Snel besteld en bezorgd
Goed en snel geregeld en mooie bos geworden
2 maal werd ik gebeld over de kleur welke niet beschikbaar was in Zürich! Lastig dit soort zaken te regelen vanuit Nederland!! Het plantje werd s’middags keurig bezorgd bij het opgegeven adres!! Super tevreden
Wat een geschenk zo snel!
Mooie bos, lekkere chocolade en op tijd bezorgd
Ik stuur nu vaak boeketten omdat ik in Frankrijk woon. Dan mis je vaak emotionele momenten. De organisatie Fleurop werkt perfect en iedereen is altijd blij verrast met jullie bloemetjes; Hartelijk dank ! p.s. ik kan geen foto sturen, omdat ik ver weg woon.
Dat dus ;-) (O)K, als zout op de slak gelegd wordt, misschien ietsie aan de kleine kant voor het geld)
De keuze geven in klein, middel en groot en dan groot stelt niets voor! Erg teleurstellend ...
Beste Wendela Flokstra-Mesker, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Het boeket was precies zoals ik het eilde dabk.
De rozen zijn liefdevol ver- en bezorgd!
Ontzettend tevreden met de bloemen, echt prachtig. Het enige vond ik toch jammer dat de beschrijving van de ‘Stoere bos bloemen’ toch echt lijkt alsof het een bos bloemen voor mannen is.
Ik bestelde een boeket voor mensen die net een dierbare verloren waren. Ze stuurden een foto van een mooi boeket en vertelden hoe blij ze waren met dit gebaar. Mooi op tijd geleverd dus, en de bloemen waren prachtig. Ik ben bijzonder tevreden!
ondanks de 'angst' dat een bestelling die in het buitenland moest worden uitgevoerd niet zou aankomen is het helemaal goedgekomen. De persoon die de bloemen ontving was razend enthousiast, en daarom wij ook. Volgende keer geen angst meer, het komt goed weet ik.
Helaas weet ik niet hoe de bloemen in werkelijkheid zijn, want ik heb een bosje bloemen naar mijn 93 jarige oma laten sturen voor haar verjaardag. Vanwege haar leeftijd en een zeer grote km afstand heb ik het niet kunnen zien en/of haar kunnen vragen hoe het bosje bloemen eruit zag. Het enige wat ik weet is dat ik pas laat een melding per mail kreeg dat de bloemen bezorgd waren. Als deze melding ook het tijdstip van bezorgen was, dan vind ik dat zeer laat op de dag. Ik ga ervan uit dat ondanks hoogst waarschijnlijk de zeer late levering, dat de bloemen in een goede verzorgde staat zijn geleverd en dat mijn oma er minimaal een week plezier van kan hebben.
Beste Frouke, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Ik had bij fleurop en bij topbloemen een boeket besteld op dezelfde dag. Die van fleurop was meer dan zeventig euro en die van topbloemen 26 Die van topbloemen is beter ontvangen, en ziet er beter uit……zeker voor dat geld
Beste Rob van Loenhout, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Helaas is mijn bestelling zonder de bestelde “Perfect Vintage Groot” vaas t.w.v. €14,95 geleverd. Ook is mij dit niet gemeld en heb ik hiervoor mijn geld terug gekregen. Ik kreeg dit te horen van de ontvanger van de bloemen. Ik vind dit echt slecht.
Zie boven.
Makkelijk te bestellen en prima gemaakt en nezorgd. Hoe makkelijk kan het zijn iemand blij te maken met een bloemetje
Heb vaker bestellingn gedaan
Mooi boeket, netjes afgeleverd
Fijn dat het mooie boeket nog dezelfde dag geleverd kon worden.. Super!!!!!!
Stappen op de website gingen prima
Mijn ouders waren 55 jaar getrouwd en ik was de dag ervoor vergeten hen wat leuks op te sturen. Toen ik jullie prachtige boeketten online zag was de keuze snel gemaakt en heb ik mijn ouders, op hun 55e trouwdag, heel erg blij kunnen verrassen!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire