Nou ja de bezorging is gegaan zoals ik gewenst heb.
Ik bestel al jaren bloemen via Fleurop en heb altijd complimenten ontvangen van degenen die de bloemen ontvangen!! 100% waar voor je geld!!
Mijn ervaring paar keer een bloemetje laten bezorgen. Ziet er goed uit en oprijd bezorgd
Ideaal, alleen kon ik geen twee bestellingen (twee verschillende boeketten) tegelijjk in het winkelmandje plaatsen. Wanneer het ene boeket volledig inclusief kaartje in het winkelmandje stond, werd deze eruit gegooid zodra ik het andere boeket met kaartje in de winkelmand plaaste. Hierdoor moest ik twee verschillende bestellingen en dus twee keer bezorgkosten betalen. Dit toch gedaan vanwege de goede ervaringen met de bloemen die bezorgd worden, maar het zou fijn als hier naar gekeken gaat worden.
Zelfs onlangs gebeld na het bestellen van een rouwboeket of het adres wel klopte omdat ze meer boeketten voor de persoon in kwestie hadden die naar een ander adres gingen. Heel netjes.
Altijd betrouwbare levering zeer mooi boeket bloemen en op tijd
Direct na bestelling al bezorging, keurig via de mail op de hoogte gebracht van levering, prachtig boeket
Helemaal top
Als verrassing / opkikkertje voor mijn zus s morgens besteld in de middag via plaatselijke bloemist bezorgd. Ook nog heeeeeel mooi. Bedankt voor de goede service
afhandeling en de keuze van het boeket is goed
De website is zo ingericht dat op eenvoudige wijze een keuze kan worden gemaakt uit verschillende boeketten. Ook het "inleveren" van de Fleurop bon is mogelijk. Van de ontvanger heb ik begrepen dat de bezorging correct is verlopen en ook de kwaliteit van het bloemstuk uitstekend is.
‘Ik denk dat dit het mooiste boeket is wat ik ooit heb gekregen’ Dat zei mijn klant na het ontvangen van het door mij bestelde boeket. Top geregeld weer
Prima service! Snel geregeld / bezorgd. Mooie bossen van goede kwaliteit. Totaal prijs, zeker ook door bijkomende kosten zoals verzendkosten, wat aan de hoge kant voor een bos.
Krijgen altijd superrrr mooie reacties als we een boeket hebben laten bezorgen!!! Ga zo door!
Wist eigenlijk niet dat het zo makkelijk was om een boeket naar Noorwegen te sturen,
Makkelijk in te vullen website, met goed overzicht van de artikelen. En snelle en keurige levering.
Ik ben blij met de mooie boeketten. Ik vind alleen de bezorgkosten wat aan de hoge kant.
Ik had in de ochtend bloemen besteld. Die werden die zelfde dag geleverd. Net zo mooi als op de foto van de website staat.
De bloemen waren duur, maar ik had er vetrouwen in dat de bezorging in orde zou komen. De prijzen van de speciale producten, zoals rouwboeketten, zijn te hoog.
Prima, goed te doen, overzichtelijke site, duidelijke keuze, betaalgemak en tot slot blije en verraste mensen
Goede en zorgvuldige procedure voor online bloemen bezorgen.
Bestelling goed uitgevoerd
binnen een uur geleverd.. verrassend perfect!
!
Volgens de ontvanger werkelijk prachtig boeket. Voldeed geheel aan de verwachtingen. Volgens afspraak, op tijd bezorgd. Grote klasse!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire