Snelle bezorging en de ontvangers waren allemaal heel blij met wat ze kregen…
Altijd tevreden met de service en boeketten van Fleurop. Afgelopen maandag heb ik bloemen besteld voor mijn moeder. De seizoensverrassing. Wat een mooi boeket. En ze werden dezelfde dag nog bezorgd. Het boeket is weer prachtig. Mijn moeder geniet er helemaal van! Ik raad Fleurop zeker aan. Altijd een goed kwaliteit, vol en kleurrijk boeket. Er staan genoeg boeketten op de site waaruit je kan kiezen. In een woord: top!
Er is een prachtig mooi boeket afgeleverd via Fleurop.
Mooi aanbod, snel bezorgd.
Correct.
Er was regelmatig contact en er werd ontzettend goed gehandeld om er voor te zorgen dat mijn bestelling zoals gewenst op de goeie plek terecht kwam.
Ik had het boeket op maandagochtend besteld. Dat is best een lastige dag ivm de aanvoer van bloemen. Het boeket werd keurig 's middags bezorgd. Het zag eruit als op de foto van de site. Ik had een middenmaat boeket besteld en tot mijn verrassing was dit groter dan ik had verwacht.
Graag hadden we wel gebeld geweest omdat ze niet thuis waren. zoals aangegeven. Boeket viel heel erg in de smaak
Makkelijk bestellen en correcte levering. Mooi boeket. Jammer dat de bijkomende kosten zo hoog zijn, maar dat is niet anders.
Gemakkelijk bestellen, mooie bos bloemen
bestelling was zo geregeld. werden gebeld dat gewenste bezorgdag niet mogelijk was in verband met Australische nationale feestdag
Zo geregeld
klantvriendelijk, correcte levering en goede kwaliteit-prijsverhouding
Bestellen is simpel, boeket werd de volgende dag op tijd bezorgd. Ik had een kleurrijk boeket besteld maar geleverde boeket was meer bladgroen. Heb eerder eens 2x hetzelfde boeket besteld voor aflevering in verschillende delen van Nederland en boeketten waren niet te vergelijken. Ik bel de volgende keer de lokale bloemist zodat ik echt krijg wat ik bestel.
Snelle levering, kreeg na 3 uur al een bedankje, en toen ik het boeket in het echt zat was ik aangenaam verrast. Hij was mooier en groter als verwacht. Hier ga ik vaker gebruik van maken. Groetjes Melissa
onlangs 2 mooie boeketten besteld.
Verjaardag van mijn vrouw die 50 jaar was geworden was een teleurstellende dag na de bezorging van dit bosje struik. Erg jammer.
Beste Moussa Mous, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Boeket was in praktijk veel minder groot en kleurrijk als de afbeelding .
Pas na 3 pogingen lukte het mij om een bestelling via de website te plaatsen. Bij het gebruik van een smartphone, of tablet, gaat het plaatsen van bv een foto op een kaartje zeer moeizaam, schaalt de website nauwelijks zodat je continu moet “schuiven”, en loopt de boel vaak vast. Dat móet beter kunnen!
Beste Johan Bremmert, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze website. Onze excuses hiervoor. We hebben je een mail gestuurd met een toelichting hierover. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Zie hierboven
Fijne website, genoeg keuze, snelle levering, prachtig boeket!
Een mooi boeket, snelle levering en mooi verpakt
Snele en goede service
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire