloemen nog diezelfde dag kunnen laten bezorging. Bezorging verliep netjes en correct door een lokale dienst. Erg tevreden!
snel geleverd, prachtig boeket
Mooi keuze in bloemen, netjes geleverd op afgesproken datum
keurig bezorgd,ontvanger enthousiast
Wij kregen diverse complimenten en bedankjes vanuit Spanje van onze Catalaanse vrienden. Voor herhaling vatbaar.
Mijn vriendin bloemen gestuurd in het buitenland naar deze kwamen perfect op tijd. De bloemen zagen er top uit. chapeau
Mooi bloemen en snel bezorgd
Het is heel fijn om dezelfde dag nog te kunnen bestellen en te laten bezorgen. De boeketten zijn allemaal mooi en genoeg keuze. De bloemen komen altijd goed aan.
Top bedrijf - mooi boeket en op tijd afgeleverd !!
Super makkelijk voor iedereen en elk budget een mooie bos bloemen.
De ontvanger stuurde me een foto van de bos bloemen en het was een prachtige bos. Snel geregeld en leuk om te geven
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire