opdracht niet goed uitgevoerd

boeket besteld voor opening nieuw gebouw. Boeket was voor maandag besteld tijdens de opening als verrassing. Het werd voor het weekend al bezorgd. Weg verrassing, gelukkig was er iemand die het kon aannemen. Later werd het het opgelost door op de maandag nogmaals te bezorgen, maar ja....mosterd na de maaltijd.

• Boeketverpakking

Prijs kwaliteit ver te zoeken

Boeket besteld voor vriendin in Duitsland, schandalig bosje voor 50 euro

• Boeketverpakking

Prachtig afgewerkt bouquet en een zeer tevreden ontvangster

Betrouwbaar en kwalitatief zeer hoogstaand

• Boeketverpakking

Bestel al jaren bij jullie, goede service en daarna blije gezichten

Uitstekend verzorgt boeket.

Men kon overzichtelijk een boeket bestellen, In mijn geval een rouwboeket. Het deed mij goed dat de bloemist mij opbelde om nog even de details door te nemen en meedacht wat beter kon op de rouwlint.

beloftes vlot waargemaakt

bestellen ging makkelijk; bevestiging hiervan onmiddellijk gekregen en boeket snel en doeltreffend afgeleverd.

Service en kwaliteit = Fleurop interflora

Eenvoudig te bestellen, ruime keus en keurige levering. Tevreden vriendin!

Perfecte service

Wij hadden een foutje gemaakt en gelukkig kon het nog worden hersteld door snel handelen van de medewerker van Fleurop. De ontvanger was erg blij met de bloemen.

• Boeketverpakking

Netjes afgehandeld, ontvangers waren erg ingenomen met het mooie boeket.

Zie mijn ervaring zoals hierboven is omschreven.

• Boeketverpakking N.v.t.

De bloemen zijn op tijd bezorgd door de bloemist in Melbourne

Ik had een ander boeket uitgekozen maar begrijp dat de bloemen die zijn uitgekozen door de bloemist ook goed waren .Gelukkig kunnen wij via whatsapp snel een foto versturen zodat je weet wat er voor het betaalde bedrag is geleverd.

Altijd goed!

Makkelijk bestellen, goede communicatie, Altijd verse bloemen, gewoon top!!

Heel mooi

Klein dingetje ! Ik heb drie bestellingen gedaan en 3 x bezorgkosten betaalt ! Klein beetje onzin als alles in 1 x bezorgd word !

• Boeketverpakking N.v.t.

Mijn ouders blij verrast, dus ik ook blij!

Mijn ouders waren 65 jaar getrouwd en ik stuurde een mooi boeket met een fles wijn namens alle gezinsleden. Boeket werd keurig op de afgesproken dag bezorgd. Hartelijk dank!

Prachtig

Zeer tevreden over de bos bloemen voor mn moeder. Ze raakte er niet over uitgepraat, zo een prachtige bos is het.

Top !

Mooie bos verse bloemen netjes verpakt in mooi papier en geen plastic dat vind ik een goede zaak ga zo door !

Goede service!

Ik ben goed geholpen door de klantenservice toen het mij niet lukte de bestelling online af te ronden. Duidelijk uitleg. Ook het boeket dat mijn zieke collega heeft ontvangen was erg mooi. Prima service

• Boeketverpakking

Alles gegaan zo als verwacht, tevens werd er een extra attentie mee bezorgd, erg leuk!

Aan te raden

Site ziet er goed en vriendelijk uit. Makkelijk te bestellen. Over de aflevering weet ik nog niet, daar het voor een begrafenis in het buitenland was.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeketverpakking N.v.t.

Top, prachtig boeket en op tijd op dezelfde dag geleverd.

Erg fijn en vertrouwd.

• Boeketverpakking

Goed in bezorgen, weinig zorg voor de aanbieder.

Blijkbaar zijn aanbieders in het buitenland, die geen telefoonnummer in Nederland hebben, niet welkom. Voor hem bent u niet via Skype of WhatsApp bereikbaar. Op mails wordt niet eens gereageerd. U stuurt geen foto van het bestelde bloemstuk.

Perfect boeket en bezorging

Een grote glimlach

Het boeket zorgde voor een grote glimlach…daar deed ik het voor.

• Boeketverpakking

Als vanouds , ik ben 86 jaar, is Fleurop mijn favoriet .

Prachtige bloemen naar mijn eigen keuze. Ik krijg te zien hoe ze gebracht worden. Makkelijk betalen. Fijn !!

• Boeketverpakking N.v.t.

Bloemen niet bezorgd terwijl dit in de mail stond

Ik kreeg een mail dat de bloemen bezorgd waren, terwijl dit niet zo was. De ontvanger was niet thuis en had de bloemen 1 dag later pas opgehaald. Dit vind ik misleidend en de mail was niet correct.

Behulpzaam en klantgerichte helpdesk

Er was een storing op de bezorgdag waardoor het boeket niet bezorgd kon worden. Ik werd netjes op de hoogte gebracht. Ik heb wel aangegeven dat ik dat erg jammer vond. Later die dag werd het (mooie!) boeket toch bezorgd, er was extra moeite gedaan om het toch voor elkaar te krijgen. Erg fijn en klantgericht.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire