Ik had een boeket "Stoere Verrassing" besteld en het was een prachtig gevarieerd boeket met mooie kleuren. Heel blij mee.
Keurig gebeld om nog even verzoek om op speciale tijd te bezorgen te checken. Perfect gebeurd en prachtig boeket. Betrouwbaar, goed en dus blij mee!
Ik zou graag een berichtje krijgen wanneer de bestelling succesvol is afgeleverd. Ik heb nu geen idee of de bloemen zijn aangekomen.
Mooi boeket alleen een beetje laat geleverd.
Eenvoudig bestellen en een snelle bezorging. Waar voor je geld
Het bestellen via de site is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Ik koos voor het boeket van de maand inclusief kaartje. Ik kon dus op de foto zien hoe het boeket is samengesteld. De ontvanger was erg enthousiast. Voor herhaling vatbaar
Mooie bos bloemen besteld en deze werd op de afgesproken datum netjes geleverd. De kwaliteit van de bloemen was uitmuntend.
Snel bezorgd Ik kon helaas geen cadeaukaart invoeren
De bloemen zijn, nadat er aangebeld is en niet werd opengedaan, buiten in de bakfiets gelegd die voor het huis staat. Ze zijn pas een dag later gevonden. Heel vervelend!
Beste Dineke Veeken, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Onze excuses hiervoor. We streven ernaar om herhaling hiervan in de toekomst te vermijden. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Super dat alles zo erg naar wens ging en de bezorging zo snel!
Ieder jaar weer, boeket bloemen voor mijn dochter in Vancouver, ieder jaar correct geregeld....!!
Het boeket was veel kleiner dan ik had gedacht. Het was overigens wel moi. Ik ben vriendelijk gebeld door een mevr. Ivm het sdres
Bloemen via de website besteld. De levering was conform afspraak. En er is een prachtig boeket geleverd.
Alhoewel Fleurop aangeeft voor 14 u besteld,dezelfde dag nog bezorgd,vond ik het tijdstip van 13 u bestellen best riskant.... Het zou namelijk uiterlijk 17 u bezorgd moeten worden ivm sluiting bedrijf. Maar kreeg om 16.15u al een berichtje van ontvangst van de bloemen en het kaartje! Goede site met supersnelle bezorging!
Snelle en goede bezorging mooie bos.
From ordering to the delivery service - all top
Bloemen bestel ik altijd bij Fleurop omdat de website heel duidelijk is en ik precies kan zien wat het kost. De chat functie werkt heel goed als ik graag advies wil, snel en doelgericht. Heel belangrijk vind ik verse bloemen, mooi geschikt en met een mooie vaas. Verder wil ik natuurlijk zeker weten, dat de bloemen op het gewenste tijdstip worden bezorgd. Ik ben hier nog nooit in teleurgesteld!
Voor ons jubileum wilde ik 'een bloemetje met wat leuks' bestellen voor m'n vriendin. Wat een positieve verrassing! Het kaartje kon zelf helemaal aangepast worden en werd dus een foto van ons samen die nog steeds in de kast staat. Daarnaast kon er ook nog een lekker doosje bonbons bij, waar ik natuurlijk ontzettend punten mee heb gescoord. De bos bloemen was ook opvallend groot en mooi! De foto's hebben het boeket echt geen recht gedaan. Al met al, ontzettend tevreden!
Een kaartje voor bij het boeket gekocht, op mijn telefoon is niet gelukt om een tekst op een kaartje te zetten. Dit is het enige minpuntje.
De bos war erg mooi! Wij hadden alleen een voorkeurstijd ingevuld in verband met de werktijden van school. Met deze tijden is geen rekening gehouden, waardoor er 2 collega's 1.5uur hebben moeten wachten. Klantenservice heeft ons goed te woord gestaan en geprobeerd om de bezorger eerder te laten komen.
Makkelijk te bestellen , ruime keuze, snelle levering
Snel en goed!
Het is fantastisch geregeld. Het bloemetje is in goede orde bezorgd en ziet er mooi uit
Binnen 5 minuten besteld en dezelfde dag al bezorgd
Ontvanger was heel blij met haar mooie boeket. Prima, snelle service. Graag weer.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire