Prachtig boeket. Stijlvol

Niet zo goed

Voor het betaalde geld was de bos zeer klein en na 2 dagen is er al een deel uitgevallen..

Geweldig!!

Zeer goede en snelle service. Boeketten zijn altijd vers en prachtig!

Top geregeld

Smorgens besteld en smiddags geleverd, mooie bos bloemen, super service

Fleurig, kleurig, keurig

Het boeket was vol en mooi van kleur. De bezorging ging precies zoals ik het aangaf. Zeer tevreden. Fijn en wij gaan gewoon door met Fleurop.

Mooi pr0duct

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en het bezorgen van het boeket op korte termijn. Afspraken worden nagekomen, dat geeft veel vertrouwen. Daarom bestel ik graag bij Fleurop, ook omdat er uit verschillende producten gekozen kan worden.. TOP

• Boeketverpakking

Snel prachtig boeket besteld en op tijd

Helemaal vergeten om een kaart naar de jarige te sturen. Snel een bloemetje besteld en de jarige was er erg blij mee.

Mooi boeket

Makkelijk kiezen op de website, eenvoudig kaartje toevoegen en snelle levering. Ook fijn dat Fleurop een bevestiging van bezorging stuurt.

• Boeketverpakking N.v.t.

slechte site. postcodes buitenland worden niet herkend. ithulp ook slecht telkens herhaling.

Een bloemetje bestellen voor Engels adres kostte me met tussenpozen meer dan drie kwartier.

• Boeketverpakking

Prachtige boeket bloemen, de volgende dag bezorgd.

• Boeketverpakking

Zelfde dag nog geleverd in Frankrijk!

Het boeket dat ik vanuit Bonaire online bestelde werd drie uur later in Zuid-Frankrijk bezorgd. Top!

• Boeketverpakking

besteld en afgeleverd. normaal, goed dus

• Boeketverpakking

snel een mooi boeket bezorgd

Twee boeketten besteld voor broer en zus die voor mijn (overleden) vader hebben bezorgd. Mooie boeketten op dezelfde dag bezorgd. Top!

• Boeketverpakking

Super handig en snel een boeket laten bezorgen. Echt een aanrader. Keuze uit echt mooi boeketten.

Professioneel

Mooi boeket gestuurd. Vond de bos iets te klein voor het geld dat ik had betaald. Mail gestuurd. Netjes behandeld en kreeg een tegoedbon toegestuurd omdat ik niet tevreden was met het boeket. Netjes afgehandeld en ik zou zo weer bestellen.

Op tijd geleverd

Bloemen waren op tijd geleverd incl kaart. Ontvangers gaven aan het super leuk te vinden

• Boeket N.v.t.

Prima boeket, snel bezorgd

Eigenlijk was alles super, het enige is dat het handig zou zijn om te kunnen volgen hoe laat het boeket ongeveer geleverd wordt, zeker als het een verrassing voor iemand anders is!

Mooi boeket afgeleverd

Bestellen ging mooizaam ivm met UK denk ik. Uiteindelijk kreeg ik feedback van ontvanger dat er een mooi boeket is afgeleverd. Daar ging het om!

• Boeketverpakking N.v.t.

Prijs en grote boeket nuet in verhouding

De verhouding tussen grote boeket en de daarvoor betaalde prijs is niet in verhouding

Zeer zeer slecht

Maandag boeket laten bezorgen. Dinsdag een gedeelte hiervan al vergaan. Diep triest!

Goed geregeld !

Gemakkelijke en fijne webshop. Alles goed afgehandeld.

• Boeketverpakking N.v.t.

mooie bos bloemen die op tijd wordt afgeleverd

Makkelijk bestellen en op tijd afleveren. Blijkt voor mij al jarenlang een betrouwbare organisatie met lokale partners die er echt werk van maken om iets over te brengen met de bloemen.

Goede dienstverlening en klantgericht

Snelle adequate afhandeling van mijn bestelling. Er is nog contact met mij opgenomen over de kleur van de bloem. Heel netjes. Bestelling was niet geleverd maar bleek neergezet bij de achterdeur. Dat liep even mis maar is snel opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.

• Boeket N.v.t.
  • Boeketverpakking N.v.t.

Snelle bezorging en de ontvangers waren allemaal heel blij met wat ze kregen…

• Boeketverpakking

Altijd tevreden met de service en boeketten van Fleurop. Afgelopen maandag heb ik bloemen besteld voor mijn moeder. De seizoensverrassing. Wat een mooi boeket. En ze werden dezelfde dag nog bezorgd. Het boeket is weer prachtig. Mijn moeder geniet er helemaal van! Ik raad Fleurop zeker aan. Altijd een goed kwaliteit, vol en kleurrijk boeket. Er staan genoeg boeketten op de site waaruit je kan kiezen. In een woord: top!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire